Фен тема за Мони Райков!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Фен тема за Мони Райков!

Мнениеот ЕМИЛ » 30 авг 2011 21:11

Изображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 30 авг 2011 21:29

Това момче ми вдъхва доверие. Лошото е, че Гонзо ще го продаде някъде под давление на Мустака.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

would
Контакти:

Мнениеот would » 12 сеп 2011 23:36

Показва стабилни игри, да е жив и здрав и да продължава да радва Синя България.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 сеп 2011 12:18

Според мен той спокойно може да замени Марто на крилото. Гложди ме един въпрос...
Щяха ли да го викнат в национала, ако бе все още играч на врачани?
Няма футболисти, кофти материал, ала-бала и и зведнъж хоп! - ново лице. Все едно като е дошъл в София е станал толкова добър.
Аман от снобски изпълнения. За националният селекционер, независимо от името му отбори като Берое, Пирин, Черно море, и други не съществуват. Търси се нападател. На Бербо не му се играе. Брех! Ми то в "Левски", ЦСКА и Литекс чужденци. Което значело какво? Нямало футболисти. Все едно българският футбол свършва и започва с тея 3 отбора.
Търси се дефанзивен халф. Хоп! от втора турска лига. Да погледне обаче някакви футболисти от други отбори - не!
Да не говорим, че и в Б група има качествени футболисти, които ще играят много по-сърцато от някакви гелосани пръдльовци.

Доказателства за мениджърските игри няма. Така че обяснението, че просто отговорните фактори в националния са некадърни и снобски настроени е единственото логично обяснение.
Е, разбира се и влиянието на мастите президенти на горните три клуба. Но и това може да се каже, че е спекулация...
Има достатъчно примери за футболисти на Локо (Пд), Берое, Етър, даже Локо (ГО), които са водили напред националният. И то не след привличането им в София, а докато са били в провинцията.

Потребителски аватар
seanconnery
Контакти:

Мнениеот seanconnery » 14 дек 2011 08:54

Здравейте,
Дайте видео от мача на нашата синя надежда и снукър легендата Рони О'Съливан.
Мисля, че ще е интересно да се види. :)

Върни се в “Левски”