Слори - трансферен провал.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bucky_barabata
Контакти:

Re: Слори - трансферен провал.

Мнениеот bucky_barabata » 12 окт 2010 10:45

А ве добре, кво очаквате вие? Играч около средната класа, без мач от 1 година, да дойде и да почне да мачка ли? За мен лично дори да влезе в добра форма, което май няма да е скоро, няма да е някакво изключително ниво. Но ще става за нашето първество.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 12 окт 2010 11:48

Слори не е провал. Лошото е, че наистина беше взет късно. Мачът с Черноморец не може да е мерило. Това беше демонстративен мач с благотворителна цел в който важен не е резултата, а зрелището и постъпленията. В редовен мач трудно Гонзо би вкарал гол, а и трите гола на Черноморец бяха такива, че нямаше да бъдат допуснати. Щом се дава мачът с Черноморец като пример, защо не се вземе този с Берое. Там Слори се включи много добре и можеше да отбележи гол. Добре е, че го взехме защото първенството е дълго, учавстваме в ЛЕ, а ще има и купа на България. Отделно дето всички отбори ще излизат срещу нас крайно мотивирани и с наточени балтии. Тепърва ще има контузии и картони, за това ни трябва повече от един класен играч за важните постове.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 12 окт 2010 12:38

Аз пък си мисля ,че ще стане важна фигура в състава :roll:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 окт 2010 12:39

СВОБОДЕН написа:Слори не е провал. Лошото е, че наистина беше взет късно. Мачът с Черноморец не може да е мерило. Това беше демонстративен мач с благотворителна цел в който важен не е резултата, а зрелището и постъпленията. В редовен мач трудно Гонзо би вкарал гол, а и трите гола на Черноморец бяха такива, че нямаше да бъдат допуснати. Щом се дава мачът с Черноморец като пример, защо не се вземе този с Берое. Там Слори се включи много добре и можеше да отбележи гол. Добре е, че го взехме защото първенството е дълго, учавстваме в ЛЕ, а ще има и купа на България. Отделно дето всички отбори ще излизат срещу нас крайно мотивирани и с наточени балтии. Тепърва ще има контузии и картони, за това ни трябва повече от един класен играч за важните постове.

Ако срещу Пирин,например,Слори вкара 2 гола веднага тези,дето пускат подобни теми,ще "запеят" колко е "квалитетен".Такива сме ние...

Потребителски аватар
ЛАЗО ЛЕВСКАРА
Контакти:

Мнениеот ЛАЗО ЛЕВСКАРА » 12 окт 2010 13:01

turbogena написа:Аз пък си мисля ,че ще стане важна фигура в състава :roll:

Ще стане имайте вяра, та момчето е изиграло мач и половина.
Дани Младенов като е титуляр да не би да е на супер висота?

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 12 окт 2010 14:07

Kakvoenebetoo написа:Пускам темата отделна, за да се забележи от повече хора. После ако искате я присъединете към темата с селекцията.

Та това момче Слори, не знам, но е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛАБ. Незнам дали всички са гледали мача с Черноморец, но това момче в 10те пъти което пипна топката, 8 не може да си я спре, 1 път направи някакво неадекватно подаване, и 10тия въобще не тръгна да я гони. Кой го докара този тук?

Ти си луд! Още няма мачове за ЛЕВСКИ.. в 2-3 мача го пуснаха за по 30 минути и вече си вадиш изводите...
Ти гледа ли мача с Берое? Направи 2-3 много добри пробива, също така отправи и 2 удара във вратата, но вратаря ги спаси.

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 12 окт 2010 15:38

Жо какъв беше като дойде? Не можеше да спира, от 10 центрирания 9 изпортваше. А какъв играч стана сега...
Слори не е изиграл още 90 минути от всичките си изяви, а вече бил провал.
Стига глупости. Напролет може да говорим кой става за отбора и кой не.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 12 окт 2010 16:11

Не че нещо, момчета, но за мен лично Жо все още не е показал достатъчно за отбор като Левски. Ако играта от мача с Гент я виждаме по - често - и да бяга тактически правилно, и да рита така добре от разстояние, тогава наистина бих казал, че Жоазиньо е играч за класата ни. Харесват ми доста негови качества, но може още много Жо. Сигурен съм. А за Слори не знам. Може и да сте прави. Спомням си случая Лавал отлично. Доказан състезател, национал мисля, че беше на Нигерия тогава, но в Левски не направи почти нищо. Запомних го с онзи фамозен гол срещу Литекс, но само толкова. Времето ще покаже кой крив и кой прав. Но първоначално бях доста резервиран към Грийн, но момчето се включи в схемата постепенно. Трябва му една подготовка и ще се видят истинските му качества. Той трябва да е алтернатива на адаша Младенов.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 12 окт 2010 22:55

Оставете го момчето още 6-7 мача и тогава говорете за него.Аз лично мисля че Слори ще остави положителна следа в Левски .
ИзображениеИзображениеИзображение

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 13 окт 2010 09:17

За напролет оставяме много проблеми за решаване. А до края на полусезона имаме немалко по брой и важност мачове.
За Слори - много съм раздвоен. Вярно, от май месец не е играл, но по неговите думи - през този период е тренирал по схемата на националния им /на Холандия/. Така го преведе Кр.Савов.
Колкото и малко да е играл, би показал класа, ако я има разбира се. А класния футболист от две и половина отигравания си личи.
Дано заиграе според ОЧАКВАНИЯТА ни. Щото до Нова година имаме повече от десет мача. Не са малко, май. Особено за доказване на можене или ...

Върни се в “Левски”