L_Messi написа:.А с оглед на отсъствието на Димов - дано върнат Сержиньо в халфовата линия, заедно с Гаджев.
И аз се надявам Серж да играе опорен. По-добре се справя там, отколкото отзад да се чуди кво да прави.
Надявам се, както каза, Иво Иванов да играе малко повече. За резерва ли го взехме? Все пак в Берое играеше много добре. Направо беше лидер на отбора, а тука нещо...
Иначе нещо от Милиев съм разочарован. Макар да имаше грешки в защита (основно колективни), обикновенно винаги е играл на добро ниво. Сега нещо разконцентриран ми изглежда.
За мача - то е ясно - ако играта на Левски тръгне и играят с настроение - 3:0 (може и повече, с някоя дузпа).
Реално погледнато обаче - максимум 2:0, яко бой по топката и безидеен Левски. Просто нашите трудно се навиват срещу такива отбори... И разбира се - след мача се почва - имаше пауза, заради мача в Каварна загубихме ритъм.
"Работим, работим, работим...." Много работа - резултати няма. Фен съм на Левски, фен съм и на Гонзо, щото е мъж на място и съм против честите смени на треньори - един трябва да се остави на спокойствие, но ако е правилно избран. В случея обаче, Ясен куца от към тактика - Левски в момента не е отбор, който може да обръща мачове, да се нагажда според противника или да играе изненадващо и разнообразно. Видяхме мача с ЦСКА - не че не искаха, просто не знаеха какво да правят, след като губеха вече. Мача с Черноморец? Не знем как да пробием една защита и как да вкараме гол. Никакво разнообразие.
Помните ли мача с Берое за купата? 1:0 с гол в 87-та мин. Победа с клизма. Един такъв отбор, ако си вкара единственото положение в мача, ще си вземе трите точки на Герена като нищо. Просто не можем се нагаждаме според ситуацията.
Да не споменавам, че явно Гонзо се вре навсякъде...