per4i написа:Мисля си , че всички забравяме за Иво Иванов,днес с Данчо бяха почти безгрешни, Мюлдер е може би най-класния бек в България, Дани Младенов също направи няколко пробива, Дарко обаче е половината отбор(сравнението е неуместно), но той е това което е Шави за Барцата, Жо всички го знаеме, но и той е подобрил центрирането, ГАРРА е уникален за Бг първенството играч, а на мен лично и Мариян Огнянов ми се понрави много, даде няколко отлични паса,и като цяло се справи много добре...Общо взето ако се задържи формата всичко в пръвенството ще е наред

Най-после някой да спомене Данчо Милиев и Иво Иванов. Браво, колега! Тези момчета от мач на мач стават все по-добри. В днешния мач не дадоха никакви шансове на локомотивци. Перфектни са. Да не забравяме и Мюлдер - класата си е класа. Откъде го намери Гонзо, не знам, ама си е находка. Жо и Тасевски са преобразени от миналия сезон. Като добавим и Веско Минев и Дани Младенов и най-вече Гарата, отбора придобива страхотен облик. Днес на мача с Локото беше истинско удоволствие да се наблюдава играта на Левски. Имаше и грешки, но без тях не може. Занапред трябва да се намалят до минимум. Като прибавим и новото попълнение Сержиньо, ставаме машина за победи. Дано подпише холандеца, че нищо не се знае.
Мачкай, лавино!