Относно негативните мнения за Мариян Огнянов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

scooool
Контакти:

Re: Относно негативните мнения за Мариян Огнянов

Мнениеот scooool » 16 яну 2011 12:41

Моля всички МАСТИТИ СПЕЦИАЛИСТИ да позамлъкнат момчето е в групата при всички треньори едва ли разбирате повече от тях.Качетва има и ако преодолее наследствените си синдроми който произлизат от произхода му ще е основен футболист.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 16 яну 2011 12:54

Добре де, аз най-много го оплювам, и? Ако смятате, че има качества, то убедете някой в това, а не само да си говорите. Аз като го оплювам си давам примери кое и какво не ми харесва в играта му. Не го харесвам, не защото е циганин, а защото не играе добре, това е. Що се отнася за едно по-предно мнение, дали циганин е играл добре, аз знам един - Асен Николов. Човекът имаше много разнообразна игра, хубав пас, като цяло играеше добре. Та, за Огнянов чакам примери с кое показва, че заслужава да му се гласува доверие. Къде е показал своите качества? Кои по-точно са силните му страни на терена. Ето, без да го обиждам ще кажа слабите. Бавно обработва топката, мотае се, тича по-малко от Кривия, около 70% от пасовете му не са добри, шутовете му са или анемични или високо над вратата. В дефанзивен план прави нарушения или изобщо не влиза на играч, оставя коридор към защитата и вратата, не се подрежда добре. Понеже имам възможността да гледам всички мачове, то аз това съм видял от него на терена. Що се отнася до това за "шансовете" и "големите левскари", всички ние сме "големи левскари", но не играем в отбора и не ни плащат. Та, "МАСТИТИТЕ ПОДДРЪЖНИЦИ" на Огнянов, кажете сега кои са му силните страни и къде и кога се е представил на ниво, ОСВЕН МАЧА С ЧЕЛСИ?

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 16 яну 2011 17:29

хахах имал качества :lol: Един силен мач кажете ? Един, не повече ?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 яну 2011 17:44

LaRgO написа:хахах имал качества :lol: Един силен мач кажете ? Един, не повече ?

Е гола срещу Челси добре го направи.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 16 яну 2011 17:49

ЕМИЛ написа:
LaRgO написа:хахах имал качества :lol: Един силен мач кажете ? Един, не повече ?

Е гола срещу Челси добре го направи.

Гола беше хубав, но той влезе в последните минути.Искам да кажете един цялостен мач, в който да е играел добре.Само един гол не се брои, а и беше много отдавна.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 16 яну 2011 23:17

И аз не харесвам особено играта на Мариян, но съм твърдо против това да бъде обиждан. Много от феновете които са по трибуните също в много мачове са пречили на отбора с поведението си и сме отнасяли наказания заради тях. Те какви са тогава? Как да наречем тях? Боклуци? Кретени? Идиоти?

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 17 яну 2011 00:45

Този футболист става единствено за Беласица. Такова недоразумение не е играло в Левски никога, а продължава да му се дава шанс. Така и не се намери един човек, който да изброй какви качества има и да каже един единствен мач в който да се е представил на ниво. Щом тези, който го защитават не могат да извадят нито един аргумент, това говори само за себе си. Абсолютен некъдърник, а на всичкото отгоре и циганин. Когато и да се махне все ще е късно.

lokos

Мнениеот lokos » 17 яну 2011 03:47

Има място в ЛЕВСКИ много добър поглед и добър пас малко му трябва още!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 яну 2011 11:07

Аз съм изненадан !
Не, не от темата ... :lol:

А, че доста хора ( също като мен ) ... мислят, че Огнянов има място в Левски.
Долу горе, като процент > 60/40 са за това, той да не играе в Левски.
Изненадан съм от % -та подръжници, щото си мислих, че много по голяма част от феновете на Левски не го харесват.

Слабите му качества бяха изброени, така, че аз няма да се спирам на това ...
Искам да засегна един друг въпрос ...
В колко поредни мача, Мариян е излизал / влизал на терена на една и съща позиция ?
Отговора е - макс 2 !
Тоест, момчето запълва дупки ...
Нека се сетим само, на какви позиции игра през миналата есен ! ?
Деф. халф, офанзивен халф, втори нападател, плеймейкър .... а да не говорим за функциите му, които се меняха по няколко пъти на мач !

И въпреки това позиционно безумие, според мен Огнянов се справи 50/50 в мачовете които игра.
Казвате, че бил бъркал много пасове ...
Ако е така, то какво да кажем за Йовов, който за 35 мин. игра срещу Калиакра, сигурно от 20 опита за пас ... успя в едва 2-3 ! ! !
Мога да посоча още поне > 2-3 мача, с подобна успеваемост на Ицо .... но не за това си говорим.
А Мариян като сбърка 3 от 6, писваме ....

Ето според мен, някои от полезните качества на Мариян:
- Нахален е, тоест, като захапе някой не го пуска, докато не му отнеме топката или го фаулира.
- Води добре топката в крачка, нещо което е полезно при изнасянето.
- В последно време, спечели и немалко въздушни двубои.
- Има пас ! Каквото и да си говорим, момчето умее да подава на средно и далечно разстояние !
Вярно, не винаги му се получава ... но ако му се получаваше, нямаше да играе при нас ! !
- Прилична техника .... някой преди мен беше казал, че се върти с топката .... ами да, така е, но трудно му се отнема.

Искам обаче, и аз да посоча един недостатък ...
Прекалено сложно се опитва да направи нещата в някои моменти !
В смисъл, опитва почти невъзможни пасове, удари и дрибли ... понякога и, избърва просто, вместо да вземе най елементарното решение.

Въобще според мен, имате прекалено големи очкавания към футболист, който служи единствено и предимно ( поне до тук ) ... за запълване на дупки !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 17 яну 2011 14:15

Ако помните когато беше под наем в Беласица..от личен източник знам,че се е напивал като свиня,дори до лазене го е докарвал,доста е вилнял в петричките заведения. :roll:

Върни се в “Левски”