Мъри - шеф на ДЮШ на ЛЕВСКИ

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Мъри - шеф на ДЮШ на ЛЕВСКИ

Мнениеот milen.hristov » 13 сеп 2010 13:12

eelche написа:
Даниел Младенов написа:
drvasko98 написа:Кое ви кара да мислите, че Мъри може да работи с който и да е футболист, че да идва в школата. Я ми дайте пример за негово откритие. Колкото по-далече стоят двамата с Наско от Герена толкова по-добре за Левски

Домовчийски, Ники Димитров, Исамил Иса(Мъри го привлече), Сърмов(Мъри го взе на 19/20 г.)
Живко Миланов, Божо Митрев, Цецо Димитров за 4 години работа ми се струва добре.
Да не споменаваме и на други който даде шанс но просто не се реализираха - Копи, Курдов, Ники Петров и други

Ивелин Попов,който беше изгонен от дуета и обявен за безперспективен :?: :!: :roll:

не си прав ако се разровиш ще видиш,че Попето има даже някоко мача с Левски,след което беше подлъган от Андрей Желязков а бърза кариера в чужбина(Холандия)заедно с Бандаловски,ибе взет от отбора без пари

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 13 сеп 2010 13:16

Като става въпрос за открития на Станимир Стоилов, защо никой не се сети да спомене Жоазиньо, той дойде като 17-18 годишен в Левски, като Мъри настояваше за неговото привличане ? :roll:

temerut
Контакти:

Мнениеот temerut » 13 сеп 2010 13:24

Гуу написа:
temerut написа:Към Гуу и всички останали,дето нямат нищо общо с Левски: Теми,в които на са ви намесени отборчетата,само четете ! Съвети и акъли от червенотиквеничковчета не са ни нужни и не ги искаме,а ще по-малко от фенове на отбор,който вече няма и школа.
По темата: Мъри - шеф на ДЮШ,която и да е,е утопия в близките 15 години.Няма вариант,треньор,класирал отбора си в ШЛ,бил след това и национален селекционер,да се върне и да работи с деца.След 15-20 год. може,ама не и сега.И не знам защо си мислите,че с Батков не мелят брашно,отдавна заровиха проблемите помежду си.С Наско са различни нещата само...

Както вие само четете нашия форум и темите в него ли ?
Освен това за разлика от други "сини" персонажи при нас (които по цял ден дрънкат за закриване и комунизъм), аз нито се заяждам, нито обиждам, нито давам съвети...просто коментирам, това е идеята на форума. А ти дали желаеш или искаш коментарите ми - ами пет пари не давам. ;)

Не си прочел внимателно.Имам предвид само теми в които,дори и няма намек за други отбори.

eelche,поразрови се малко и пробвай да разбереш как ИЗБЯГАХА Ив.Попов и Бандаловски с активното участие на Жужо.Те,двамата,бяха първите в списъка от многото млади,които Мъри беше предвидил да вземе в мъжкия отбор

Edit Колегата над мен ме е изпреварил

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 13 сеп 2010 13:26

drvasko98 написа:
Iuliqno Ronaldo написа:
drvasko98 написа:Кое ви кара да мислите, че Мъри може да работи с който и да е футболист, че да идва в школата. Я ми дайте пример за негово откритие. Колкото по-далече стоят двамата с Наско от Герена толкова по-добре за Левски

много бързо забравяте за успехите а :?: :x :x

Задавам конкретен въпрос и очаквам конкретен отговор. Успехите са налице, провалите два пъти в повече. Един успех като не се развие винаги остава впечатление за случайност, нали така.

Разви се - план 2007 беше изпълнен напълно, дори с някои минимални добавки като 1/4 финал в УЕФА. Добрите му сезони са 2, лошите - един.

Аз съм напълно съгласен. Хичо беше страхотен футболист преди контузията, Домо го прецакаха с Херта, през 2006-07 беше млад отбора и вижте до къде стигнахме. ;)
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 13 сеп 2010 13:27

Гуу написа:Като става въпрос за открития на Станимир Стоилов, защо никой не се сети да спомене Жоазиньо, той дойде като 17-18 годишен в Левски, като Мъри настояваше за неговото привличане ? :roll:

Абе,пичага,понеже ти гледам аватара,на кой отбор е юноша Ицо Стоичков и за кой отбор дебютира преди вашите ченгеджийски "скаути" да го дръпнат в ЦДНА?!Нека ти кажа Марица Пловдив,а дебютира за отбора на завод "Юрий Гагарин" :lol: :lol: :lol:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 13 сеп 2010 13:31

eelche написа:
Гуу написа:Като става въпрос за открития на Станимир Стоилов, защо никой не се сети да спомене Жоазиньо, той дойде като 17-18 годишен в Левски, като Мъри настояваше за неговото привличане ? :roll:

Абе,пичага,понеже ти гледам аватара,на кой отбор е юноша Ицо Стоичков и за кой отбор дебютира преди вашите ченгеджийски "скаути" да го дръпнат в ЦДНА?!Нека ти кажа Марица Пловдив,а дебютира за отбора на завод "Юрий Гагарин" :lol: :lol: :lol:

...след Стоичков може да поговорим за времето, а после за финасовата криза, какво ще кажеш ?
Темата е "Мъри - шеф на ДЮШ на ЛЕВСКИ", нали така... или предпочитате да си говорите каквото ви падне ?

temerut
Контакти:

Мнениеот temerut » 13 сеп 2010 13:37

Е,eelche,тука вече не си прав.Кюрда си е техен юноша,даже и леля Пенка Стоичкова е юноша на цска.Както и Стилиян,и Бербатов,и Мартин...нищо,че последния има 4 мача за тях.Важно е да се обсъжда как не работи школата на Левски,а това,че в момента из отборите на Агрупа играят поне 50 човека минали през Левски или юноши на Клуба не е важно...

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 13 сеп 2010 13:49

temerut написа:Е,eelche,тука вече не си прав.Кюрда си е техен юноша,даже и леля Пенка Стоичкова е юноша на цска.Както и Стилиян,и Бербатов,и Мартин...нищо,че последния има 4 мача за тях.Важно е да се обсъжда как не работи школата на Левски,а това,че в момента из отборите на Агрупа играят поне 50 човека минали през Левски или юноши на Клуба не е важно...

Кой обсъжда, че не работи школата на Левски, бе ? Говорим за открития на Мъри, които посочи вашият колега. Ваш проблем е, че тълувате думите по различен начин.

Какво за Стоичков - факт е, че прави първите си стъпки в Марица, и ? Какво ?

Къде си е започнал кариерата вашият любимец Георги Иванов- Гонзо, знаете ли, ами Станимир Стоилов ? :roll:

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 13 сеп 2010 14:11

Гуу написа:Кой обсъжда, че не работи школата на Левски, бе ? Говорим за открития на Мъри, които посочи вашият колега. Ваш проблем е, че тълувате думите по различен начин.

Какво за Стоичков - факт е, че прави първите си стъпки в Марица, и ? Какво ?

Къде си е започнал кариерата вашият любимец Георги Иванов- Гонзо, знаете ли, ами Станимир Стоилов ? :roll:

Не те разбирам, честно...остави ги да си гукат за най-добрата школа, за най-добрите млади надежди, за 1/4 финали, за ШЛ, за това как Стоичков, М.Петров, С.Петров, Бербатов и всички други, които не съм споменал, са станали тези футболисти, които са днес, не защото са били в ЦСКА преди да ги забележат и купят, а за това, че са били юноши на Марица, Ботев (Вр.), Монтана, Пирин и т.н. ЦСКА няма никаква заслуга за техните успехи....само не забелязах някои да ти отговори след като изреди 5-6 "сини юноши" от кои клубове са всъщност....

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 13 сеп 2010 14:22

Всеки има право на мнение. Аз не съм доволен от това, което направи Мъри от Домо, Огнянов, Хичо, Лъчо и т.н. Всички имаха по-голям потенциал, а спечиално Домо значително по-голям. Иначе стилът, който изгради през периода 2005-2007 пролет беше чудесен. За него имаше подходящите изпълнители, не ми се влиза в детайли, но можещи и научени играчи като Боримиров, Пелето, Бардон, Игор, Вагнер. В даден момент тези изпълнители ги удари биологичния часовник. И оттогава насам Мъри не е показал, че може да работи успешно с други играчи, което ме прави крайно предпазлив да го нарека добър специалист, да не говоря да му лепвам етикети като легенда и т.н.

Върни се в “Левски”