Какво се промени в играта на Левски Сф?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dodo7271
Контакти:

Re: Какво се промени в играта на Левски Сф?

Мнениеот dodo7271 » 09 авг 2010 23:45

1912BOTEV написа:Следя кариерата на Ясен Петров като треньор. Досега във всички отбори развитието му е едно и също. Отборите започват силно, с модерни виждания за играта. След време (може би около 10 кръга) следва застой в играта на водения от него отбор. След което, нещата продължават дори със спад и следва уволнение. Много ми е интересно дали вече е израстнал?! Така беше при Ботев, Черно море, Локо Пд. Сега ще видим какво ще стане този сезон с Левски?

Има нещо вярно в това. Спомням си, че в първия си мач с Черно море би Левски, а след това нищо. да се надяваме, че наистина е израстнал.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 авг 2010 23:45

track.and.field написа:
danko_sot написа:Добри сте, няма спор. Харесахте ми толкоз, че след втория гол си изключих телевизора ;) Мисля, че може да се прави аналогия между Наско и Мъри и Гонзо и Ясен. Наско и Мъри като профил са идентични- държат желязна дисциплина в отбора, борбени, лидери, мъжкари. Ясен пък го оприличавам малко на Мъри- спокоен, интелигентен и най-важното е, че разбира от футбол. Паснаха си Гонзо и Ясен, както беше с Наско и Мъри. Допълват се като характери. Освен това Ясен използва същата схема като на Мъри, то тая схема май е открай време една и съща, ама все пак и при Мъри беше тя, той я въведе май. Само че сега вместо Бардон е Дарко, а и крилата ви са по-бързи и експлозивни. Защитата може би е по-слаба в момента, но все пак Иво Иванов и Данчо Милиев има хляб да ядат докато стигнат нивото на Томашич и Топчо. Сегашните бекове също малко ми се струва че отстъпват по класа на Вагнер и Миланов. Този Мюлдер не е лош, но направи някои грешки, докато гледах, малко е рисков. Но Гара Дембеле поне със сигурност е доста по-добър от Домовчийски. Има всичко- мощ, бързина, подавания, борбен и най-важното умее да бележи. Голяма находка!Имате шанс да постигнете нещо в Европа, ако задържите това ниво, а за първенството мисля, че ще се стегнем и ще станем ние първи ;)

Кои сте Вие ?

Познай? :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Koragg
Контакти:

Мнениеот Koragg » 09 авг 2010 23:46

Турски отбор някакъв вероятно!Познах ли? ;)

joro bad

Re: Какво се промени!

Мнениеот joro bad » 09 авг 2010 23:47

maximalniq написа:Дембеле, Тасевски и Мюлдер бяха страхотни! Доволен съм от второто полувреме. Дано продължаваме все така. Честито първо място на всички Левскари !!!

+1111111111111 :idea: ;)

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 09 авг 2010 23:47

per4i написа:Мисля си , че всички забравяме за Иво Иванов,днес с Данчо бяха почти безгрешни, Мюлдер е може би най-класния бек в България, Дани Младенов също направи няколко пробива, Дарко обаче е половината отбор(сравнението е неуместно), но той е това което е Шави за Барцата, Жо всички го знаеме, но и той е подобрил центрирането, ГАРРА е уникален за Бг първенството играч, а на мен лично и Мариян Огнянов ми се понрави много, даде няколко отлични паса,и като цяло се справи много добре...Общо взето ако се задържи формата всичко в пръвенството ще е наред ;)

Най-после някой да спомене Данчо Милиев и Иво Иванов. Браво, колега! Тези момчета от мач на мач стават все по-добри. В днешния мач не дадоха никакви шансове на локомотивци. Перфектни са. Да не забравяме и Мюлдер - класата си е класа. Откъде го намери Гонзо, не знам, ама си е находка. Жо и Тасевски са преобразени от миналия сезон. Като добавим и Веско Минев и Дани Младенов и най-вече Гарата, отбора придобива страхотен облик. Днес на мача с Локото беше истинско удоволствие да се наблюдава играта на Левски. Имаше и грешки, но без тях не може. Занапред трябва да се намалят до минимум. Като прибавим и новото попълнение Сержиньо, ставаме машина за победи. Дано подпише холандеца, че нищо не се знае.
Мачкай, лавино!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
keanu1936
Контакти:

Мнениеот keanu1936 » 09 авг 2010 23:47

прпмени се едно: вече имате нападател от световна класа и един пловдивски дует ГОНЗО-ЯСЕН,дано нашия Карвальо доближи класата на Дембеле. Успех на Левски в европата и само ЛОКО ;) ;) ;)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 авг 2010 23:48

Koragg написа:Турски отбор някакъв вероятно!Познах ли? ;)

Дори и когато биете и сте най-добре , пак си оставете на вашето си ниво ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 09 авг 2010 23:49

milennelim написа:
maximalniq написа:Изображение
ФАКТ !

Ако можеше и така да завърши първенството.... ;)

Ами не ми харесва. Много е малка разликата в точките.

Koragg
Контакти:

Мнениеот Koragg » 09 авг 2010 23:50

danko_sot написа:

Дори и когато биете и сте най-добре , пак си оставете на вашето си ниво ;)

Ама ти много си му разбирал.Я, виж класирането и се спукай от яд.А аз да се насладя на поредната порция голове на синята гордост на България!

joro bad

Мнениеот joro bad » 09 авг 2010 23:50

Със Съветско име ;)

Върни се в “Левски”