Гаджев не заслужава да е капитан на Левски!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Гаджев не заслужава да е капитан на Левски!
Лидер не се става,а се ражда.След случилото се във Ловеч,което ще остави лоша следа в историята на Левски,трябва да се вземат мерки.Според теб кой трябва да понесе вина,след като мелето стана от капитана и след това той остана безучастен.Аз не съм безгрешен,но отговорен.В това се състои смисълът на темата.

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
- фифи перото
Хайде,оставям ви да плюете..Вчера по Петков,преди това по Йовов,днес по Гаджев...Утре съм сигурен и по Дембеле...Хващам се на бас...
Лека нощ и САМО ЛЕВСКИ
Лека нощ и САМО ЛЕВСКИ
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
фифи перото написа:forzajuve написа:фифи перото написа:Всеки има право на мнение,но не смятате ли,че то трябва да бъде повече премислено?!Не след 1-3 мача да се хвърляте от "осанна" до "разпни го"...И защо в тази държава,всеки мисли,че разбира от футбол,политика,бизнес и телевизия?! Да-Гаджев е импулсивен...Не трябваше да прави така в Ловеч...Но защо някои пишат още по-импулсивно?!Капитан е този,който реши треньора или отбора...Играе този,който реши треньора...Добър или лош-това е в момента...Левскар съм(не привърженик на Левски,а ЛЕВСКАР) ОТ 45 ГОДИНИ...Толкова дребнотемие и глупави коментари ,колкото за последните 4-5 не съм чувал...Момчета,това е ЛЕВСКИ! Не някой махленски отбор,който може да редиме...ЛЕВСКИ Е ВЕЛИК,защото може да пада,но ВИНАГИ е ставал по-силен ...Стига с-Батков-вън,Гонзо-вън,този-вън,онзи-вън...НИЕ сме Левски,защото носим през времето СИНЯТА ИДЕЯ ПРЕЗ БЛИЗО 100ГОДИНИ,но малко уважение,към хората,които работят за клуба...Времето минава и то РЕШАВА,кой остава в сърцата ни ,..Сърцата ни са СИНИ!Но не станаха ли такива на Бардон,Ивков,Котков,и много други,които може да са имали спадове,но разбраха,какво е да носиш до сърцето си Л и да се слееш с милионите ,носещи го в сърцето си...
Днес Влади е капитан,това е положението..Ние трябва да му помогнем,да осъзнае това и той ще ни се отплати...
приятелю,ние не редим състава и бъди сигурен,че искаме Гаджев да е на терена,но за съжаление капитанската лента тежи,като синия екип.Боготворим всеки носил синята емблема в сърцето си,но една критика не е излишна.
Приятелю....,кои сте ВИЕ и кои сме НИЕ?!
Имаш мнение-ок.И аз имам....Но със сигурност съм видял повече от теб...
Това,че си видял повече от мен,не те прави повече левскар от мен,а по голям на години.Какво да направя,че си ми чичо или татко.А ние сме фенове и затова ема критика.Ако така мислиш и във работата която работиш,ще те разбера

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Гаджев е голям левскар и такъв ще си остане.Ние сме просто фенове.Поклон пред неговото старание на терена и аз както казах го боготворя.Но за момента показва,че му е рано да е капитан.След като се откажат Георги Петков,Бижутера и Кривия,лентата е негова и никой неможе да му я вземе.Само Левски и Гаджев завинаги в моето сърце

Гаджев не е слаб футболист за да бъде хулен.
Простотии като в Ловеч се случват веднъж на 1 000 мача и отгоре, така че бъдете малко по-сериозни.
Относно капитанската лента, Гаджев не че не заслужава да я носи, но е още зелен за същата, но пък в този мач така са бяха стекли обстоятелствата, че нямаше на кой друг да бъде дадена.
Простотии като в Ловеч се случват веднъж на 1 000 мача и отгоре, така че бъдете малко по-сериозни.
Относно капитанската лента, Гаджев не че не заслужава да я носи, но е още зелен за същата, но пък в този мач така са бяха стекли обстоятелствата, че нямаше на кой друг да бъде дадена.

forzajuve написа:Знаех си,че ще има злоба в тази тема,но явно някои са разбрали темата наобратно.Аз боготворя Гаджев като левскар,но истината е,че с последните мачове доказа,че не става за капитан.И то не със играта си,а със поведението си.Щото мога да кажа,че играчи като Кривия и Бижутера са истинските капитани на отбора,когато Георги Петков не е на линия и в групата.И стига сте се правили на големи левскари.Всички обичаме Левски и това,че има критика е съвсем нормално.Аз обичам Левски и винаги ще защитавам тази вяра,но това незначи,че за някои неща сте си затваряме очите.Истината е,че Гаджев е малко по импулсивен и немога да си представя как ще контролира отбора след случилото се на мача със Литекс.Мен не ми дреме кой ще е на терена,когато дава сърцето си за Левски.Един капитан трябва да има страха на играчите и той да води целия отбор,а не да прави детински грешки,които са пагубни за отбора.Щом някои мислят,че Гаджев е по-добър за капитан от Бижутера,Георги Петков и Кривия да ме аргументира,а не да се прави на левскар и да ругае.Само Левски
Кривия ми е един от първите любимци от Левски, може би и най-големият. Георги Петков вече го споменах в първия си коментар, ще кажа още веднъж че този човек ме е карал да се чувствам истински горд че съм Левскар и е спечелил моето безрезервно уважение и подкрепа завинаги. Бижутера, не случайно си получи този прякор и всички ние знаем колко пъти ни е радвал със своите решителни голове. Всички те са не големи, а ОГРОМНИ ЛЕВСКАРИ! Но между всички тях има едно общо нещо - те са към края на кариерата си и влизат в титулярния състав все по-рядко. При това положение няма как да кажем, че те са основата около която трябва да се гради състава, основната движеща сила. Защото ако това не е така - тежко и горко ни след 2 години, когато те вече няма да бъдат футболисти. В същото време какво да кажем за Владо Гаджев. Да, той все още е твърде млад, за да е спечелил респекта на своите съотборници. Да, понякога е твърде импулсивен и показва незрял характер, което вреди на отбора. Да, в момента не се намира във върховата си форма. НО още в юношеската школа той показа, че е закърмен със синята идея и е готов да се бори докрай за нея. Още в юношеската школа, а след това и в първия отбор показа, че в трудни моменти е готов да се нагърби с отговорността и да рискува опитвайки се да донесе обрат в развоя на нещата (защото когато един далечен шут влезе или един необмислен шпагат постигне своята цел - той става герой, а когато шута се окаже пропусната добра възможност, а необмислената постъпка - картон, ставаш грешник и истинският лидер ЗНАЕ за съществуването на този риск). Владо Гаджев макар и все още крехка възраст подобно на големите три имена за които споменахме по-горе, също ни е носил достатъчно много радост, преди контузията си и затова и ти самият казваш, че ти е бил любимец. Това до тук за мен показва, че Владо Гаджев МОЖЕ да бъде добър капитан на отбора ако му се даде достатъчно шанс да се докаже като такъв. И той ТРЯБВА да бъде предпочетен пред Кривия, Жоро и Бижутера, защото той е БЪДЕЩЕТО на отбора и надявам се ще бъде един от основните ни футболисти още дълго време напред.
[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]
Добре казано.Както казах неговия момент ще дойде,но явно му е още рано.Дано осъзнае грешките си и ще се радвам за бъдеще,той да ни е капитан.Но за момента и особено след случилото се трябва да се вземат мерки вътре в клуба.И тези които неправят разлики от това един играч да играе на терена и да е капитан,да намалят киселото мляко.За момента реалностите се виждат и небива да си затваряме очите.Жалко е само за подрастващите в отбора.

Няма нищо лошо от малко критика,но докато четях мненията на някои колеги,останах с впечатлението че едва ли не трябва да извадим Гаджев от 1-ия отбор.Защо?Защото тук-таме е показал малко повече злоба или желание за победа?Нали точно това очакваме от всички,или не всякога е имал това желание и хъс.Колкото до капитанската лента-престанете вече!1-2 лоши мача и се започна:Кой да е капитан?Кой да е треньор?Кой да играе и кой не?Този е слаб,а другия-силен.Гонзо до вчера става-а днес?Владо вкара няколко хубави гола и беше велик,а сега?Някои много бързо забравиха как плюеха Йовов до "вчера",а сега какво?Искат да е капитан.....Кривия за някои до вчера беше пенсионер,а днес.......пак пенсионер,ама капитан.....луда работа.Ясен преди месец е велик,а към днешна дата някои дори пишат и говорят,че не е за Левски.....................ХАЙДЕ СТИГА!!!!!!Оставете Гонзо и Я.Петров на мира,оставете ги да работят на спокойствие,сигурен съм че и двамата имат акъл в главите,колкото до Гаджев-сигурен съм че ще продължи да расте само нагоре......човек се учи от грешките си.
[offtopic]СЛЕД ПОЛЗОТВОРНАТА КРИТИКА НАИСТИНА В ИМЕТО НА ЛЕВСКИ Е РЕДНО ДА ПОКОЖЕМ ЗАЩО ЛЕВСКИ Е ВЕЛИК,АТОВА ЩЕ СТАНЕ САМО В ПУБЛИКАТА НА СТАДИОНА.ТВЪРДО ЗАД ГОНЗО И ЯСЕН,НО ТРЯБВА ДА НЕ ЛЕТИМ В ОБЛАЦИТЕ,ЧЕ ЛЕСНО ЩЕ СЕ РАЗБИЕМ.САМО ЛЕВСКИ[/offtopic]
Пиши с малки букви!!!
Пиши с малки букви!!!

- petarivanov1985
- Контакти:
Абе вие чувате ли се какво говорите.Владо Гаджев е един от най-можещите фуболисти в България.Колко футболисти в БГ могат да дадат пас на 30-40 метра точно на крака на съотборник.Обърнете внимание колко точни паса раздава на мач,друг е въпроса ,че нито Жоазиньо нито Дани могат да отиграят такива пасове.Той е един от най-можещите и мислещи футболисти на Левски.Не заслужавал да бъде капитан!Ами кой тогава заслужава - Иво Иванов,Милиев,Грийн,Младенов.
Вие не сте никакви левскари - футболисти като Гаджев и Митрев носят истинското левскарско сърце,те умират на терена.Помните ли мача на "Стамфорд Бридж" още е пред очите ми.Още помня какви невероятни спасявания направи Митрев срещу Дрогба,Лампард и т.н.Софийски "келеши"- това сте вие след една загуба и тоя не ставал,оня не ставал!!!А преди 2 години когато гола на Гаджев ни направи шампиони-всички това е новия Балъков.Измекяри,лицемери,псевдо-фенове това сте вие.Всички вие,които плюете по отбора,без да си давате сметка,че това е отбор на 4-5 месеца.Замислете се!!!!
Много рядко пиша в този форум,по принцип само чета,но тази тема ме провокира адски много!!!
Вие не сте никакви левскари - футболисти като Гаджев и Митрев носят истинското левскарско сърце,те умират на терена.Помните ли мача на "Стамфорд Бридж" още е пред очите ми.Още помня какви невероятни спасявания направи Митрев срещу Дрогба,Лампард и т.н.Софийски "келеши"- това сте вие след една загуба и тоя не ставал,оня не ставал!!!А преди 2 години когато гола на Гаджев ни направи шампиони-всички това е новия Балъков.Измекяри,лицемери,псевдо-фенове това сте вие.Всички вие,които плюете по отбора,без да си давате сметка,че това е отбор на 4-5 месеца.Замислете се!!!!
Много рядко пиша в този форум,по принцип само чета,но тази тема ме провокира адски много!!!