Скункс заради автогола! Правилно ли е?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Скункс заради автогола! Правилно ли е?

Мнениеот TodorT » 12 ное 2010 23:37

child in time написа:Знам че е странно Локомотивец да пуска тема в сайта на Левски но нещо страшно ме погнуси днес! Тия От Господари на Ефира дават Златен Скункс на Иванов заради автогола му!!! Според мен това е една гнусна постъпка която не им прави чест! Подобна подигравка с мъките на момчето са отвратителни и не достойни!
Какво е вашето мнение по темата! НЕ НА ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ!

+1 :|

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 12 ное 2010 23:43

TodorT написа:
child in time написа:Знам че е странно Локомотивец да пуска тема в сайта на Левски но нещо страшно ме погнуси днес! Тия От Господари на Ефира дават Златен Скункс на Иванов заради автогола му!!! Според мен това е една гнусна постъпка която не им прави чест! Подобна подигравка с мъките на момчето са отвратителни и не достойни!

+1 :|

+1
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
to6kata1912*
Контакти:

Мнениеот to6kata1912* » 12 ное 2010 23:57

Като цяло много тъпо се получи за Иво Иванов, то на момчето не му се говореше, а тоя му буташе скункса... Но от друга страна това наистина си е гаф и след години всички левскари, както и самия иванов ще гледа това с усмивка.

Потребителски аватар
rider
Контакти:

Мнениеот rider » 12 ное 2010 23:58

Прав е child in time , тея от господарите тука вечер не са прави, прави ми впечатление. че и в пълна лудница , има там некав сериал, дет си се подиграват с Левски, тея сценаристите са некви оявлени ГА-чорбари .Колкото за скункса на Дембеле, ам ако за това се дава скункс, начи аз ше зема да отвора цех за направа на златни скунксове, щот след секи кръг ще требва да връчват 5-6. Абе тенденциозност от секаде,това с Иво Иванов вече е грубо :evil:
ПП:Що не дадат скункс на жена му на рачков за дет е била скъпоплатена кур*а?

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 13 ное 2010 00:06

Ама вие гледате ли още Слави и Господари на ефира :lol: :lol: :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 13 ное 2010 00:08

hristo2710 написа:Ааа да ви е гадно, говеда мръсни, вие сте гнусни, дано уефски се закрие и да не срами България повече!!!

Цял живот комплекс от Левски хахахахах :lol: :lol:
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 13 ное 2010 00:09

Иво е мъжко момче,често водя спорове с колеги беройци за него и винаги ще помня какво направи за Берое.Сега в Левски определено не се представя на очакваното ниво,но съм сигурен,че ще подобри играта си.Колкото до автогола,в стила на предаването е да дава скунксове за такова нещо,но въпросът защо Димитър Борисов не е получил досега такъв,за разлика от Тодор Батков е напълно основателен.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
SoundWave
Контакти:

Мнениеот SoundWave » 13 ное 2010 00:11

+1
Господари на ефира се превърна в едно супер посредствено предаване. Не виждам как ще си вдигнат рейтинга с подобни малоумни изцепки.
ЗАКРИВААААААЙ :!:
________ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 13 ное 2010 00:12

Ако погледнете не от гледната точка на футболен фен ще видите, че има и смешна страна в цялата работа. Отделен въпрос е, че аз не успявам да го погледна така и също мисля че не беше много правилно това да му дават скункса.

Потребителски аватар
Петков
Контакти:

Мнениеот Петков » 13 ное 2010 00:27

Последните два скункса определено не са "на място".
Изображение

Върни се в “Левски”