Кривия се отказва
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- nostradamus
- Контакти:
Re: Кривия се отказва
Благодарим ти Алекс![youtube]http://www.youtube.com/watch?v=niqrrmev4mA[/youtube]
Батков вън!
Очакваше, че ще прави селски номера и на Ясен Петров, както на Кольо Мастиката... Да ама не, всички видяха, че е изчерпан ветеран, който имаше сили само за по 20 минути срещу слабаците в групата. Когато си нагъл и се надценяваш - свършваш в забвение! И все пак поклон, някога беше от любимите ми играчи!!!
Не се ядосвайте! Той е следващият спортен директор!
[offtopic]Някой знае ли, как се казва песента от клипчето за мача през 1998г ?[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Отива си един от последните артисти,творци в родния футбол.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Алекс един от най-големите!!! Саше обичаме те!!! За съжеление сегашните шефове на Левски нищо не разбират от футбол, да не говорим, че нямат никакъв морал, камоли да проявят някакво уважение към тези, които са дали и дават душата и сърцето си за Левски!!! Евала Саше, завинаги един от нас, ние ще те поним винаги, защото отдавна си влязал в "залата на славата", а именно в нашите сърца!!! Само Левски Оле!!! Sdcho is the best!!!
Последна промяна от ivaylo70 на 25 май 2011 17:07, променено общо 1 път.
- aisogludingfioler
- Контакти:
Още съм недоумение защо Сашо? И какво като има въздух за 20 минути? И да е на 40 пак ще е най-надъхания в целия отбор, а към момента точно такива ни трябват. Стари кучета, болни левскари и родени лидери... Без него ни остава само Ицо Йовов...
- RobiVanPersie
- Контакти:
[center]YES!!![/center]YES!!!
- bigbonusprize
- Контакти:
Според мен можехме да го задържим и да го направим помощник - треньор в Левски.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:Според мен можехме да го задържим и да го направим помощник - треньор в Левски.
Много добър играч,но според мен няма капацитета да бъде треньор (също като Гонзо)

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"