Батков да си жив и здрав ! Истината !!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- edmon_dantes
- Контакти:
Re: Батков да си жив и здрав ! Истината !!!
Някой забеляза ли след мача Левски - Гент дадоха Батков на трибуните и беше с почти насълзени очи от гледката на стадиона и радостната публика. Поне така ми се видя от клипчетата от мача в Спортал. Не знам дали това е направило впечатление на някой друг.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

- blue avalanche
- Контакти:
Пишете за или против Батков,но не срещу феновете.Всеки има право на мнение!
Явно целта, с която е писана статията е постигната. Абе хора използвайте си малко акъла. Стига се носихте по вълната. За какво трябва да сме благодарни на Бащицата. Че след 3 години извади 250К евро за Иво и Гарра? А миналата година и казанската афера? А срамните отпадания предизвикани с бездействието на Мостакатия след 1/4 за УЕФА и влизането в ШЛ? А адвокатската му защита за човек, на който е забранено да влиза в БГ за 10 години?А агентурното му минало? А подписа му върху документа за разформироване на Левски през 1986? Това е истината за Ганьо!!!
Има едно нещо което се нарича МОРАЛ и то не може да бъде купено с всичките пари на света. Ако за нас Левски е идеал за Борат Левски е ЦЕЛ. Разберете го и стига му правихте виртуални свирки. Излагате се не само вие, но излагате по този начин и всички други Левскари.
Има едно нещо което се нарича МОРАЛ и то не може да бъде купено с всичките пари на света. Ако за нас Левски е идеал за Борат Левски е ЦЕЛ. Разберете го и стига му правихте виртуални свирки. Излагате се не само вие, но излагате по този начин и всички други Левскари.
Последна промяна от zlostar на 20 сеп 2010 12:01, променено общо 1 път.
- slavi_1914
- Контакти:
Нито ЗА,нито ПРОТИВ ! Просто едно голямо уважение за парите които дава !
Като президент на Левски - страхотен (изцепки има всеки президент). Като човек не ме кефи обаче, но не ми и пука какъв е !
Ще използвам тази тема да добавя следните мои мисли, защото модераторите трият теми с лека ръка въпреки това,че се трудим с часове да пишем интересни анализи !
1. Ролята на Гара Дембеле !
От 20години гледам футбол и съм болен фен на Левски, но за първи път виждам една уникална футболна личност като Гара ДЕМБЕЛЕ. Това е нападателя мечта за мен. Да ме извиняват Наско и Гонзо, но за 12 мача друг фуболист не ми е печелил толкова бързо обичта. В последно време само чета десетките писания за трансфери на Гара и прочее. Всичко това ме кара да стигам до следните изводи:
- Гара Дембеле ни показва какво представлява ОТЛИЧНО научения футболист. Това което трябва да се прави в школата във възраст 12-17 години !Борбеност,подаване,поглед над играта, ЗАВЪРШВАЩ УДАР,колективен дух и всичко останало което МОЖЕ ДА СЕ НАУЧИ, а не е талант) Останалото е опитът,които всеки футболист трупа в мъжките си години 19-24 !
Във тази връзка не е лошо хора като Гонзо и Ясен да се поучат малко от Гара които е бил в една от най-престижните школи. Като пример мога да кажа че Гара може да дава съвети как да се тренират момчетата в школата !
- Духът на отбора и израстването му. Гара Дембеле е човекът катализатор, който с важните си голове може да даде бързото израставане на отбора. Също така и стимул на останалите момчета които бяха позаспали последните 3 години !
Пишейки всичко това за секунда се замислих : Някой от вас последните 10 мача да усети липсата на Хичо, Сърмов, Мечо, Топчо, а защо не и Зе Соареш които зимата ни липсваше много ?
Ако го нямаше Гара и Левски не бе стартирал толкова ЛЕТЯЩО и пропускаше положение след положение,дали щяхме да чертаем светло бъдеще и да говорим за титла и ШЛ ????
Така,че трансфер още зимата или лятото, или след 2 години какво значение има. Ако Левски вземе от Гара всичко това (осен головете му ->опитът за школата и бързото израстване) и му даде трамплина към Европа (който е от сега ясен и въпрос на време) то тогава всички ще са доволни и успеха в бъдеще ще е неизменен.
Гледайки Гара си мился: За какви школи си говорим ние ? Това нашето школи ли са ? Не е ли време да преосмислим малко този въпрос и да се опитаме вместо да купуваме такиви играчи, да почнем сами да си ги произвеждаме ?
Нима 7-8 треньора, ако ще и от чужбина които да създадът 20-30 момчета за 7-8 години няма да си изкарат заплатите ?
Нима в България няма таланти ? Вместо хора като Седрик Бардон да останат в школата бяха изпратени ...?.!.? Защо ???
Понеже коментара ми стана много дълъг само бих добавил:
2. Дъстли Мюлдер - нима всичко казано за Гара не важи и за това момче ? Помните ли Живко Миланов ? Е ? Колко години го чакахме да стане по-слаб от Дъстли? И не може ли и от него да използваме това да учи младите (в смисъл да дава съвети и насоки на треньорите в школата?)
3.Сержинио Грийн - към него все още имам резерви, но и той ще покаже,че е време да си отворим малко по- широко очите и да видим,че футбола ни изостава и трябва да смажем малко колелата на иначе работещата машина ЛЕВСКИ !
4.Тасевски - Как играеше Дарко когато нямаше полза от хубавите му пасове към безплодните нападатели ? Нима Дарко не се промени и не заигра с желание. Момчето показва най-хубавите си мачове от както е в Левски. !
В крайна сметка Левски върви по правилния път, но както каза Томислав Русев:
-Сега сме на това ниво !
Аз бих добавил: Сега сме на ВЪРХА на това ниво и е време да помислим как да идем в по-горно ниво !
Като президент на Левски - страхотен (изцепки има всеки президент). Като човек не ме кефи обаче, но не ми и пука какъв е !
Ще използвам тази тема да добавя следните мои мисли, защото модераторите трият теми с лека ръка въпреки това,че се трудим с часове да пишем интересни анализи !
1. Ролята на Гара Дембеле !
От 20години гледам футбол и съм болен фен на Левски, но за първи път виждам една уникална футболна личност като Гара ДЕМБЕЛЕ. Това е нападателя мечта за мен. Да ме извиняват Наско и Гонзо, но за 12 мача друг фуболист не ми е печелил толкова бързо обичта. В последно време само чета десетките писания за трансфери на Гара и прочее. Всичко това ме кара да стигам до следните изводи:
- Гара Дембеле ни показва какво представлява ОТЛИЧНО научения футболист. Това което трябва да се прави в школата във възраст 12-17 години !Борбеност,подаване,поглед над играта, ЗАВЪРШВАЩ УДАР,колективен дух и всичко останало което МОЖЕ ДА СЕ НАУЧИ, а не е талант) Останалото е опитът,които всеки футболист трупа в мъжките си години 19-24 !
Във тази връзка не е лошо хора като Гонзо и Ясен да се поучат малко от Гара които е бил в една от най-престижните школи. Като пример мога да кажа че Гара може да дава съвети как да се тренират момчетата в школата !
- Духът на отбора и израстването му. Гара Дембеле е човекът катализатор, който с важните си голове може да даде бързото израставане на отбора. Също така и стимул на останалите момчета които бяха позаспали последните 3 години !
Пишейки всичко това за секунда се замислих : Някой от вас последните 10 мача да усети липсата на Хичо, Сърмов, Мечо, Топчо, а защо не и Зе Соареш които зимата ни липсваше много ?
Ако го нямаше Гара и Левски не бе стартирал толкова ЛЕТЯЩО и пропускаше положение след положение,дали щяхме да чертаем светло бъдеще и да говорим за титла и ШЛ ????
Така,че трансфер още зимата или лятото, или след 2 години какво значение има. Ако Левски вземе от Гара всичко това (осен головете му ->опитът за школата и бързото израстване) и му даде трамплина към Европа (който е от сега ясен и въпрос на време) то тогава всички ще са доволни и успеха в бъдеще ще е неизменен.
Гледайки Гара си мился: За какви школи си говорим ние ? Това нашето школи ли са ? Не е ли време да преосмислим малко този въпрос и да се опитаме вместо да купуваме такиви играчи, да почнем сами да си ги произвеждаме ?
Нима 7-8 треньора, ако ще и от чужбина които да създадът 20-30 момчета за 7-8 години няма да си изкарат заплатите ?
Нима в България няма таланти ? Вместо хора като Седрик Бардон да останат в школата бяха изпратени ...?.!.? Защо ???
Понеже коментара ми стана много дълъг само бих добавил:
2. Дъстли Мюлдер - нима всичко казано за Гара не важи и за това момче ? Помните ли Живко Миланов ? Е ? Колко години го чакахме да стане по-слаб от Дъстли? И не може ли и от него да използваме това да учи младите (в смисъл да дава съвети и насоки на треньорите в школата?)
3.Сержинио Грийн - към него все още имам резерви, но и той ще покаже,че е време да си отворим малко по- широко очите и да видим,че футбола ни изостава и трябва да смажем малко колелата на иначе работещата машина ЛЕВСКИ !
4.Тасевски - Как играеше Дарко когато нямаше полза от хубавите му пасове към безплодните нападатели ? Нима Дарко не се промени и не заигра с желание. Момчето показва най-хубавите си мачове от както е в Левски. !
В крайна сметка Левски върви по правилния път, но както каза Томислав Русев:
-Сега сме на това ниво !
Аз бих добавил: Сега сме на ВЪРХА на това ниво и е време да помислим как да идем в по-горно ниво !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
- optimistik
- Контакти:
zlostar написа:Явно целта, с която е писана статията е постигната. Абе хора използвайте си малко акъла. Стига се носихте по вълната. За какво трябва да сме благодарни на Бащицата. Че след 3 години извади 250К евро за Иво и Гарра? А миналата година и казанската афера? А срамните отпадания предизвикани с бездействието на Мостакатия след 1/4 за УЕФА и влизането в ШЛ? А адвокатската му защита за човек, на който е забранено да влиза в БГ за 10 години?А агентурното му минало? А подписа му върху документа за разформироване на Левски през 1986? Това е истината за Ганьо!!!
+1
Стига с тези хвалби на Батков. Миналия път преди мача с Гент пуснах тук една тема срещу него да си ходи, но тя беше заключена за да не се създава напрежение. Добре, бихме, но Батков ли вкара головете на Гент? И на другите срещу които играхме? Не разбира се. Батков държи контролния пакет акции, разбира се дава пари за клуба, но не безкористно. Никой собтвеник на който и да е клуб на света не го прави само така. Винаги има някакава печалба. Батков направи доста грешки които костваха много на отбора последните две години. Постоянна смяна на ръководители и треньори, неадекватна трансферна политика(да си припомним само казанската афера и пр.). Това беше причина миналата година феновете масово да недоволстват от него и да искат да си ходи. Това, че сега Левски се стабилизира от към игра и резултати не означава, че трябва едва ли не му издигаме паметник. Напротив, по добре е да му кажем нещата. Дори и големи отбори като Ман Юн, Ливърпул и Милан си позволяват критики и недоволство спрямо собствениците, а какво остава за Батков. А дали е най добрия собственик който Левски би трябвало да има е отделен въпрос. Аз силно се съмнявам в това.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- Right_side
- Контакти:
Стига с тези хвалби за дебелата свиня бе . Тоя скапаняк е бил шибан агент на ДС заради тоя боклук не сме с 5 поредни титли и редовен участник в ШЛ . След мача с АИК като мина по терена и му ръкоплякаха направо се фанах за главата ... БАТКОВ ВЪН ЗАВИНАГИ ОТ ЛЕВСКИ!!!
Българийо, събуди се!!!
optimistik написа:Пепо написа:Не бе човек, аз не коментирам дали е лош или добър Батков. Ако на мене говориш, де. Аз коментирам хората, които плюят. Това е различно. Че Батков се осира, осира се. И аз съм се осирал и всеки, който е опитвал да гради и да е активен в живота. Говоря за това, че не бива да съдим някой без да имаме реална представа през какво минава този човек. Батков е частен случай, аз говоря изобщо за този социален феномен, да не си правил една "къщичка за пиленца", а да даваш акъл от позицията на можещ и знаещ...
Всеки има право на мнение,не е задължително да сме били на мястото на Батков,за да го коментираме.А и е доста спорен въпроса кой какво строи и какво събаря,нали.Понякога тези къщички са всъщност капан за наивници.Според мен темата е и въпрос с риторичен отговор: Батков има ли заслуги за сегашното състояние на Левски и какви,Батков има ли вина за предишното състояние на Левски или не.Отговорете си сами или коментирайте,то е ясно,че ще има такива,които го защитават и такива,които го обвиняват,но фактите са тези,пред които и "боговете мълчат"
Да не е задължително, приятелю! Не знам на какви години си, може и да не разбереш това, което казвам, но преди много години в един много труден момент, един много истински човек е казал "Който е безгрешен, нека пръв хвърли камък върху й". Помисли!
Има и една поговорка за тези, дето виждат сламката в чуждото око, а не виждат гредата в своето. Аз съм опитвал и все още опитвам да плащам заплати по време на криза, така че мисля разбирам какво му е на Батков. Или поне донякъде, щото съм дребна риба и плувам в плитки води, а оня плува в открито море сред акули. Далеч съм от мисълта да го защитавам, но не забравяйте, че за него това е един камък на шията! В България нема президент, дето да е забогатял от футбол и това пак са думи на един преуспял човек. Помислете, че за Батков ще е много по-добре да си седи отстрани и да гледа безучастен. В момент, в който всички се чудим как да оцелеем и по какъв начин да ограничаваме разходите, как да отдаваме губещите дейности под наем, само и само да можем да скърпим двата края, този човек не се отказа от една доказано гълтаща много пари дейност през последните години...
Айде вече няма да пиша тука, че се превръщам в адвокат на адвоката, а от това исках да избягам и да ви накарам да размърдате малко главите си и да помислите, а не като стадо да повтаряте "ЛОШ Е! ДА СИ ОБИРА КРУШИТЕ!" или пък "НЕВЕРОЯТЕН ПРЕЗИДЕНТ! БЕЗ НЕГО СМЕ ЗА НИКЪДЕ!".
Просто помислете, в реалния живот между черното и бялото съществуват много други нюанси...
Пепо написа: Далеч съм от мисълта да го защитавам, но не забравяйте, че за него това е един камък на шията! В България нема президент, дето да е забогатял от футбол и това пак са думи на един преуспял човек.
Тук обаче не мога да се съглася, че Батков едва ли не издържа Левски на добра воля и няма никаква полза от това.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
макар че Батков само губи от тая статия - щото е мноооого тъпа и патетична...... но, ако махнете патетиката, има много истини.
[center]
[/center]