Левски не е силен-просто дотук играхме със слаби отбори!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Re: Левски не е силен-просто дотук играхме със слаби отбори!

Мнениеот Гара Дембеле » 11 авг 2010 00:19

Какво толкова, като защитата е допуснала грешки. Все пак са играли няколко мача. Гледа мача с Локо СФ нали ? Там Иво и Данчо се представиха много добре, със всеки мач те се сработват по-добре и по-добре. Преди началото на сезона и аз имах твоите предрасъдаци. Но се вижда, че се постараха със селекцията всички нови играят доста добре( за Щъркoв нямам мнение), нека подкрепяме отбора. ЯСЕН ГО КАЗА - НЕКА СЕ НАСОЧИМ КЪМ ПОЗИТИВНОТО. Прав е човека ние българите гледаме само негативното ама що Калмар ви вкараха 2 гола ... еми няма значение след като вкарахме 5. Нека се насочем към ПОЗИТИВНОТО

САМО ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ !!!!
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 11 авг 2010 00:22

[quote="Obichamlevski]
Всички прочетохме поста ти ...... Прави ми впечатление , че повече плюеш отбора отколкото го хвалиш ...... Между другото това могат да го направят само антилевскарите ( моряци , чорбари , доко софия и прочие ). Също така няма как да не наблегна на факта , че плюеш сините фенове ..... ехооо зад мониторчето и клавиатурката и аз мога да кажа , че съм ходил на всички мачове на Левски ( навън и вътре ) , но не го правя , защото не искам да ставам смешен в очите на хората ( като теб ) . Ако си мислиш , че си по-фен от някой друг човек от провинцията примерно - помисли отново ![/quote]
Ти можеш да кажеш,че си ходил,но не можеш да го докажеш!А аз мога-там е разликата!И никъде не съм плюл отбора,а за хваленето-толкова си прочел поста...И не се правя на голям фен,но съм си бил винаги с отбора-за разлика от теб и такива като теб!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Obichamlevski
Контакти:

Мнениеот Obichamlevski » 11 авг 2010 00:26

Палячо като видя тоя металяга с червената блузка нещо не ми мязаш на Левскар , а по коментарите ти още повече . Вади доказателството ! Такива като теб много .... събират се 20 човека металяги , купуват си една бира и се напиват ..... смешна работа , смешни хора . Ти никога , повтарям НИКОГА няма да си по-фен от мен , защото аз никога не бих товарил любимия си отбор така както ти го правиш , капиш ?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 11 авг 2010 00:32

Гара Дембеле написа:Какво толкова, като защитата е допуснала грешки. Все пак са играли няколко мача. Гледа мача с Локо СФ нали ? Там Иво и Данчо се представиха много добре, със всеки мач те се сработват по-добре и по-добре. Преди началото на сезона и аз имах твоите предрасъдаци. Но се вижда, че се постараха със селекцията всички нови играят доста добре( за Щъркoв нямам мнение), нека подкрепяме отбора. ЯСЕН ГО КАЗА - НЕКА СЕ НАСОЧИМ КЪМ ПОЗИТИВНОТО. Прав е човека ние българите гледаме само негативното ама що Калмар ви вкараха 2 гола ... еми няма значение след като вкарахме 5. Нека се насочем към ПОЗИТИВНОТО

САМО ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ !!!!

Позитивното е ясно!Трябва да се кажат проблемите,докато е време-а не когато се обърне каруцата!Защото искам Левски да играе в ЛЕ и напролет,а не да гледаме тъпо и неразбиращо и да викаме"Ми сега кво стана?".И много по-голям враг на Левски е този,който хвали в момента и въздига до небесата,защото оттам могат да дойдат мъките!
Който разбрал-разбрал!
ЛЕВСКИ-ЗАВИНАГИ!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Rosk03
Контакти:

Мнениеот Rosk03 » 11 авг 2010 00:55

Съгласен съм със Синьо сърце...относно защитния ни вал и се моля в отбора на АИК да няма нападател като Гарра Дембеле,който да тича 90 минути и да не спира да налага преса,когато топката се разиграва от защитниците...от 2-3 години,в защита си куцаме и това е

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 11 авг 2010 01:09

Obichamlevski написа:Палячо като видя тоя металяга с червената блузка нещо не ми мязаш на Левскар , а по коментарите ти още повече . Вади доказателството ! Такива като теб много .... събират се 20 човека металяги , купуват си една бира и се напиват ..... смешна работа , смешни хора . Ти никога , повтарям НИКОГА няма да си по-фен от мен , защото аз никога не бих товарил любимия си отбор така както ти го правиш , капиш ?

Мога да ти отговоря и да те сравня със земята,но не си струва...Жалка картинка...Бях качил снимките да ги покажа и да разговарям с човек,но явно е безсмислено.

nikit0o_ndn
Контакти:

Мнениеот nikit0o_ndn » 11 авг 2010 01:21

zlatan написа:до автора:ти или си много страхлив и те е страх да кажеш че Левски днес изглежда не отлично но добре или си поредния малоумен фен на Мъри -Наско.За мача с АИК-спи спокойно взимаме две победи -убеден съм,защо ли така отвътре го усещам.Ако не вярваш виж темата за мача с Калмар-само ми прочети мнението.

hi dai mnenieto si ot ma4a s kalmar az iskam da go vidq :) i az mislq 4e 6te vlezem v LE

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 11 авг 2010 01:23

да
Последна промяна от Синьо сърце на 11 авг 2010 01:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 11 авг 2010 01:24

Синьо сърце, не им се ядосвай взели са повечко хапчета! Не го ли виждаш какви ги пише и рипа като куче на тояга! Ходил е на мач на поляната - питай го на кой етаж бяхме на Камп Ноу.
Разкрил съм ги тия мишоци тука има 6-7 разбирача другите са пълни олигофрени!!! А тоя с аватара на Гарра е чист сополкьо!

Защитата е слаба, защото е бавна, необиграна и няма предмостие ще се оправят нещата!

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 11 авг 2010 01:32

Всеки отбор е много силен ,докато не играе с по-силен от него. :lol: :lol: Колкото и тъпо да изглежда изречението на пръв поглед в него има много истина .

Върни се в “Левски”