На вниманието на Гонзо!Наказанието му е умишлено.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: На вниманието на Гонзо!Наказанието му е умишлено.

Мнениеот Гуу » 08 авг 2010 12:23

bojiTHEmaster написа:
Гуу написа:
forzajuve написа:нещо май не сванахте смисала на темата.Гонзо ще получи наказание каквото предлага правилника,но вие не.Въпросът е как на такъв мач се слага за 4ти съдияюноша на Цска и той нарушава правилника.Май нещо не са в час повечето.Който е виновен да си носи последствията и най-вече човека посмял да сложи за съдия червен съдия по рождение и дебютант в елита.Малко е смешно като се говори с лека ръка за расизма.Само Левски

Работата е там, че в България за расизъм не се налагат наказания, не става въпрос конкретно за ЦСКА. В случая просто търсите под вола теле, ако например Емил Костадинов беше показал среден пръст, също щеше да е наказан.

Ти луд ли си или да? 24 септември 2008 "БФС наказа Ботев (Пд) с глоба от 37 500 лв и един мач без публика"
Така че АЙДЕ СПРЕТЕ с тая демагогия и с тея опити да се преиначи действителността. Не се налагали наказания за расизъм. Ако всичко около този мач беше както трябва щяхте да отнесете солена глоба и поне един мач без домакинство. За пореден път законите и правилата не важат за партийното отборче.

Направи проста сметка, колко мача в България са се издавали маймунски звуци, като с това ги сравни с наложените наказания ?

Не се правете на ударени, партийно отборче сме били, публиките на почти всеки роден отбор, почти във всеки мач издават такива звуци, може би и те са партийни отбори ? Разбирам БФС постянно да налага наказания за расизъм, а подобни наказания почти само на феновете на Ботев (които в крайна сметка са изяждали наказания за абсолютно всичко, което може да фигурира като нарушение на нормативните документи БФС).
Последна промяна от Гуу на 08 авг 2010 12:28, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 авг 2010 12:24

Всичките Сектори издаваха маймунски звуци,така че според мен трябва да има наказание и за двата отбора,а не да се подминава така(бях на дербито в Сектор В)!!!Гонзо го наказаха за средния пръст,Левски трябва обаче да бъде наказан не само за маймунските звуци на феновете,но и за бомбичките!ЦСКА пък също трябва да си понесе последствията за обидните звуци срещу Дембеле!
Ето така за мен е справедливо!
Лошото е че наказанията(с изключение на Гонзо) се подминаха и това е много лошо,защото тези неща пак ще се повтарят,докато не се започне да се наказва!
Последна промяна от delqnski47 на 08 авг 2010 12:27, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
jore93
Контакти:

Мнениеот jore93 » 08 авг 2010 12:25

[/quote] аз се радвам, че от ЦСКА не мятаме такива неща, още от както стана инцидента с Гергана![/quote]
Абе тъпак .. а тия нещастници от сектор 'В' ..аз лично видях как хвърлиха димка ли беше не знам точно .. и едва не уцели един от нашите в главата бе ..там тия 'гей дружинката' :lol:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 авг 2010 12:30

jore93 написа:
аз се радвам, че от ЦСКА не мятаме такива неща, още от както стана инцидента с Гергана![/quote]
Абе тъпак .. а тия нещастници от сектор 'В' ..аз лично видях как хвърлиха димка ли беше не знам точно .. и едва не уцели един от нашите в главата бе ..там тия 'гей дружинката' :lol:[/quote]

Aбе "тъпак"-какво правиха вашите там бе???След като се каза,че А и В са за фенове на ЦСКА????? :? :? :? :? ЪЪЪЪЪ????Малко им е!!Като се правят на мъже-ще си носят последствията!!!Стига сте пискали!!!
Изображение

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 08 авг 2010 12:30

delqnski47 написа:Всичките Сектори издаваха маймунски звуци,така че според мен трябва да има наказание и за двата отбора,а не да се подминава така(бях на дербито в Сектор В)!!!Гонзо го наказаха за средния пръст,Левски трябва обаче да бъде наказан не само за маймунските звуци на феновете,но и за бомбичките!ЦСКА пък също трябва да си понесе последствията за обидните звуци срещу Дембеле!

Кажи сега като си бил във "В" , тръгна ли на саморазправа с нашите 300 - 350 фена във "В". Ако може да ми обясниш защо тръгнахте срещу тях , а не към нас в "Б"?! Това го пиша , защото така скочихте на феновете на Черно Море. Пролетта бяхме доста повече в "А" сектор , там бяха дори Дивизията , но не тръгнаха на саморазправа!

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 08 авг 2010 12:31

AnalBreaker написа:На вниманието на автора! Умишлено глгупав ли си?

Кой кара тоталният селски тип Георги Иванов да се прояви да да показва средни пръсти? (това е риторичен въпрос). Как може да слагаш толкова глупаво заглавие на темицата ти? Кой не би наказал ДИРЕКТОР на който и да е клуб за такава простащина?

Прав е приятелят ми, който каза, че всеки полов орган трябва да бъде окосмен. Пък било то и умишлено. :lol:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 авг 2010 12:34

Linkin_Park написа:
delqnski47 написа:Всичките Сектори издаваха маймунски звуци,така че според мен трябва да има наказание и за двата отбора,а не да се подминава така(бях на дербито в Сектор В)!!!Гонзо го наказаха за средния пръст,Левски трябва обаче да бъде наказан не само за маймунските звуци на феновете,но и за бомбичките!ЦСКА пък също трябва да си понесе последствията за обидните звуци срещу Дембеле!

Кажи сега като си бил във "В" , тръгна ли на саморазправа с нашите 300 - 350 фена във "В". Ако може да ми обясниш защо тръгнахте срещу тях , а не към нас в "Б"?! Това го пиша , защото така скочихте на феновете на Черно Море. Пролетта бяхме доста повече в "А" сектор , там бяха дори Дивизията , но не тръгнаха на саморазправа!

Мислч,че ти отговорих!!!Търсят си боя-после пищят!!
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 авг 2010 12:36

Абе тъпак .. а тия нещастници от сектор 'В' ..аз лично видях как хвърлиха димка ли беше не знам точно .. и едва не уцели един от нашите в главата бе ..там тия 'гей дружинката' :lol:

Ей смотан, къде м исравняваш Димка с Бомба бе кретен..Ти пшравиш ли разлика между димка и бомба!Уцелила по главата... ми като сте в грешния сектор е така!Изрично бяха казали, Сектор А и Сектор В са за домакините!Ама вие понеже не може да четете явно и пак сгафихте!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 авг 2010 12:36

jore93 написа:
cska_90 написа:
jore93 написа:
аз се радвам, че от ЦСКА не мятаме такива неща, още от както стана инцидента с Гергана!

Aбе "тъпак"-какво правиха вашите там бе???След като се каза,че А и В са за фенове на ЦСКА????? :? :? :? :? ЪЪЪЪЪ????Малко им е!!Като се правят на мъже-ще си носят последствията!!!Стига сте пискали!!![/quote]
Ми нека .. другата година на ГЕРЕНА 30 лева .. и титанските цигани няма да влезнат :o :lol:[/quote]

Хаха-я прочети правилата-и тогав ами говори за 30 лв!!!Има си процент, скоито билетите за гостите може да са по-скъпи от тези за домакините-така,че си го избий от главата това нещо с тия 30 лв!!!А ако са 30 вашите трябва да са 20!
Изображение

Obichamlevski
Контакти:

Мнениеот Obichamlevski » 08 авг 2010 12:45

Темата е пусната за да ви попита защо само Гонзо е санкциониран , а не и феновете на ЦСКА заради маймунските звуци ! А вие почвате да се заяждате - Е какво , Гонзо не заслужава ли да бъде санкциониран ? МИ заслужава ....... той си е санкциониран , но защо и публиката на ЦСКА , която тъй очевадно завижда на Левски за черната перла , която радва синята публика , не бъде санкционирана заради проявите си на расизъм ? А чета нонстоп мнения как всички цесекари пожелават и искат от все сърце Дембеле да се контузи :shock: Това не е страх ами направо незнам ..... толкова се страхувате от Дембеле , че пожелавате такива работи ... :|
И какво ако се контузи .... Иса нали е на линия ? ;)

Върни се в “Левски”