Кривия или Тасевски да е титуляр ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Кривия или Тасевски да е титуляр ?

Мнениеот honda » 05 сеп 2010 20:43

Лично за мен ще има достатъчно време за игра и на двамата- до края на есенния полусезон Левски ще играе почти всяка седмица по 2 мача .
Според мен двамата са малко различен тип футболисти- Тасевски е по силен в къс или среден пас по земя. Докато Кривия има по-добър дълъг пас и е по-силен с топка в краката. Тасевски обикновено подава към зоната фронтално срещу противниковата врата и много добре взаимодейства с Дембеле ,а Кривия подава по-често към фланговете и в дълбочина и за мен винаги ми били много приятно да гледам когато на терена са Жо и Кривия. Предимство на Кривия е че добре изпълнява статични положения- нещо което много се подценява в Левски, а за мен умението да се изпълняват добре статични положения е едно много силно оръжие. Нека да не си правим илюзии в ЛЕ най-вероятно Дембеле ще бъде "изключен" от играта- в последните мачове се вижда ,че дори българските отбори ако го захапят здраво почти го обезличават. Също много трудно ще бъде и на Жо. Ако някой си мисли ,че на мач в ЛЕ ще имаме по 4-5 положения е много далече от истината. И затова според мен трябва да се мисли и върху работа от статични положения.
За мен трябва титуляр да започва Тасевски, а Кривия да влиза през второто полувреме ,когато двата отбора са поизморени и с нестандартните си решения Кривия може да изненада другия отбор.Също не е за подценяване и че Кривия е и по-хитър футболист и може да провокира рисков или висящ с картон футболист от другия отбор-такива има във всеки отбор в нашия такъв е В.Минев, в ЦСКА например Т.Янчев, Акуаро, Галчев , С.Делев. И това е част от играта няма нищо лошо да провокираш другия отбор и да го предизвикаш да остане в намален състав.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 05 сеп 2010 23:07

Аз мисля, че Ясен трябва по-често да пуска Сашо титуляр, не за друго ами за да може Дарко малко да се стресне, че не му е сигурно мястото и да започне да играе на ниво винаги когато е на терена. Напълно подкрепям мнението на автора на темата, че Дарко е адски непостоянен, това му е основния проблем, хубавото до момента е, че във важните мачове е на ниво!

Аз много съжалявам, че Кривия от Турция не се върна напаво в Левски, вместо да ходи във Варна, но затова може би вина има и нашето ръководство. За тези 3-4 години щеше да даде и да помогне много на отбора в трудните моменти, които имахме!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
vankooo
Контакти:

Мнениеот vankooo » 05 сеп 2010 23:45

delpi написа:Аз мисля, че Ясен трябва по-често да пуска Сашо титуляр, не за друго ами за да може Дарко малко да се стресне, че не му е сигурно мястото и да започне да играе на ниво винаги когато е на терена. Напълно подкрепям мнението на автора на темата, че Дарко е адски непостоянен, това му е основния проблем, хубавото до момента е, че във важните мачове е на ниво!

Аз много съжалявам, че Кривия от Турция не се върна напаво в Левски, вместо да ходи във Варна, но затова може би вина има и нашето ръководство. За тези 3-4 години щеше да даде и да помогне много на отбора в трудните моменти, които имахме!

+1

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 06 сеп 2010 00:54

Ако Сашо беше на 25 години щеше да е много хубаво,но за съжаление той е на около 35 години.Заради годинките не може да изкара цял мач на ниво,но когато играе ,заедно с Дембеле са най-класните състезатели в Левски.За А група Алекс би бил подходящ за титуляр,но за Европа титуляр трябва да е Дарко ,заради скоростта му.Съгласен съм с писалите преди мене,че Кривия трябва да бъде титуляр поне няколко мача ,за да може Тасевски да се стресне малко.
Последна промяна от zap_lv на 06 сеп 2010 14:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 06 сеп 2010 09:34

Нека не забравяме,че и Йовов може да играе на тоя пост и то доста успешно - при положение,че Гаджев и Грийн се сработят.Във по-лвките мачове и тези за купата може и Мариян Огнянов да пуснат.Така,че има кой да играе вместо Дарко и не е незаменим.Имаше и едно момче балджийски - какво стана с него.някой има ли инфо.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 06 сеп 2010 10:34

Djack_84 написа:Нека не забравяме,че и Йовов може да играе на тоя пост и то доста успешно - при положение,че Гаджев и Грийн се сработят.Във по-лвките мачове и тези за купата може и Мариян Огнянов да пуснат.Така,че има кой да играе вместо Дарко и не е незаменим.Имаше и едно момче балджийски - какво стана с него.някой има ли инфо.

Борето Балджийски в момента рита някъде по Б групите ни (в Несебър ако не се лъжа).Дано там да натрупа повече игрова практика и да се върне като Иса, защото според мен Борето притежава добри качества.

Иначе относно Тасевски и Кривия, за мен няма спор, кое е по-правилно - Тасевски титуляр, а на почивката влиза Кривия.

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 06 сеп 2010 11:33

Точно,него догодина трябва да го върнат на всяка цена.Както и Табаков.А най-ме е яд за Генев,че го продадоха,а не го преотстъпиха.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 06 сеп 2010 14:06

Djack_84 написа:Точно,него догодина трябва да го върнат на всяка цена.Както и Табаков.А най-ме е яд за Генев,че го продадоха,а не го преотстъпиха.

Това си е тъпата ни политика от години - продаваме млади таланти за жълти стотинки и после не ни стигат парите да си ги върнем ...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 сеп 2010 14:34

Генев и Табаков-не!Балджийски-да!Табаков в Любимец не може да се изяви,вие в Левски го искате!Я по-сериозно!Не се заблуждавайте,че Генев прави някакви "силни игри" в Славия.Там и Цачев,и Христов ще станат "звезди".Защото това им е нивото-"среднославистко"!Славия не е Левски!Що се отнася до Балджийски,мисля,че е в Академик Сф,но май още не сме го видяли в игра.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 06 сеп 2010 17:38

vankooo написа:Който е в най-оптимална форма :!: За момента е Кривия,ама след 4-5 мача ?????Ясен си решава.Формата е временна,класата е вечна ;)

+
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Върни се в “Левски”