Бързата кучка слепи ги ражда

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Бързата кучка слепи ги ражда

Мнениеот daniel875 » 26 окт 2010 14:32

Мисля, че е крайно време темата да бъде заключена. Не за друго ами не сме ние хората, които трябва да даваме акъл как ще се правят нещата. В много случаи феновете или казано на български език привържениците имаме основание да говорим такива неща, но за това си има ръководство, за да решава нещата правилно. Както каза един привърженик на тима, ние трябва да сме зад отбора и да го подкрепяме. Това е.
Колкото и да ги обсъждаме, всеки от нас каза грешките. Дори и някои казаха някои, които май само на тях им се привиждат. Нормално. Ситуацията не е приятна, но реално от началото на сезона играта ни връзваше и грешките, които цял сезон си ги допускаме, се прикриваха. Това е истината.
Стига философстване. Само Левски! И още веднъж да се повторя, време е да се заключи тази провокативна тема.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

dani_z25
Контакти:

Мнениеот dani_z25 » 26 окт 2010 15:24

Нека видя като биеме Лил и врътнеме хикс в Гент(междувременно две резонни победи за Спортинг) дали ще мрънкате още?Аз не разбирам какво сте се притеснили от загубата в Ловеч?И те ще имат мач на Герена.Левски е в перфектна позиция за атакуване на титлата .Все пак ако се замислим това ни бяха трите най-тежки мача за сезона(гостуванията на Спортинг , Лил и Литекс).Сега предстои по-лесното 8-)

RageAgainst
Контакти:

Мнениеот RageAgainst » 26 окт 2010 16:53

madeinbg написа:Deepblue чудя ти се!
Как може да обръщаш такова сериозно внимание на хора като човека пускащ тези коментари.
Той незнае, че:
1. Отборът на Левски тренира в този си състав от почти края на лятната подготовка.
2. За толкова малко време, а това са малко повече от 3 месеца, и Моуриньо неможе да направи отбор.
3. Плювания от всички Мюлдер . . . . . ако не беше той в някои мачове положението да беше доста зле.
4. Слори . . . . човека не е играл доста време/мисля, че за последните 2 години има 15 мача мисля //като 4 от тях в последната година// / и Гонзо и Ясен казаха, че от този човек могат да се чакат неща чак напролет.
4.1.1 Също така той дойде късно и подготовка каквато имат другите отсъства.
5. Човека пуснал темата очаква края на зимния полусезон левски да води сас 20-25 точки и да сме сигурни шанпиони.
6. И ЯСЕН И ГОНЗО КАЗАХА, ЧЕ ТОЗИ ОТБОР СЕ ОЧАКВА ДА ДАДЕ НАЙ-ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ ДОГОДИНА, КОГАТО ТЕЗИ ХОРА ЩЕ ИМАТ ПОНЕ 25 30 МАЧА ЗАЕДНО.

7. Относно късмета срещу Гент. Имахме късмет не мога да споря. Но това е футбола. НО УНИКАЛНИЯ КЪСМЕТ БЕШЕ ЗА БЕЛГИЙЦИТЕ... МОЙ !!!!!!!!
2 атаки 2 гола с грешка на Гошо Петков.
8. Божко Митрев не е най-класния вратар, но играе по-добре от Петков и да ти кажа си му взе мястото.

След като прочетох твоето мнение реших,че просто няма смисъл да чета нататък.
От първата до последната точно те подкрепям.Явно хората още не могат да разберат,че отбор,от който да се очаква много,не се гради за 3 месеца.Освен любимите ни журналисти.100% съм сигурен,че тая паплач е напълно наясно с нещата,но въпреки това нарочно продължват и продължават да пишат безумните си статии и само да внасят напражение както в отборите,така между феновете.
А тази статия си е чиста проба провокация,целяща именно феновете да почнат да се съмняват във всичко,свързано с любимия отбор,и да се почне с караниците.
По-тъпа статия не бях чел скоро.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 26 окт 2010 17:40

Вярно е че има голям спад, но като отминат нервите трябва да си признаем че нямаме равностойни смени, което мисля че ще успеем да исчистим с 2-3 нови попълнения през зимния трансферен прозорец! Не знам как все Йовов и Дарко се контузват по едно и също време??? Лошото обаче ще е ако се контузи Гарата тога съвсем ще окапем!
Дано сега смачкаме Локото и нещата ще си дойдат на местото!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 26 окт 2010 17:50

Нещо все по-натрапчиво ме впечатлява в медиите.
Миналата година, когато Левски беше в очевидна криза се лееше кал примесена с л..на, непрекъснато.
Тази година ЦЕЦКА е на нашето дередже, но за тях стой млък те са наш`те моченца и нещо не трябва да смути спокойствието в Борисовата, а ако се оправят екстра.
Левски тръгна в правилната посока, но единствения журналист, който го написа беше Томето и още двама трима, другите почнаха да се пенят със старата песен с познат рефрен, че в Левски нещо куцало.
Ще кажа моето мнение за снощния мач.
Играта тръгна, вкарахме гол, Литекс върна гола и започнахме да се надиграваме.
Десет минути по-късно се видя, че оранжевите селянчета няма да удържат ощ 60 минути надиграване с Левски и минахме на старата изпитана схема бием се, наритваме се, изнтервяме мача и левскарите не могат да играят при това положение.
Съдията къде свирнал, къде не и мача е наш.
Това е!
Който не разбира това, значи не разбира от футбол.
Само три дни преди това Левски игра мач с много заряд в Европа, с Лил.
Два жълти картона - по един за двата отбора.
В България за родното първенство - побоища и червени картони.
Защо? Кой е виновен?
Същият отбор, който изигра такъв коректен мач в Евпора ли?
Я стига глупости!
Оранжевите няколко пъти не завършиха мачовете си в пълен състав - те това само могат - ританье, на жаргон!
За това сме на това дередже!

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 26 окт 2010 17:52

Тоя мач в Ловеч ще повлияе много на отбора и дано се лъжа , но и ще му коства много . Причините да загубим са няколко според мен .
1 . Мелето в 30-тата минута - Ако не се беше случило Х щеше да е най малкото което щяхме да вземем . Започвам да се чудя Гаджев достоен ли е да бъде капитан след като се поддава на такива селски провокации . С Тасевски или друг плеймеикър на негово място дори щяхме да бием .
2 . Късата резевна скамейка - Не може четиримата в защита , Грийн , Жо и Дембеле да нямат конкуренция . Нямаме вратар и ще ни трябват поне пет попълнения зимата .
3 . Приоритетите на отбора - Левски е отбор , който няма потенциал да води война на два фронта както е сегашният случай за ЛЕ и шампионата . Историята ни е показала , че когато някой с недостатъчен ресурс води война на два фронта губи катастрофално . Една от основните причини е споменах в точка 2 едни и същи хора трябва да поддържат високо ниво и да носят на гръб отбора във всички мачове . Мача в Лил дали да го бяхме загубили или Х нямаше да е от значение , защото всичко се решава на Герана. Ако бием тук ставаме 6 точки , а те си остават с 4 и шансовете ни за класиране пак ще са в пъти по големи . Трябваше да отпишем мача и да съхраним абсолютно всичките си сили за най решаващият мач в България за сезона , а именно гостуването на Литекс ! Трябва да си правим сметка кой мач трябва да вземем на всяка цена и къде можем да си позволим грешка .
Фактът , че пуснахме резервите срещу Сливен като знаем как ни се хвърлят , а следва двуседмична почивка е фатална , ужасяваща грешка . Нямахме право да губим точки в такъв мач .
4 . Ясен Петров - Най основният фактор за загубата . Доста по основен от съдийството в наша вреда . Никакъв стил и тактическа несъстоятелност ! Като искаш да спечелиш атакувай и пресирай и задължително усили нападението с офанзивен халф , какъвто имаш от най добрите в България , да не кажа най добрият ! Ако искаш равен освежи халфовата линия с няколко смени на полувремето и нека отборът ти държи контрола върху топката .
Да ама не ! Влиза тоя бездарник Киров и за какво влиза , не знае нито Ясен , нито самият играч. Безобразен играч в Ловеч без точни центрирания и с анемични удари . И не на последно играч , който няма психика да играе в такава среща . До 90-тата минута не сменяш никой друг и да не се лъжем мача в четвъртък натежава и инициативата остава в ръцете на Литекс , който пак с късмет и шанс ни биха и най вече биха ни , защото ние така направихме и им позволихме . Или казано по друг начин не направихме нищо след изравняването за да спечелим ! Литекс е много по слаб от Левски в момента , но страхът да играем ни провали !
От мача с Берое отборът и водещи играчи вървят надолу и дано не се разбият със Славия или с Монтана .
Все пак ако Ганчев не реши да купува титлата ще сме шампиони на 100 % но определено с потенциала с които разполагаме да се дъним така къде заради треньор , къде заради вратар / защита / е ужасяващо тъпо .
Това всички го виждаме и няма за какво да го премълчаваме , защото отборът ни няма да стане по силен така .

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 26 окт 2010 17:57

Предишният ми пост стана дълъг и затова ще продължа тук.
Рефери от Европа не подминават увисването на Янев с ръце на гърба на Сержиньо.
В 17-тата минута връщане към дузпата отбито с ръка в корнер също не винаги се подминава.
Нашите съдии обаче подминават.
Затова в Европа Литекс не завършва в пълен състав, а в България срещу Литекс не завършват в пълен състав.
Писна ми Гришката и Нора да са шампиони.
Щели да са 12 пъти по ред, нали това каза Гришката, ако той кажел.
Писна ми!
Искам чужди рефери!
Подкрепям ПФК Левски за чужди рефери!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 окт 2010 18:19

Santiago Munezz написа:
honda написа:Към автора- не знам на колко си години и колко разбираш от футбол и спорт въобще. затова бих си позволил да ти кажа, че човешкия организъм може да бъде държан в оптимана форма в един период от 5-6 месеца максимално 45-60 дни после следва спад. Оттук е напълно нормално някои играчи да не са в най-добрата си форма. Все пак най-важните мачове на Левски бяха в периода август-септември,когато Мюлдер, Жо. Д.Младенов бяха във форма . Би било чудесно Левски да има по два равностойни изпълнители за всяка позиция,но не е реалистично- виждаш ли играч с качествата на Жо , Грийн или Дембеле да се съгласи да бъде резерва. Все пак по правилник могат да играят най-много 11 играчи едновременно. А и кой ще им плаща заплатите на такива златни рерзерви?
Вчера мача беше опорочен от съдията. Направили ти впечатление на кои играчи бяха показани картони?- Ако приемем ,че съдията имаше основания да покаже картони на по 7-8 футболиста от всеки отбор той си избра доста подходящи "жертви"- изгони Тасевски -най-съзидателния футболист на Левски и показа картони на Грийн и Гаджев -двамата опорни халфове. По този начин на практика съдията не дава възможност на Левски да правят тактически фаулове,понеже те се правят от опорните халфове обикновено,а те увиснаха с картони. От Литекс бяха наказани Пл.Николов- с яервен и с жълти Том и Берберович. За никой не е тайна,че отсъствието на Пл.Николов не се отрази на Литекс- Бодуров може да играе и като централен защитник,а Берберович по принцип е бек може да играе и отляво и отдясно. Въобще не е равносилно да ти висят игарчи от централната ос (каквито бяха наказани от Левски) и флангови играчи (каквито са Том и Берберович). Да оставим настрана въпроса,че Левски се опитаха и успяха да изкарат картон на висящия Берберович,но съдията не го изкара. Тук не коментирам че Гаджев е "проблемен" играч и ако го "маркираш" може сам да изгърми. Нека не забравяме,че същия съдия преди 2 години му извади червен картон докато беше на резервната скамейка.
Просто в този мач всички спорни положения се свиреха за Литекс. Дали ако съдията беше показал в началото картон за симулация на Дока ,бразилеца щеще да продължи да играе по същия начин и да търси съприкосновението и фаул? Ако не си спомнящ точно преди 2 години същия съдия на мач Левски -ЦСКА позволи на няколко пъти симулации на Здр. Лазаров ,а не му показа картон и при една от тях дори му измисли и дузпа.

Аз пък незнам ти на колко си и не ме интересува де,но по-тъпо оправдание от това със съдията не можа ли да измислиш!!А Тасевски удари в лицето Николов и то на 2 пъти според мен чист картон,цялото меле тръгна от Гаджев и неговия картон е напълно заслужен кой му е виновен че не може да се контролира,оправданията със съдията са смешни,вижте грешките в нашия отбор защото след някой и друг мач да не ревете на умряло пак!!!

Не знам дали си се занимавал организирано със спорт,но когато в един мач се стигне до такава ситуация и когато има груби съдийски грешки каквато имаше снощи то този мач, може да завърши по всички възможни начини оттам нататък мача става неконтролируем. Ще ти посоча два емблематични случая в 2 индивидуални спорта( умишлено посочвам индивидуални спортове). На олимпиадата през 2000 в Сидни непобедимия Ал.Карелин( а той наистина е непобедим - мисля ,че в цялата си кариера освен този случай има още една загуба) загуби поради малка съдийска грешка дала обратно присъждане в полза на опонента му ,той определено имаше и класа и сила и време да обърне резултата но видимо се изнерви и загуби титлта, а щеще да бъде поредна 4-та олимпийска за него. Друг един случай - финал на Ролан Гарос през 1984 играеха големите Джон Макенроу и Иван Лендъл при 2:1 сета и 4:1 гейма и 15:40 в негова полза Дж.Макенроу загуби едно много леко воле и в последствие загуби и мача.Идеята ми е ,че когато има изнервяване и изпускане на мача от контрол може да стане всичко включително и големи грешки.
Грешките на Левски не бяха малко и те също повлияха на краиния резултат. Например така и не разбрах защо не беше вкаран офанзивен халф след като беше изгонен Тасевски.
Толкова съм остър спямо съдията понеже на него подобни отсъждания в полза на Литекс и във вреда на Левски не са му за първи път. И миналата година в един мач на Литекс съвсем случайно на приблизително същата позиция даде един фаул ,който също стана гол. Точно преди 2 години същия съдия съвсем случайно пускаше симулациите на Здр.Лазаров срещу Левски докато свири дузпа и му показа картон чак за 5-тата симулация. Дали е случайно?- Не мисля.
Все пак за мен отбора с най-големи шансове за титлата е Левски- имаме много по-лесна програма до края на шампионата. Между другото онемях като разбрах,че мача Литекс- Славия ще бъде свирен от .... Н.Йорданов. Ами май по-добре да го дадат на Тр.Попов или на Л.Пенев да го свири.
Отдавна съм казал,че възловите мачове на Левски, ЦСКА или Литекс трябва да се свирят от чужди съдии. Публична тайна,че точно Литекс са най-големите врагове на чуждите съдии.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 окт 2010 19:49

Highlander написа:Тоя мач в Ловеч ще повлияе много на отбора и дано се лъжа , но и ще му коства много . Причините да загубим са няколко според мен .
1 . Мелето в 30-тата минута - Ако не се беше случило Х щеше да е най малкото което щяхме да вземем . Започвам да се чудя Гаджев достоен ли е да бъде капитан след като се поддава на такива селски провокации . С Тасевски или друг плеймеикър на негово място дори щяхме да бием .
2 . Късата резевна скамейка - Не може четиримата в защита , Грийн , Жо и Дембеле да нямат конкуренция . Нямаме вратар и ще ни трябват поне пет попълнения зимата .
3 . Приоритетите на отбора - Левски е отбор , който няма потенциал да води война на два фронта както е сегашният случай за ЛЕ и шампионата . Историята ни е показала , че когато някой с недостатъчен ресурс води война на два фронта губи катастрофално . Една от основните причини е споменах в точка 2 едни и същи хора трябва да поддържат високо ниво и да носят на гръб отбора във всички мачове . Мача в Лил дали да го бяхме загубили или Х нямаше да е от значение , защото всичко се решава на Герана. Ако бием тук ставаме 6 точки , а те си остават с 4 и шансовете ни за класиране пак ще са в пъти по големи . Трябваше да отпишем мача и да съхраним абсолютно всичките си сили за най решаващият мач в България за сезона , а именно гостуването на Литекс ! Трябва да си правим сметка кой мач трябва да вземем на всяка цена и къде можем да си позволим грешка .
Фактът , че пуснахме резервите срещу Сливен като знаем как ни се хвърлят , а следва двуседмична почивка е фатална , ужасяваща грешка . Нямахме право да губим точки в такъв мач .
4 . Ясен Петров - Най основният фактор за загубата . Доста по основен от съдийството в наша вреда . Никакъв стил и тактическа несъстоятелност ! Като искаш да спечелиш атакувай и пресирай и задължително усили нападението с офанзивен халф , какъвто имаш от най добрите в България , да не кажа най добрият ! Ако искаш равен освежи халфовата линия с няколко смени на полувремето и нека отборът ти държи контрола върху топката .
Да ама не ! Влиза тоя бездарник Киров и за какво влиза , не знае нито Ясен , нито самият играч. Безобразен играч в Ловеч без точни центрирания и с анемични удари . И не на последно играч , който няма психика да играе в такава среща . До 90-тата минута не сменяш никой друг и да не се лъжем мача в четвъртък натежава и инициативата остава в ръцете на Литекс , който пак с късмет и шанс ни биха и най вече биха ни , защото ние така направихме и им позволихме . Или казано по друг начин не направихме нищо след изравняването за да спечелим ! Литекс е много по слаб от Левски в момента , но страхът да играем ни провали !
От мача с Берое отборът и водещи играчи вървят надолу и дано не се разбият със Славия или с Монтана .
Все пак ако Ганчев не реши да купува титлата ще сме шампиони на 100 % но определено с потенциала с които разполагаме да се дъним така къде заради треньор , къде заради вратар / защита / е ужасяващо тъпо .
Това всички го виждаме и няма за какво да го премълчаваме , защото отборът ни няма да стане по силен така .

Абсолютно си прав!Но факт е,че най-тежките ни мачове и в Европа,и в България минаха...Серията беше много тежка и не знам какви илюзии и сметки сме си правили,но четирите лоши гостувания в България са вече зад гърба ни!За сравнение-на Литекс предстоят три,а на ЦСКА-четири от тях!Лошо е,че дори при хикс вчера титлата се доближаваше доста,но така си го направихме...Битката сега започва!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

borisich
Контакти:

Мнениеот borisich » 26 окт 2010 21:05

Написали сте много верни неща момчета, но въпреки това щяхме да бием при едно нормално безпристрастно съдииство. Заради такива продажни съдии , като тоя дето ни свири, не искам дори името му да споменавам , българския футбол е на това ниво . Гришата няма да може да купува съдиите в чужбина. Там няма кой да му раболепничи и затова литекс, не съм сбъркал като го пиша с малко л , ще бъде на 222място във временната класация. Ние от Левски ще преживеем и тази гавра с отбора ни , 45 години се гавриха с нас , но не сме престанали и няма да престанем да се борим с наглите новоизлюпени парвенюта , които опорочават мачовете ни и се опитват да откраднат радостта от играта на любимия ни отбор. Вярно е че не сме суперсила в Европа, но факт е ,че сме най силни в България. И ще бъдем.
Сега за мача , никой до сега дори не спомена , че Б. Митрев системно беше заслепяван с лазери от кой ли.........Погледнете на записите зелените светлинни зайчета по лицето му. По Дарик радио , също обърнаха внимание на този факт. В Европа затова наказват жестоко , това тук никой не го забелязва. Вижте на записите и друго, Дарко Тасевски не удари никой, защо съдията го изгони? Аз ще ви отговоря, защото той организира играта ни в нападение. Не мислите ли , че да се предизвика боя , беше предварително замислен сценарии при негативно развитие на мача за литекс? Как иначе съдията щеше да изпълни поръчката без да му лъсне продажния задник. А така всичко е "тип топ", Дарко изгонен (защото бил без шапка), нападението на Левски обезглавено, при всяко единоборство със играч на литекс се свиреше фал.
Затова , подкрепям безрезервно декларацията на Левски, за дербитата , само съдии от чужбина. А дали само за дербитата ? Нека нашите съдии си свирят в б групите.
Сега остава да видим реакцията на продажните комисиите в пародииното БФС и всичко ще е точно..

Върни се в “Левски”