sostenere написа:Тук коментират хора нямащи нищо общо със сектор Б, убеждавам се за пореден път... искам да ви кажа, че не сте наред, изобщо нямате идея какво представлява Левски първо, знаете да си повтаряте едни и същи работи за Запад, Батков, Гугутката, неща които четете по интернет, а пък това с хулиганството е направо върха на простотията... тотално ви е изкривена представата. Жалко наистина, не само за Левски, а за България с такива индивиди... вие нямате манталитет, нямате нищо, единствено като съсели съскате срещу хора, които дори не познавате, жалкото е че много са така и тук е едно малко доказателство за това...

Чудя се какви хора сте,че се оставяте да бъдете манипулирани от група измамници.Пич,аз съм седял и съм подкрепял отбора от СЕКТОР Б,тогава,когато ти си бил любовен блясък в очите на баща си.Тренирал съм в Левски,играл съм в Левски;Такива като теб нямат идея какво представлява СЕКТОР Б и Левски;Нямаше бандити,наркомани,бомбаджии.Нямаше перачи,"играчи" на черно тото,адвокати,лакеи.
А за България не говори-такива като гореспоменатите я докараха до тук,да се радват такива като тези на заплата от 250 евро,да гласувате за всякакви мутри,крадци и измамници.
Аз моят живот съм си го "уредил".Мислете за своя.
Влизам в този форум от интерес и любов към отбора.
ГНУС МЕ Е ОТ СЕКТОР Б В ТОЗИ МУ ВИДГнус ме е ,че Левскари се изправят срещу Левскари,само защото имат различно мнение...
Аз съм ЛЕВСКАР ,ОТ ТРИ ПОКОЛЕНИЯ!
ОПОМНЕТЕ СЕ,НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ!