Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

would
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот would » 28 май 2011 22:16

Успех на Гонзо - в труден момент за сините, той ще поеме отговорността.Важното е да се привлечат нови класни играчи, с оглед на вероятно напускащите - Дембеле, Тасевски.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 28 май 2011 23:26

Честно казано, не мислите ли, че (Без)Дарко е малко медийна звезда?!Лично на мен няма да ми липсва изобщо.Такива играчи,тип Мечо Телкийски, които не знаеш кога ще им дойде настроението за игра,са много рискови.В доста мачове играхме с 9-10 души именно заради такива "звезди" като макето...Няма характер на победител, така и не "пусна кръвчица" за победата на Левски.Мерси,но да пътува. И той, и "ромалето Огнянов,и Станчев, и Божката, за Матондо и Видович да не говорим...Абе,има доста хора за други отбори.Левски трябва да вдига нивото доста...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

would
Контакти:

Мнениеот would » 28 май 2011 23:34

Santiliana,за мен Дарко Тасевски е много класен играч, който изпъква с нестандартните си идеи.При него проблема е, че често получава контузия, но аз лично се надявам Дарко да остане и догодина в Левски.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 28 май 2011 23:47

santiliana написа:Честно казано, не мислите ли, че (Без)Дарко е малко медийна звезда?!Лично на мен няма да ми липсва изобщо.Такива играчи,тип Мечо Телкийски, които не знаеш кога ще им дойде настроението за игра,са много рискови.В доста мачове играхме с 9-10 души именно заради такива "звезди" като макето...Няма характер на победител, така и не "пусна кръвчица" за победата на Левски.Мерси,но да пътува. И той, и "ромалето Огнянов,и Станчев, и Божката, за Матондо и Видович да не говорим...Абе,има доста хора за други отбори.Левски трябва да вдига нивото доста...

would написа:Santiliana,за мен Дарко Тасевски е много класен играч, който изпъква с нестандартните си идеи.При него проблема е, че често получава контузия, но аз лично се надявам Дарко да остане и догодина в Левски.

Тези 2 мнения са за другата тема, а не тук, където говорим за "Гонзо"!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 28 май 2011 23:53

Дарко е много класен играч, гледал съм му мачовете за Македония, е не е истина какви спринтове прави там +скритите пасове(тип- Шави, Иниеста ;) ) в Левски обаче дори не бяга, а се затичва отвреме на време, ясно е , че не му се играе тук, Гонзо знае това нещо и съм сигурен, че ще го продаде някъде, пък дори и да излезе твърде ефтино. Да вади Фрайбург 3 милиона за Гарра и получава безплатно Дарко :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 29 май 2011 00:49

Честно казано не му достига нещо като ръководител,иначе като играч,за Левски си остава ВЕЛИКАН - особено в дербитата с Цска...С оглед многото неизвестни около състава,Левски би бил пълна мистерия 8-)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 май 2011 07:49

Велик футболист и безобразно слаб ръководител.Това е Гонзо в момента.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 май 2011 08:42

Що бе хора всички споменавате Гонзо с лошото. Колко години ни носи радост с головете си и какво толкова страшно е направил като директор.
Назначи двама некадърници за треньори. И?
Ясен беше най-некадърният треньор, стъпвал на Герена ли?
Как пък някой не спомена за емоцията, която ви е донесъл с головете си?
Верно, уникално племе сме!
Знам, че ще прозвучи грозно, но и Гунди, ако беше жив и него щяхте да плюете сигурно!
Нищо ни няма на чипа.
Просто сме си смръдльовци.
Най ни е кеф като смърдим!!! :evil:

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 29 май 2011 11:03

Беше много ценен като футболист за тима.... изпорти важен мач (БАТЕ) заради непослушанието на треньора и влезе малко зелен в управлението на отбора.. смятам, че израства като директор всеки месец....надявам се и като треньор...!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 29 май 2011 12:32

Първо-за Дарко,не ,че мястото му е тук,но като подхванахте...
Той е прекрасен играч.
И не е ли по -важно да има на мач по 2-3 гениални отигравания,отколкото през цялото време-посредствен?!
Второ-за Г.Иванов.Предполагам,сте чували думата ОТГОВОРНОСТ?
Е,той е от хората,които могат да понесат отговорност за постъпките си.
Тава е едно от най-хубавите му качества.Трябва да го оценим .
Защото,предполагам е наясно,че при един провал,не само ще си тръгне от Левски,но ще се превърне в един пълен анонимник и ще зачеркне развитието си.Да си мениджър в Левски,не е да управляваш фирма за чистота,защото ЛЕВСКИ е идея!
Колко от вас,съзнателно са готови да поемат този риск?
Отговорете си първо на този въпрос и после критикувайте на воля.

само ЛЕВСКИ!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Левски”