КАМПАНИЯ "ЛЕВСКИ ДОКРАЙ"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: КАМПАНИЯ "ЛЕВСКИ ДОКРАЙ"

Мнениеот milen.hristov » 19 сеп 2011 21:07

gilento93 написа:
milen.hristov написа:
harrow написа:Много не става ясно, каква е целта на кампанията. Ако е да върне левскарите на стадиона, то това едва ли ще стане с рекламни брошурки, а с добра игра на отбора. Тия призиви и партийни лозунги, като отчет на петилетка не звучат добре от левскари ;)

Дуета СС караха феновете с играта и резултатите на отбора да ходят по стадионите,сега това става с помощта на плакати и молби

Напиши имена,че ще си помислят хората,че става дума за някои Ес Ес-овци. :lol:

Наско Сираков и Станимир Стоилов

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 сеп 2011 21:15

Чудя се, какъв ли човек трябва да си, за да се държиш като подметка на Сираков :mrgreen:
Аз на никоя от снимките не виждам побой, насилие, хулиганство или каквото и да е. Но за всеки случай, предлагам всеки фен да бъде пращан в лагер. Ако има шалче - с по-голяма присъда. Ако е с фланелка - до живот. Ако пък и пее на стадиона - директно изпълнение на смъртна присъда. Вижда ми се справедливо :mrgreen:

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 19 сеп 2011 21:19

Тук коментират хора нямащи нищо общо със сектор Б, убеждавам се за пореден път... искам да ви кажа, че не сте наред, изобщо нямате идея какво представлява Левски първо, знаете да си повтаряте едни и същи работи за Запад, Батков, Гугутката, неща които четете по интернет, а пък това с хулиганството е направо върха на простотията... тотално ви е изкривена представата. Жалко наистина, не само за Левски, а за България с такива индивиди... вие нямате манталитет, нямате нищо, единствено като съсели съскате срещу хора, които дори не познавате, жалкото е че много са така и тук е едно малко доказателство за това... :(
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

barman
Контакти:

Мнениеот barman » 19 сеп 2011 21:20

tprodanov написа:Чудя се, какъв ли човек трябва да си, за да се държиш като подметка на Сираков :mrgreen:
Аз на никоя от снимките не виждам побой, насилие, хулиганство или каквото и да е. Но за всеки случай, предлагам всеки фен да бъде пращан в лагер. Ако има шалче - с по-голяма присъда. Ако е с фланелка - до живот. Ако пък и пее на стадиона - директно изпълнение на смъртна присъда. Вижда ми се справедливо :mrgreen:

А според теб как са били взети тези фланелки, шалове и трансперанти :?

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 19 сеп 2011 21:26

tprodanov написа:Чудя се, какъв ли човек трябва да си, за да се държиш като подметка на Сираков :mrgreen:

Те не се виждат но се предполага,че шалчетата и знамената надали са взети от феновете на Цска по миролюбив начин.Надали някои от тези "фенове" е отишъл при някой цесекар и му е казал:"Приятел я си дай за малко шалчето да се снимам с него после ти го връщам."Ето заради такива левскари и цесекари,които само отиват на стадиона да избият комплекси няма повече нормални хора по стадионите.Аз бих отишъл на мач на Левски но ме е страх докато се прибирам да не ме издебне някой малумпен(малумен+лумпен)да ме пребие само заради един шал.Друг е въпроса,че не всички улици в столицата са осветени,че има улични кучета,които могат да те изядат и никой да не разбере за това. ;)

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 19 сеп 2011 21:50

sostenere написа:Тук коментират хора нямащи нищо общо със сектор Б, убеждавам се за пореден път... искам да ви кажа, че не сте наред, изобщо нямате идея какво представлява Левски първо, знаете да си повтаряте едни и същи работи за Запад, Батков, Гугутката, неща които четете по интернет, а пък това с хулиганството е направо върха на простотията... тотално ви е изкривена представата. Жалко наистина, не само за Левски, а за България с такива индивиди... вие нямате манталитет, нямате нищо, единствено като съсели съскате срещу хора, които дори не познавате, жалкото е че много са така и тук е едно малко доказателство за това... :(

Чудя се какви хора сте,че се оставяте да бъдете манипулирани от група измамници.Пич,аз съм седял и съм подкрепял отбора от СЕКТОР Б,тогава,когато ти си бил любовен блясък в очите на баща си.Тренирал съм в Левски,играл съм в Левски;Такива като теб нямат идея какво представлява СЕКТОР Б и Левски;Нямаше бандити,наркомани,бомбаджии.Нямаше перачи,"играчи" на черно тото,адвокати,лакеи.
А за България не говори-такива като гореспоменатите я докараха до тук,да се радват такива като тези на заплата от 250 евро,да гласувате за всякакви мутри,крадци и измамници.
Аз моят живот съм си го "уредил".Мислете за своя.
Влизам в този форум от интерес и любов към отбора.

ГНУС МЕ Е ОТ СЕКТОР Б В ТОЗИ МУ ВИД

Гнус ме е ,че Левскари се изправят срещу Левскари,само защото имат различно мнение...

Аз съм ЛЕВСКАР ,ОТ ТРИ ПОКОЛЕНИЯ!

ОПОМНЕТЕ СЕ,НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 сеп 2011 22:03

Фифи, дали не ти хрумва, че хората, направили това, са точно хората, които се противопоставиха на описаните от теб? И че всъщност, оплювайки това, заставаш на страната, на тия, които не харесваш?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 сеп 2011 22:07

Когато котката я няма, мишките пируват... :roll:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 19 сеп 2011 22:10

tprodanov написа:Фифи, дали не ти хрумва, че хората, направили това, са точно хората, които се противопоставиха на описаните от теб? И че всъщност, оплювайки това, заставаш на страната, на тия, които не харесваш?

Ти прочете ли на кого отговорих?Нямам нищо против хората,които са направили тази"акция"...
Имам против хората,които обясняват,че някой не е Левскар ,защото...И се почват глупостите.
Който обича ЛЕВСКИ не го прави като плюе други,които обичат ЛЕВСКИ.
Не го прави и като се държи като примат.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 19 сеп 2011 22:11

Teo написа:Когато котката я няма, мишките пируват... :roll:

Когато някой няма отбор си вре зурлата в скърцаща врата.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Върни се в “Левски”