Защо са ни големи играчи когато не ги почитаме?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
biggy
Контакти:

Re: Защо са ни големи играчи когато не ги почитаме?

Мнениеот biggy » 12 яну 2011 23:01

Наистина - това което направиха с Г.Петков е най-малкото несправедливост към него като вратар и човек -защото според мен като човек той е много голям.
Отношението към него през последната година е обидно за клуба и поредното "лошо" разделяне между клуба и ключов футболист.
Примери за това много - Боримиров ,Бардон, Гонзо, Йовов , Телкийски иТопузаков, Лусио, а сега и Петков.
Ето в момента виждам ,че Бардон вкарва гол за отбора си ..
Георги Иванов да си спомни как беше изпратен през задния вход към Самсунспор и да каже как се почувствал тогава ( макар и да не беше в края на кариерата си ).
Защото такива футболисти трябва да се уважават не УНИЖАВАТ !!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 14 яну 2011 12:25

biggy написа:Наистина - това което направиха с Г.Петков е най-малкото несправедливост към него като вратар и човек -защото според мен като човек той е много голям.
Отношението към него през последната година е обидно за клуба и поредното "лошо" разделяне между клуба и ключов футболист.
Примери за това много - Боримиров ,Бардон, Гонзо, Йовов , Телкийски иТопузаков, Лусио, а сега и Петков.
Ето в момента виждам ,че Бардон вкарва гол за отбора си ..
Георги Иванов да си спомни как беше изпратен през задния вход към Самсунспор и да каже как се почувствал тогава ( макар и да не беше в края на кариерата си ).
Защото такива футболисти трябва да се уважават не УНИЖАВАТ !!

+1 Каквото и да е било Гошо даде адски много на Левски и заслужаваше един последен мач за сбогуване ....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
kal0yan
Контакти:

Мнениеот kal0yan » 14 яну 2011 12:48

Успех на Гошо,харесван или не той даде много и остава в историата на нашия клуб.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 14 яну 2011 12:56

kal0yan написа:Успех на Гошо,харесван или не той даде много и остава в историата на нашия клуб.

Ако не се лъжа най-успешния вратар в историята ни .....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Батков помисли!

Мнениеот tiamat » 20 яну 2011 08:14

kpacu67 написа:Сега е момента Батков да покаже, че в Левски милеят и не се отнасят лошо с футболистите които са давали всичко за клуба. Сега е момента да събере Бардон, Лусио, Мечо, Топчо,Гошо Петков,Дани Боримиров и др. в един бенефис, един бенефис които ще отдаде заслуженото на играчите които дадоха толкова много за Левски. Накараха цяла Европа да говори за тях и любимият ни клуб. По добре бенефис, който ще надъха всички преди 1-вия кръг, от колкото представяне на отбора с някакви си 2-ро разрядни отборчета.Тези момчета ни донесоха много радост и слава и мисля, че заслужават много повече дори.Трудно ми е да го напиша(нямам такива дарби) ;) , но мисля, че всички разбраха какво искам да кажа.

+1

Подкрепям на 100%.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 яну 2011 15:16

Гошо Петков през сълзи: Батков реди състава на Левски
http://ring.bg/levski/gosho-petkov-prez ... evski.html

ЦЯЛОТО ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ НА ГЕОРГИ ПЕТКОВ ПРЕД RING.BG ГЛЕДАЙТE В 18:20 ЧАСА В ЕФИРА НА СПОРТНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ НА БЪЛГАРИЯ, А СЛЕД ТОВА И НА САЙТА http://WWW.RING.BG!!!

Това ще е интересно да се чуе, а казано от футболист на Левски е доста хм как да кажа и аз не зная..........
Изображение

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 24 яну 2011 20:30

Гледах 1-2 минутки от това интервю и като видях ехидната усмивка, с която Петков обясняваше как, ако не бием ЦСКА щели да стават някакви лоши работи - се отвратих. Жалко за Жорето, дори и да е обиден, не му прави чест да внася напрежение в отбора.

Върни се в “Левски”