Какво от тук нататък, цели, приоритети.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Какво от тук нататък, цели, приоритети.
А кой от "Вашите юноши" е ваш??? Николов ли, бодуров ли, попов ли?? Ми тия всички от Левски ги откраднахте! Когато дадете футболисти като Гибона, Наско Сираков и още хиляди тогава ще имаш право да говориш!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Каот го няма Батков и Титаните ще са други - защото е престиж да си собственик на тези отбори, но като отстрелят гришата дали някой ще ви купи - отбор с шепа фенове и никакъв потенциал!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Gonzi_407 написа:А кой от "Вашите юноши" е ваш??? Николов ли, бодуров ли, попов ли?? Ми тия всички от Левски ги откраднахте! Когато дадете футболисти като Гибона, Наско Сираков и още хиляди тогава ще имаш право да говориш!
Момчетата които в момента излизат са си наши тогава когато са излезли тези още академията не е работила! Двете момчета които играха с Дебрецен в Унгария не бяха ли от нашта школа?

Gonzi_407 написа:Каот го няма Батков и Титаните ще са други - защото е престиж да си собственик на тези отбори, но като отстрелят гришата дали някой ще ви купи - отбор с шепа фенове и никакъв потенциал!
Абе престиж ама и пари особено Цска с тия дългове може и никой да не ги вземе и познай какво става

чакай runnersa:
Чакай,тук май- не ме разбра,имах в предвид че Левски и ЦСКА са имена в БГ,и когато стане дума за нов собственик,естествено че ще изберат един от двата гранда,защо ли?
ами защото имат много,казвам много легенди който спомагат малко или много!
А Литекс си е един миг!
Чакай,тук май- не ме разбра,имах в предвид че Левски и ЦСКА са имена в БГ,и когато стане дума за нов собственик,естествено че ще изберат един от двата гранда,защо ли?
А Литекс си е един миг!
runnersa написа:Gonzi_407 написа:Каот го няма Батков и Титаните ще са други - защото е престиж да си собственик на тези отбори, но като отстрелят гришата дали някой ще ви купи - отбор с шепа фенове и никакъв потенциал!
Абе престиж ама и пари особено Цска с тия дългове може и никой да не ги вземе и познай какво става
Пич Левски и Цска колкото и дългове да имат пак ще има мераклии да ги купят - ако титан имаха проблеми с дълговете щяха ли да купуват толкова играчи??? А за школата ще говориш когато имате играч като изброените по-горе, а не такива които падат достойно!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Аз неще го предада,
за нищо на света,
ferric написа:чакай runnersa:
А Литекс си е един миг!
Така е, но това ще е именно заради тези легенди които навремето са си давали душата за тези отбори, а не заради сегшните футболисти които си дават душат за да изчукат поредната чалгаджийка с извинение! Левски и Цска са били велики, но в момента съвсем не е така това казвам просто времената се менят!

runnersa написа:ferric написа:чакай runnersa:
А Литекс си е един миг!
Така е, но това ще е именно заради тези легенди които навремето са си давали душата за тези отбори, а не заради сегшните футболисти които си дават душат за да изчукат поредната чалгаджийка с извинение! Левски и Цск са били велики, но в момента съвсем не е така това казвам просто времената се менят!
Какво се променя бе човек?
И в криза и не,Левски и ЦСКА са се борели винаги за 1-вото място,
намери си ти тема на разговор!
ferric написа:runnersa написа:ferric написа:чакай runnersa:
А Литекс си е един миг!
Така е, но това ще е именно заради тези легенди които навремето са си давали душата за тези отбори, а не заради сегшните футболисти които си дават душат за да изчукат поредната чалгаджийка с извинение! Левски и Цск са били велики, но в момента съвсем не е така това казвам просто времената се менят!
Какво се променя бе човек?
И в криза и не,Левски и ЦСКА са се борели винаги за 1-вото място,
намери си ти тема на разговор!
Променя се поведението и дисциплината на играчите променя се факта, че навремето са побеждавали европейски грандове, а сега се чудим колко пъти подред си на бият Бате и Дебрецен това се променя! Едно е да се бориш за 1 място в силно първенство което си ти осигури директно участие в ШЛ друго е да се бориш за 1 място и да отпаднеш от Тампере примерно това се е променило!