Гонзо,Ясен и изявите им в медиите.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Гонзо,Ясен и изявите им в медиите.

Мнениеот deepblue1963 » 01 окт 2010 11:30

TPAKTOP написа:
TPAKTOP написа:
deepblue1963 написа:Моятата цел в живота не е да те разсмивам с шеги!А твоето сърце как е?Или няма значение,че паднахте с 0-1 в София,щом Левски е паднал с 5-0,нали?Нямаш ли си загуба да коментираш?

Аз останах много доволен от нашата игра но вашия мач ми дойде като бонус. Днес се събудих с усмивка на лицето :)

И колко точки имате с вашата "игра"?

Аз вече съм претръпнал за нас! Вие му мислете! Тая година ЦСКА ще гради отбор за догодина[/quote]
И миналата година така разправяхте!Задача за домашно:"Колко от тези играчи ще бъдат в отбора догодина?"Като намериш отговора пак ела.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Sofiazapadultrasa
Контакти:

Мнениеот Sofiazapadultrasa » 01 окт 2010 11:31

Вие за наще мачове не се притеснявай.....радвай се на вашата игра изсипани топки към шеридънн и невероятни намеси на мболи на нас най-тежкия мач ни мина

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 01 окт 2010 11:32

jul написа:Абе хич не го плюете като гледам :)
Всеки си има глава на раменете... Ако не беше 2005-та и 2006-та Петков... нямаше да сме в групите, да не говорим за 4-финал.... и за ШЛ.
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Потребителски аватар
Sofiazapadultrasa
Контакти:

Мнениеот Sofiazapadultrasa » 01 окт 2010 11:35

TPAKTOP написа:
deepblue1963 написа:Моятата цел в живота не е да те разсмивам с шеги!А твоето сърце как е?Или няма значение,че паднахте с 0-1 в София,щом Левски е паднал с 5-0,нали?Нямаш ли си загуба да коментираш?

Аз останах много доволен от нашата игра но вашия мач ми дойде като бонус. Днес се събудих с усмивка на лицето :)

Да радвай се на вашата игра-Мболи направи разликата та вие първото полувреме и след 70 минута минахте ли центъра-НЕ!!!Имате ли точки-НЕ!!!Единствената ви радост е че Левски е загубил но това е нормално последния в ЛЕ,9 в А група

Professore

Мнениеот Professore » 01 окт 2010 11:35

santiliana написа:Вината на Гонзо и Ясен е, че трябва да втълпят на нашите "звезди", че няма протоколен мач за Левски. Че всеки двубой трябва да се раздават до последната си капка пот и да се скъсват от бягане. И най- вече:
Да се борят за победата ВИНАГИ!
Защото ми писна мине немине време, да гледам унизителни загуби на любимия ми отбор.Без никаква игра и хъс.
Срам ме е!!!!!!!!

Срам го било?!Абе момче,как може да те е срам,толкова ли ви беше подкрепата бе?!!!!!!!!!!!!!1 мач паднахме(кво като е 0:5) и вече плюеме,еми плюите си бе,тъпанари такива!Това,че наще не играха наистина е така,но вие плюете се едно не сме били никой повече от година,еби му майката,много сте зле,направо немам думи!!!Такива "фенове" като вас,не трябва да са фенове въобще,ходете прайте си квото искате ама мене пък ме е срам от ВАС! :?

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 01 окт 2010 11:42

Professore написа:
santiliana написа:Вината на Гонзо и Ясен е, че трябва да втълпят на нашите "звезди", че няма протоколен мач за Левски. Че всеки двубой трябва да се раздават до последната си капка пот и да се скъсват от бягане. И най- вече:
Защото ми писна мине немине време, да гледам унизителни загуби на любимия ми отбор.Без никаква игра и хъс.
Срам ме е!!!!!!!!

Срам го било?!Абе момче,как може да те е срам,толкова ли ви беше подкрепата бе?!!!!!!!!!!!!!1 мач паднахме(кво като е 0:5) и вече плюеме,еми плюите си бе,тъпанари такива!Това,че наще не играха наистина е така,но вие плюете се едно не сме били никой повече от година,еби му майката,много сте зле,направо немам думи!!!Такива "фенове" като вас,не трябва да са фенове въобще,ходете прайте си квото искате ама мене пък ме е срам от ВАС! :?

Като сме фенове не значи да сме безкритични!На Петков не му е за първи път,ей богу!Да ти изброя ли само напоследък:2 гола с Калмар,2 гола с Ч.море,2 гола с Гент,5 гола със Спортинг.Еми,баста!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 01 окт 2010 11:43

Professore написа:
Срам ме е!!!!!!!!

Демек, на теб ти е приятно, че отбора са го били като тупан с 5:0?!?
Иди се прегледай някъде или искаш да кажеш, че ако някой те хване и те спука от бой- на теб ще ти е готино?!
Голям си махозист, но добре, че такива като теб не са много в синята общност. Защото сега още да сме някъде в средата на А група...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 01 окт 2010 11:44

Аз пък съм доволен много от загубата,от началото на сезона разправям,че защитата е много зле всеки ми излиза със разни изводи от рода "нали вкарваме по вече".Има и още едно положително качество от загубата,Батков пак си затвори плювалника.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 01 окт 2010 11:44

Al_Abrashev написа:
jul написа:Абе хич не го плюете като гледам :)
Всеки си има глава на раменете... Ако не беше 2005-та и 2006-та Петков... нямаше да сме в групите, да не говорим за 4-финал.... и за ШЛ.

Абе никой не омаловажава приноса на Г.Петков за Левски. Обаче един съфорумец го каза най-точно: "Г.Петков заслужава нашето уважение, но не и титулярно място!"

Да беше орезилил един мач добре, втори-трети ама не може две години при всеки далечен шут и всеки корнер феновете да треперят все едно сме без вратар на вратата.

Потребителски аватар
ruash

Мнениеот ruash » 01 окт 2010 11:50

donpacko написа:Аз пък съм доволен много от загубата,от началото на сезона разправям,че защитата е много зле всеки ми излиза със разни изводи от рода "нали вкарваме по вече".Има и още едно положително качество от загубата,Батков пак си затвори плювалника.

Абе, къде е баткофф? :lol:

Върни се в “Левски”