deepblue1963 написа:sl321 написа:deepblue1963 написа:Ж.Михайлов е ПРО-Сираков,Стоилов и АНТИ-всички останали,които работят в Левски,т.е. АНТИ-Левски на Гонзо,Батков,Я.Петров!АНТИ-Левски,който отстрани Дъндолк,Калмар,би ЦСКА,Локо Сф...АНТИ-Левски,който за 6 мача вкара 18 гола.Пълен боклук!!!
Няма Левски на Гонзо,Сираков,Баткоff,Стоилов и т.н Има само Левски!!!!Нашия Левски.Ако не са хората дето си отделят от залъка да ходят да ги пече слънце или да ги вали дъжд и да се ядосват или радват с отбора, Левски няма да го има!!!!!!!!Левски е на хората които го обичат!!!!!!!!А всички от изброените по горе са имали привилегията да са част от Левски!!!!
За Ж.Михайлов,Левски започва и свършва със Сираков и Стоилов!Това исках да кажа.Всичко се пречупва през "призмата" на:"Когато другите направят това,което те направиха..."
"Ако не са хората дето си отделят от залъка да ходят да ги пече слънце или да ги вали дъжд и да се ядосват или радват с отбора, Левски няма да го има!"Ако ПФК Левски чака на постъпленията от тези хора-жална му майка!Колко са приходите на Левски от билети и карти за миналата година,според теб?И стига с тези лозунги:"Левски-на феновете!"Имам чувството,че съм на конгрес.Валенсия е на феновете,защото се издържа от членски внос и фирми,създадени от фенове,които подпомагат клуба.Я ми обясни пак за Левски как стоят нещата?Но темата тук е друга.
Ха ха .Глупости ,глупости ,глупости .
1).Кой ти говори за издръжка на отбора.Ако не е Батков ще е някой друг или трети.Разбери че той има изгода да притежава марката Левски.Левски е неговите привърженици.Ако ги няма тях няма да има нужда от издръжка на каквото и да е!!!Феновете осмислят футбола.Издръжката на отбора е съвсем различна тема която нямаше да съществува ако ги нямаше феновете.
2).Мислиш ли че ако го няма Батков няма кой да издържа отбора?
3).Ако се обединим около мнението че феновете не дават и 2 % от издръжката на Левски ,задавал ли си въпроса защо тогава Батков го прави? От любов и благородни чувства? Цъ цъ леле майко , недей!!!
Мисля че тряба да гледаме на него като на човек който е привилегирован да притежава Левски към днешна дата!!! И ако му тежи много да се маха.Ако ли не , да си прави далаверите тихо кротко и да си мълчи.Да не ми излиза и да ми казва: Аз дадох това , аз дадох онова..... Да не си ги дал бееее!!! Някой да те е карал???Гнусен комунист!!!
И ако искаш да разбереш дали Левски е на Батков или на феновете ми кажи какво ще стане ако Батков каже ПФК Левски АД като моя фирма я закривам!!!! Я кажи ,според теб какво ще стане? Левски ще изчезне? ХА ХА
И ония двамата "болни мозъци" говорят точно това и са прави!!!