В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Re: В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Мнениеот malchev » 27 юли 2010 13:07

Домакинът е длъжен да предостави на гостуващите фенове 10% от капацитета на стадиона. За това са ни отпуснали 4300 билета. При договорка може и повече, разбира се.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 27 юли 2010 13:07

Angoff написа:Хахахаха за 15 лв ли сте бе ... големите фенове , 15 лв на всеки от сектор Б е тревичката дето си купува преди мач и 5-6 бири,които винаги поглъщате !

30 лв да ги направите и с , какво това ще помогне на отбора ви , може би ще играят долу на терена с 20 човека вашите ... и тази,като миналата година ще сте 1 удар в очертанията на вратата за 2 мача 8-)

Абе вие за 10лв. билет война искате да вдигате, на нас си тръгнал да се правиш на фен... айде моля ти се... :evil:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 юли 2010 13:08

emarkon написа:Че титаните са тъпи пернишки к.рви са ли го разбирате?А аз искам да питам щот не съм добре запознат-ако сега ви дадем например 5000 броя за сектор Б на националния,напролет вие не сте ли задължени да ни дадете същата бройка,независимо от това къде решите да го играете?
П.п.-Аз лично не разбирам,ако решите да играете на Васил Левски пролетта и ни дадете само сектор Г кво ще ни бъде преимуществото... :?

Ще ви дадем сектор Г ,ама на Герена!Свиквайте отсега,че напролет ще ни идвате на гости там!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 юли 2010 13:11

emarkon написа:Че титаните са тъпи пернишки к.рви са ли го разбирате?А аз искам да питам щот не съм добре запознат-ако сега ви дадем например 5000 броя за сектор Б на националния,напролет вие не сте ли задължени да ни дадете същата бройка,независимо от това къде решите да го играете?
П.п.-Аз лично не разбирам,ако решите да играете на Васил Левски пролетта и ни дадете само сектор Г кво ще ни бъде преимуществото... :?

Колкото билети им дадем сега,толкова те трябва да ни дадат пролетта(независимо къде се играе дербито)!Според мен така е справедливо!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юли 2010 13:11

за 30 лв ще си направя у нас ебати софрата и ще си го гледам с приятели, пък даже ще се разкрвам и до подуене... много ми пука, направете го 300 :) :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 27 юли 2010 13:11

Знай,че ако е на Герена няма да ти хареса гледката!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 юли 2010 13:12

Синьо сърце написа:

Ще ви дадем сектор Г ,ама на Герена!Свиквайте отсега,че напролет ще ни идвате на гости там!

Винаги е било по-яко да е на клубните стадиони, на националния винаги стават най-тъпите мачове... :roll:Те на нашия стадион няма кво да счупят, най-много да си натряскат главите у железата... :?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 27 юли 2010 13:15

Cesc Fabregas написа:Винаги е било по-яко да е на клубните стадиони, на националния винаги стават най-тъпите мачове... :roll:Те на нашия стадион няма кво да счупят, най-много да си натряскат главите у железата... :?

Бъди сигурен, погроми ще има. Имаме да ви връщаме за това дето счупихте кенефа преди 2 години на Армията.
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 27 юли 2010 13:16

delqnski47 написа:

Колкото билети им дадем сега,толкова те трябва да ни дадат пролетта(независимо къде се играе дербито)!Според мен така е справедливо!

Както казаха малко по нагоре.. домакина е длъжен да предостави 10% от билетите на гостите.. за това от цска ни отпускат 4300.. ние можем да ви отпуснем 2800 това показва логиката.. ама иначе и тея са ви много.. че с 30 лв билет едва ли ше сте повече от 1000 .. ама ще видиме да не гадаеме сега :)

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 27 юли 2010 13:17

POPCORN написа:за 30 лв ще си направя у нас ебати софрата и ще си го гледам с приятели, пък даже ще се разкрвам и до подуене... много ми пука, направете го 300 :) :)

А така.. това да се чува гледайте си мачовете вкъщи и по кафетата и да се знае..

Върни се в “Левски”