THE G.A.M.E написа:Ами незнам ... явно имаме доста различни виждания за футбола като игра ...
Та нашите едвам ходиха към края на есеният дял !
Не ми се споменават мъчителните мачове ...
Ама айде - със Сливен, с Видима, с Черно море, със Славия, с Берое, С Литекс ( където по изключително наивен и глупав начин сдадохме спечелена победа ) ... с Калиакра, с Академик ...
То май не останаха отбори, срещу които да не сме се мъчили в България ...

Срещу изброените отбори, кой не играе трудно, а и колко са взели победа на нивата на Черно море? Колко са били на път да си тръгнат с нещо от стадиона на Ловеч, където наистина само малшанса и простащината ни лишиха поне от точка. Окупаторите от Видима ги знаят и в Америка - тук няма, какво да коментираме. Знаем за трудните мачове, които имаме със Славия в последните години, така че не знам, какво не харесваш на точката там. Беройци са си корав отбор в последните години, като на техен терен правят чудеса. Да, за Сливен си спомням, че и мен ме беше яд за начина, по който изпуснахме победата. Беше доста наивно. За Калиакра и Академик нямам спомени, но нека не забравяме, че през есента ние играхме доста сериозни мачове в Европа и се борихме за класиране извън групата.
Нека бъдем наистина обективни и да не си мислим, че сме Барселона (колкото и да му се искаше на Мъри), като едва ли не, всеки отбор от България, който излезе срещу нас, да смъква гащите от страх. Малко или много другите отбори също играят, също се стремят за нещо.