parvanoff написа:Отново вой до небесата за думи, които са отражение на истината. И всеки е зяпнал в паницата на другия. Господа "ядящи супа"-вашият отбор е дупка отвсякъде, дори се чуват мнениея, че преди да умрете някъде във В-група ще завлечете още 4-5 отбора с вас. Откъде накъде, пък и преди Коледа намирате сили да говорите глупости-може би това са ви последните останали силици-заради такива като вас се надявам това да е така! Жалко за свестните ви фенове при такова стечение на обстоятелствата. Тоя па Литекс-умирали сме от страх. Значи всички искат честен футбол, но когато някой от Левски го поиска всички скачат против него!!! Дай да подискутираме на тази принципна тема-дали е прав Батков? Дали не променя класирането фактът, че в поредица от мачове се бута фрапантно вашият отбор? Срещу вас скочиха от Славия, Левски, Локо Сф и цска. Вероятно и други... Сигурно, за да спрат да подпират вашият отбор трябва да скочи цялата А-група, а? Как изобщо фенове на този измислен и изсмукан изпод ноктите си отбор могат да си отварят устите... Всички знаем какъв отбор бяха Осъм и как десетилетия си беше в Б-група, защото това беше реалността преди изкуствено да се налеят пари в него. Отбор без манталитет и без публика. Изведнъж почнали да мачкат и т.н. Съдбата си знае работата-радвайте се, защото скоро няма да можете. А ние, както винаги ще си се борим против нечестният футбол! Да, свалихме комисия на БФС, но тя се замени с още по неадекватна-ще се смени и тя-ние го можем, защото сме силни и сме много! Кое е по-добро е много относително казано-аз лично предпочитам честният футбол, дори и да ни накажат! Аз не съм фен на успехите на всяка цена-фен съм на играта, а красотата и се губи, когато всичко е предрешено и най-вече, когато не се решава на игрището или се решава там, но от хора, които трябва само да са декор, а не режисьори на даден мач! Лъв, не спря с плюенето си против Батков-човече, на 10 места съм предложил дискусия на такива като теб, но не те видях да пишеш там, а продължаваш да си плюеш по човека!!!
Единствения който каза,че Коце Костадинов не е за шеф на съдиите беше ...СИРАКОВ! И каза още,че веднъж вече Коце е гонен и не трябва да се връща!!!! Тогава чичко ви Венци продъни ушите ни какъв честен и колко добър бил Коцето и колко лош Момиров !!! Е и какво се оказа?!!!Ама никой не помнииии! Това им е проблема!!!! Като им се казва истината не слушат,после реват! Каквото потърсиха-това получиха–ВСИЧКИ ОТБОРИ! В Това число и Тара!!!