"Къде са те ,къде е той"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ig10
Контакти:

Re: Поздравления за Стефан Стоявнов

Мнениеот ig10 » 01 сеп 2010 23:04

Ма не бе,момчетата не са виновни,че не са отишли в Левски.Просто са се уплашили и са си казали "как да отида в Левски,достатъчно велик ли съм за там?".Важното е,че Дембеле е при сините!Сигурно европейските колоси още се вайкат,че не са го взели.Но както виждам в тази статия,сте доволни от селекцията и както каза един журналист(няма да му казвам името): с този отбор приказката ще продължи,мисля че имат сили за финал в Шампионската лига тази година :) :lol:
Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има,има истина една тя е само,само ЦСКА!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: "Къде са те ,къде е той"

Мнениеот metodito » 01 сеп 2010 23:15

Принципно, отдавам предпочитание на българските футболисти пред чужденците, но от изброените не се сещам, кой щеше да ни свърши по-добре работата от новопривлечените. Браво на Гонзо.
И автора на статията и той не слага в кавички името на клуба. Ей, няма да го научите тоя език и това си е... :evil:
ГРАМАТИКАТА НЕ Е "ПОДРОБНОСТ"!!!

Потребителски аватар
Deflores
Контакти:

Мнениеот Deflores » 01 сеп 2010 23:19

Много добре,може да добавим и Наско Курдов който чакал,мислил и накрая в Ботев.Илиан Илиев които искал време да си мисли и още мисли в Берое,Димо Атанасов сигурно догодина ще му се играе в литекс

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 сеп 2010 23:35

Като прочетох статията си казах, че сме много ... ама - много големи късметлий ! ... :lol:
Само си представете Левски с - "Камбура", "Тъча", "Борносуза", "Бандата", "Димчо Атанаса" .... и други подобни "звезди" на българският футбол ? ! ?
Аз направо изтръпвам при мисълта, че тези можеха да играят на мястото на Гарра, Мюлдер, Грийн, Дани Младенов и Слори .... :o
Ах .... какви късметлии сме само .... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 01 сеп 2010 23:52

Хах...!Браво,браво и на мен ми хареса статията може да я пратите и на въпросните "герои" от нея да я прочетат и те докъто са в таолетната и чакат да почне някой мач от Европа по ТВ-то...
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 02 сеп 2010 01:17

БРАВО НА АВТОРА много точно и изразително.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 02 сеп 2010 07:26

Караджов написа:аз общто взето нищо не схванах :roll: Ама щом сте рекли:браво на автора!

Браво на Автора,а ти Караджов ли си,какъв си не знам,но или си много глупав,или просто обичаш да се заяждаш вместо да си гледаш жалкото армейско отборче.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 сеп 2010 10:49

Поредната злобна и примитивна статия на един комплексиран човек. Търсете в чичко гугъл Нещастните журналистически фенчета от Д. радио
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
vankooo
Контакти:

Мнениеот vankooo » 02 сеп 2010 11:21

THE G.A.M.E написа:Като прочетох статията си казах, че сме много ... ама - много големи късметлий ! ... :lol:
Само си представете Левски с - "Камбура", "Тъча", "Борносуза", "Бандата", "Димчо Атанаса" .... и други подобни "звезди" на българският футбол ? ! ?
Аз направо изтръпвам при мисълта, че тези можеха да играят на мястото на Гарра, Мюлдер, Грийн, Дани Младенов и Слори .... :o
Ах .... какви късметлии сме само .... :mrgreen:

Доста фенове бехме така....

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 02 сеп 2010 11:43

Много добра статия. Поздравления за автора.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Левски”