Тактиката на Левски !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Тактиката на Левски !

Мнениеот wilge » 11 апр 2011 09:38

Сигурно ще се повторя, потретя, или и аз не знам за кой път го пиша и като имам предвид прочетеното във форума това не е само мое мнение: ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ДА ИМАШ НАЙ- ДОБРИТЕ ИГРАЧИ И ДА НЯМАШ НАЙ- ДОБРИЯ ОТБОР. За това цялата шайка пловдивски безхаберници трябва да бъде изхвърлена на момента от клуба, защото с тях ще изпуснем и Лига Европа. Има толкова доказали се и можещи треньори. Впрочем, някой знае ли баланса на Яско като треньор- победи, равни, загуби? Дали равносметката му е положителна? И да си пожелаем следващите треньор и директор да са доказали се специалисти с положителен баланс и задължително да са били шампиони като треньори.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2011 09:51

wilge написа:Сигурно ще се повторя, потретя, или и аз не знам за кой път го пиша и като имам предвид прочетеното във форума това не е само мое мнение: ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ДА ИМАШ НАЙ- ДОБРИТЕ ИГРАЧИ И ДА НЯМАШ НАЙ- ДОБРИЯ ОТБОР. За това цялата шайка пловдивски безхаберници трябва да бъде изхвърлена на момента от клуба, защото с тях ще изпуснем и Лига Европа. Има толкова доказали се и можещи треньори. Впрочем, някой знае ли баланса на Яско като треньор- победи, равни, загуби? Дали равносметката му е положителна? И да си пожелаем следващите треньор и директор да са доказали се специалисти с положителен баланс и задължително да са били шампиони като треньори.

"И да си пожелаем следващите треньор и директор да са доказали се специалисти с положителен баланс и задължително да са били шампиони като треньори."
Значи Сираков "не се класира".Също така и Боримиров.Говоря за директори.Не стават още Балъков и Желязков.По-лесно ще бъде да посочиш кой директор имаш предвид,защото ми се струва,че в България такъв няма.Такъв,който да е с положителен баланс и шампион като треньор.
За треньори,според теб,не стават Илиев и Балъков,защото не покриват "строгите" ти критерии.Така,като ти чета "поста",Л.Пенев е направо Моуриньо на Балканите,защото ще стане шампион със супер положителен баланс.Нали?Мислете ПОНЕ МАЛКО като пишете.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 11 апр 2011 10:36

Аз мисля, но ти blue avalanche не си си дал зор да помислиш. Прочети внимателно и ще видиш, че треньорът искам да е бил шампион. За директор Наско става, разбира се. Той е най- големия. Но като имам предвид настоящият собственик как се отнася с него...Наско му докара над 7 млн. евро в клуба. Дори един да му е свил (което не ми се вярва), агент Тара пак е на далавера. За треньор. Всички викате Илиан. Аз разсъждавам така: едно е да си треньор на Берое, съвсем друго на Левски. То и Войн Войнов и Вили Вуцов влязоха от "Б" в "А" група, а после. Иво Иванов беше най- добрия защитник в България- виж го сега. Несъизмеримо е. Но знам ли, ако не се опита, не се знае. Колкото до Балъков- виж какво направи в Швейцария и го слагай в сметките после. За изявите му във финансовия рай в Бургас няма да коментирам, защото нещата са несъпоставими (във финансов аспект) и не е в негов плюс. Имах предвид треньори като Вячеслав Грозни, Георги Весилев (уви!), Херо, Едуард Ераносян и други от този ранг. Това е моето виждане по въпроса. Не искам да критикувам, ей така заради самата критика. Искам, ако мога да помогна. Предполагам, ти също. И е нормално да имаш различно от мен мнение. Нали за това сме различни. Дано факторите облечени с власт в Левски вземат адекватни мерки и да извадят отбора от това положение. Всички го искаме.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 апр 2011 11:03

blue avalanche написа:
wilge написа:Сигурно ще се повторя, потретя, или и аз не знам за кой път го пиша и като имам предвид прочетеното във форума това не е само мое мнение: ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ДА ИМАШ НАЙ- ДОБРИТЕ ИГРАЧИ И ДА НЯМАШ НАЙ- ДОБРИЯ ОТБОР. За това цялата шайка пловдивски безхаберници трябва да бъде изхвърлена на момента от клуба, защото с тях ще изпуснем и Лига Европа. Има толкова доказали се и можещи треньори. Впрочем, някой знае ли баланса на Яско като треньор- победи, равни, загуби? Дали равносметката му е положителна? И да си пожелаем следващите треньор и директор да са доказали се специалисти с положителен баланс и задължително да са били шампиони като треньори.

"И да си пожелаем следващите треньор и директор да са доказали се специалисти с положителен баланс и задължително да са били шампиони като треньори."
Значи Сираков "не се класира".Също така и Боримиров.Говоря за директори.Не стават още Балъков и Желязков.По-лесно ще бъде да посочиш кой директор имаш предвид,защото ми се струва,че в България такъв няма.Такъв,който да е с положителен баланс и шампион като треньор.
За треньори,според теб,не стават Илиев и Балъков,защото не покриват "строгите" ти критерии.Така,като ти чета "поста",Л.Пенев е направо Моуриньо на Балканите,защото ще стане шампион със супер положителен баланс.Нали?Мислете ПОНЕ МАЛКО като пишете.

Хайде първо отвори Гугъл и виж колко Сираков не е с положителен баланс,то сигурно Борето е с такъв ти за Сираков говориш.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 11 апр 2011 11:04

1во-В Левски няма ТАКТИКА(има безцелна игра с бутане и ръгане и извеждане от Дарко към Гарата или от вътрешните халфове към Гарата от втора позиция).Това не е ТАКТИКА това е .............

2ро-В Левски няма треньор,има човек който раздава потниците на тренировка,реди конусите и вика и пляска по тъча по-време на мача!!!

3то-В Левски няма Технически директор има прост човек който се взима за директор,но го раздава като треньор а всъщност действа като футболист!!!

4то-Има ужасно прост и лаком президент готов и майка си да продаде за някой лев!!!Типичен комунист и доносник.

5то-Левски е отбор без крила но със схема 4-2-3-1!!!Само с 2ма централни защитници(ПРОСТО НЯМА ВТОРИ ТАКЪВ ОТБОР В СВЕТА)!!!Отбор в който го играят така дефанзивен халф(КРИЛО),с централен защитник(Опорен халф),Крило(БЕК),на другото крило(ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ) и др.такива велики ТАКТИКИ!!!!

ТОВА Е ЛЕВСКИ 2011 година господа,простата истина!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 апр 2011 11:07

Thsmith написа:
vvessel написа:
Ти що не си смениш никнейма на "Адвоката на Гонзо". Някой като напише нещо срещу него и тръгваш да го защитаваш с всякакви аргументи , били те и глупави. Какъв Пантелич-Мантелич измисли, той какъв нападател беше? Има 6 гола за 3 години в Левски. Дарко е в пъти по-добър. И какви 4-5 млн. за играчи сънуваш?? Кой дава в България толкова пари? И като говорим за защита, Иво Иванов не беше ли добър защитник във Берое? Най-добрия в България. Сега кво стана с него? Ами с Младенов кво стана? А с Гара какво става? Да не говорим за холандците. Левски има перфектни играчи, треньор няма. И Гонзо е виновен, защото втори път вече води куц кон и го оправдава за некадърността му. Отвори си малко очите и спри да го защитаваш. И за какви схеми говориш при положение ,че имаме неграмотен треньор, който не може да научи футболистите да си подадат на крак 5 пъти подред, камо ли на тактика??

A ти що не си смениш ника на кварталния ... сещаш се какво? Ясен си ми колко я чаткаш играта... Пантелич бил измислен понеже не вкарвал като Гонзо примерно... ми Баркамп и той ли е измислен нападател ? Защото това е аналогичен случай от същото време със същата позиция... Като втори нападател до Анри прави 2 сезона по 4 гола, един 3 и един 9 по това време... Това прави ли го измислен играч? Ролята на Пантелич изобщо не беше е реализатора на отбора... ако си гледал Левски по това време (което ме съмнява... по скоро си сукал) щеше да го знаеш. Къв е тоя Дарко? Кривия на тия години върши 2 пъти повече работа от него тоя ми го дава за еталон... и тасевски изобщо не е нападател, че дори и втори нападател от сорта на Миодраг или аналогичните му, но на по високо ниво разбира се Беркамп и ко.
Като няма пари ще търпиш и чакаш. Кой давал такива пари.. Какво му беше доброто на иванов в берое ? Същото като сега... Разликата е там, че в берое седеше заедно с целия си отбор нареден в две линии пред вратата играещи "грабвайте телата" и всичко беше бонус... в Левски обаче трябва да покрива по голям периметър и да играе изтеглен 20-30 метра по напред... а за това липсва класа. С младенов какво да е станало? Дойде си сакат и продължава да си е сакат... Върза му кьоравото с 3-4 шута и пласирания и това е ... Все едно днес ако му беше вързало с оня удар с глава от 7-8 метра щехте да го изкарате, че е направил уникален мач, а той не може топката да спре... Ама чакай забравих... Гонзо е виновен, че тоя дърводелец не може да спира топката.

Единствено си прав, че имаме неграмотен и некадърен бояджия сложен за треньор... но за 6000 евро месечна заплата толкоз. Батков се стисна и не даде 300 хил на година на Грозни и на... Нещата се правят с пари, а не с въздух и добро желание...

И да ще продължавам да защитавам Гонзо и занапред. Защото оценявам какво е дал той на Левски. Защото съм усетил всичко това. Ще го защитавам и като директор защото с нищо прави максималното възможно да поддържа Левски. .. и защото е Гонзо. Нашият Гонзо. А разните гниди там и всенародни спецове които са били на стадиона само на някой евро мач или изобщо не са били, такива които помнят по 2 мин и не оценяват нищо, а могат само да плюят и злобеят нека продължават в същия дух...

Научи се да различаваш Гонзо от Георги Иванов

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 апр 2011 11:09

Avanti_Ragazzi написа:1во-В Левски няма ТАКТИКА(има безцелна игра с бутане и ръгане и извеждане от Дарко към Гарата или от вътрешните халфове към Гарата от втора позиция).Това не е ТАКТИКА това е .............

2ро-В Левски няма треньор,има човек който раздава потниците на тренировка,реди конусите и вика и пляска по тъча по-време на мача!!!

3то-В Левски няма Технически директор има прост човек който се взима за директор,но го раздава като треньор а всъщност действа като футболист!!!

4то-Има ужасно прост и лаком президент готов и майка си да продаде за някой лев!!!Типичен комунист и доносник.

5то-Левски е отбор без крила но със схема 4-2-3-1!!!Само с 2ма централни защитници(ПРОСТО НЯМА ВТОРИ ТАКЪВ ОТБОР В СВЕТА)!!!Отбор в който го играят така дефанзивен халф(КРИЛО),с централен защитник(Опорен халф),Крило(БЕК),на другото крило(ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ) и др.такива велики ТАКТИКИ!!!!

Аз това небих го нарекъл Левски а ФК БАТКОВ 1911

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 11 апр 2011 11:11

Avanti_Ragazzi написа:1во-В Левски няма ТАКТИКА(има безцелна игра с бутане и ръгане и извеждане от Дарко към Гарата или от вътрешните халфове към Гарата от втора позиция).Това не е ТАКТИКА това е .............

Това са основните точки, могат да се добавят още доста, но ми се струва, че има какво още да видим, доката имаме тази спортно-техническа формация...

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 11 апр 2011 11:12

Да не говорим,че неща като групиране,прегрупиране във фаза защита и нападение,правилна игра в зона(така нареченото преливане),игра при статични положение във фаза защита и нападение.Изнасяне на играта от защитата а не от опорните халфове,постепенната игра с много пасове за разкъсване на противника,пробиви по крилата,отнемане на топката в средата на терена,преса(Освен Гарата) са неща които просто липсват в ЛЕВСКИ!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 11 апр 2011 11:19

Avanti_Ragazzi написа:Да не говорим,че неща като групиране,прегрупиране във фаза защита и нападение,правилна игра в зона(така нареченото преливане),игра при статични положение във фаза защита и нападение.Изнасяне на играта от защитата а не от опорните халфове,постепенната игра с много пасове за разкъсване на противника,пробиви по крилата,отнемане на топката в средата на терена,преса(Освен Гарата) са неща които просто липсват в ЛЕВСКИ!!!

Това го показваше дрийтимът.
В. Львский

Върни се в “Левски”