ЛЕВСКИ - ВИДИМА - 2:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - ВИДИМА [02.04.2011, 21.00]

Мнениеот bluegabrovo » 22 мар 2011 23:14

al_ex1 написа:Сега ядохте миди,тея ще ви дадат по една тоалетна чиния и мач няма да има! Хайде "шампиони" сте!

Поне си имаме стадион,лиценз и много други реалности ,които за вас са все още мечти.Не след дълго ще бъдете само част от черната история на синя България.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 22 мар 2011 23:18

4:1.без проблемно.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

Потребителски аватар
синя слива
Контакти:

Мнениеот синя слива » 22 мар 2011 23:28

Видима не са критерий.Жалко ако изпаднат.Няма къде да гледам Левски.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 мар 2011 23:35

"Ако бяхте вие играли във Варна точно преди няколко дена колко мислиш, че щеше да завърши мача?"
Ами ние играхме във Варна.Да ти кажа ли колко свърши мача или сам ще се сетиш?Може би теренът тогава беше като на Ноу Камп?
"А Видима за какво се борят всеки мач ?За загуба ли?"
Ами гледам:
02.Левски 36-18 38т.
16.Видима 15-32 12т.
Ти ми кажи кой,за какво и КАК се бори?
"Щом сме им вкарали 1 ,значи са противодействали по-добре отколкото Левски и Черноморец."
Не!Значи,че в този мач бяхте едни "червени" слабандурници!
"И какво обюо има мача Левски - Видима с играта на Черноморец, Локо Сф и Академик Сф?"
Ами нали каза,че Левски играли "лигавщини"(егати "обективното" изказване).Аз те питах какво играха тези отбори.Ти не ми отговори,ама нейсе...

Абе приятелю ти луд ли си или на луд се правиш?Левски може да се бори за победа всеки мач , но и всеки друг отбор се бори за същото!Второ да предположим,че се борите за първото място.Както вие се борите за първото място, те се борят да оцелят.Те ако са на 13 мяасто за тях все едно е първо!Разбиращш ли какво искам да ти кажа или да ти го обесня по по-елементарен начин?После не виждам как може да сравняваш двата отбора ?Единият най-малко има повече финанси от другия!Ето ти пак извърташ нещата!Аз те питам ако вие играхте в неделя с Черно море , на тоя терен и с тия селски номерца на противниковия отбор колко щеше да завръши мача?Не ми говори преди 5 години как сте ги били с 5 на 0 примерно.Така може и баба ми!В този мач сме били слабадурници каквото и да значи тази дума...Ти нещо май не разбираш много от футбол!Да ти кажа на терена има 2 отбора.Тия два отбора са по 11 човека.Колко отбора всеки кръг бият с по 3-4 на 0 бе приятелю?Дай ми ги тия отбори в Европа освен Барселона?Значи тия другите отбори където бият с по 1 на 0 са слабандурници както казваш ти!А тия пък където са паднали тях не ги бройм за живи!Ние говорим за Левски - Видима ти ми казваш какво правили Академик и Пирин и Черноморец!Да в тоя мач всичко друго правихте, но не и футбол!Като играете слабо имай малко чест да си признаеш, а не веднага да гледаш в канчето на другите..Абе ние играем слабо , ама видите ли и Черноморец и Академик и те!Къде са Академик къде е Левски!То сравнение не може да има!За мене говориш много глупости!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 23 мар 2011 07:03

L_Messi написа:.А с оглед на отсъствието на Димов - дано върнат Сержиньо в халфовата линия, заедно с Гаджев.

И аз се надявам Серж да играе опорен. По-добре се справя там, отколкото отзад да се чуди кво да прави.
Надявам се, както каза, Иво Иванов да играе малко повече. За резерва ли го взехме? Все пак в Берое играеше много добре. Направо беше лидер на отбора, а тука нещо...

Иначе нещо от Милиев съм разочарован. Макар да имаше грешки в защита (основно колективни), обикновенно винаги е играл на добро ниво. Сега нещо разконцентриран ми изглежда.

За мача - то е ясно - ако играта на Левски тръгне и играят с настроение - 3:0 (може и повече, с някоя дузпа).
Реално погледнато обаче - максимум 2:0, яко бой по топката и безидеен Левски. Просто нашите трудно се навиват срещу такива отбори... И разбира се - след мача се почва - имаше пауза, заради мача в Каварна загубихме ритъм.
"Работим, работим, работим...." Много работа - резултати няма. Фен съм на Левски, фен съм и на Гонзо, щото е мъж на място и съм против честите смени на треньори - един трябва да се остави на спокойствие, но ако е правилно избран. В случея обаче, Ясен куца от към тактика - Левски в момента не е отбор, който може да обръща мачове, да се нагажда според противника или да играе изненадващо и разнообразно. Видяхме мача с ЦСКА - не че не искаха, просто не знаеха какво да правят, след като губеха вече. Мача с Черноморец? Не знем как да пробием една защита и как да вкараме гол. Никакво разнообразие.
Помните ли мача с Берое за купата? 1:0 с гол в 87-та мин. Победа с клизма. Един такъв отбор, ако си вкара единственото положение в мача, ще си вземе трите точки на Герена като нищо. Просто не можем се нагаждаме според ситуацията.

Да не споменавам, че явно Гонзо се вре навсякъде...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 мар 2011 07:39

POPCORN написа:
"Ако бяхте вие играли във Варна точно преди няколко дена колко мислиш, че щеше да завърши мача?"
Ами ние играхме във Варна.Да ти кажа ли колко свърши мача или сам ще се сетиш?Може би теренът тогава беше като на Ноу Камп?
Ами гледам:
02.Левски 36-18 38т.
16.Видима 15-32 12т.
"Щом сме им вкарали 1 ,значи са противодействали по-добре отколкото Левски и Черноморец."
"И какво обюо има мача Левски - Видима с играта на Черноморец, Локо Сф и Академик Сф?"
Ами нали каза,че Левски играли "лигавщини"(егати "обективното" изказване).Аз те питах какво играха тези отбори.Ти не ми отговори,ама нейсе...

Абе приятелю ти луд ли си или на луд се правиш?Левски може да се бори за победа всеки мач , но и всеки друг отбор се бори за същото!Второ да предположим,че се борите за първото място.Както вие се борите за първото място, те се борят да оцелят.Те ако са на 13 мяасто за тях все едно е първо!Разбиращш ли какво искам да ти кажа или да ти го обесня по по-елементарен начин?После не виждам как може да сравняваш двата отбора ?Единият най-малко има повече финанси от другия!Ето ти пак извърташ нещата!Аз те питам ако вие играхте в неделя с Черно море , на тоя терен и с тия селски номерца на противниковия отбор колко щеше да завръши мача?Не ми говори преди 5 години как сте ги били с 5 на 0 примерно.Така може и баба ми!В този мач сме били слабадурници каквото и да значи тази дума...Ти нещо май не разбираш много от футбол!Да ти кажа на терена има 2 отбора.Тия два отбора са по 11 човека.Колко отбора всеки кръг бият с по 3-4 на 0 бе приятелю?Дай ми ги тия отбори в Европа освен Барселона?Значи тия другите отбори където бият с по 1 на 0 са слабандурници както казваш ти!А тия пък където са паднали тях не ги бройм за живи!Ние говорим за Левски - Видима ти ми казваш какво правили Академик и Пирин и Черноморец!Да в тоя мач всичко друго правихте, но не и футбол!Като играете слабо имай малко чест да си признаеш, а не веднага да гледаш в канчето на другите..Абе ние играем слабо , ама видите ли и Черноморец и Академик и те!Къде са Академик къде е Левски!То сравнение не може да има!За мене говориш много глупости!

"Аз те питам ако вие играхте в неделя с Черно море , на тоя терен и с тия селски номерца на противниковия отбор колко щеше да завръши мача?Не ми говори преди 5 години как сте ги били с 5 на 0 примерно.Така може и баба ми!"
На СЪЩИЯ този терен,не преди 5 години,а ЕСЕНТА,ги бихме с 3-2!Това ВАШАТА БАБА може ли го?Очевидно не!

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 23 мар 2011 09:20

Блутуг написа:Точно 4:0 ако вкараме първия до 15-та минута и 2:0 ако завършим без гол първото полувреме :) ...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 мар 2011 10:20

blue avalanche написа:
POPCORN написа:
Ами гледам:
02.Левски 36-18 38т.
16.Видима 15-32 12т.

"Аз те питам ако вие играхте в неделя с Черно море , на тоя терен и с тия селски номерца на противниковия отбор колко щеше да завръши мача?Не ми говори преди 5 години как сте ги били с 5 на 0 примерно.Така може и баба ми!"
На СЪЩИЯ този терен,не преди 5 години,а ЕСЕНТА,ги бихме с 3-2!Това ВАШАТА БАБА може ли го?Очевидно не!

глей го тоя!заеби ти си безнадежден случай с извинение!яко ти хлопа дъската..къде ми говориш за есент бе пич.есента играхте нещо в момента играете ганкиното!аз го питам как ще завърши мача сега той пак ми говори за есента.ама понеже знаеш ,че няма да е с победа на Левски и затова ми говориш за есента!Свали малко сините очила и влезни пак да коментираме!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 мар 2011 11:49

blue avalanche написа:
POPCORN написа:

глей го тоя!заеби ти си безнадежден случай с извинение!яко ти хлопа дъската..къде ми говориш за есент бе пич.есента играхте нещо в момента играете ганкиното!аз го питам как ще завърши мача сега той пак ми говори за есента.ама понеже знаеш ,че няма да е с победа на Левски и затова ми говориш за есента!Свали малко сините очила и влезни пак да коментираме!

1.Въпросът беше,че играхме на същия този терен,дето "изпотроши" вашите нежни "шавита" и не можахте да "барселонирате" Ч.море.
2.Вашата пролет нали беше по-силна от нашата есен?Нали имате за треньор "Моуриньо"(Жозе ако ме чуе,ще ме осъди)?
3.Ако бием Видима с много и лесно какво ще говориш тогава?Сигурно,че са ни легнали,щото бойкотират.

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 23 мар 2011 16:11

Абе вашата работа е " Шефе много четеш, малко ебеш " ...... вие си вземете поуките от написаното !

Иначе за мача 3:0 ако варди Пламен Илиев и 3:1 ако варди Митрев . :roll:

Върни се в “Левски”