В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен
Домакинът е длъжен да предостави на гостуващите фенове 10% от капацитета на стадиона. За това са ни отпуснали 4300 билета. При договорка може и повече, разбира се.
Angoff написа:Хахахаха за 15 лв ли сте бе ... големите фенове , 15 лв на всеки от сектор Б е тревичката дето си купува преди мач и 5-6 бири,които винаги поглъщате !
30 лв да ги направите и с , какво това ще помогне на отбора ви , може би ще играят долу на терена с 20 човека вашите ... и тази,като миналата година ще сте 1 удар в очертанията на вратата за 2 мача
Абе вие за 10лв. билет война искате да вдигате, на нас си тръгнал да се правиш на фен... айде моля ти се...

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- Синьо сърце
- Контакти:
emarkon написа:Че титаните са тъпи пернишки к.рви са ли го разбирате?А аз искам да питам щот не съм добре запознат-ако сега ви дадем например 5000 броя за сектор Б на националния,напролет вие не сте ли задължени да ни дадете същата бройка,независимо от това къде решите да го играете?
П.п.-Аз лично не разбирам,ако решите да играете на Васил Левски пролетта и ни дадете само сектор Г кво ще ни бъде преимуществото...
Ще ви дадем сектор Г ,ама на Герена!Свиквайте отсега,че напролет ще ни идвате на гости там!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- delqnski47
- Контакти:
emarkon написа:Че титаните са тъпи пернишки к.рви са ли го разбирате?А аз искам да питам щот не съм добре запознат-ако сега ви дадем например 5000 броя за сектор Б на националния,напролет вие не сте ли задължени да ни дадете същата бройка,независимо от това къде решите да го играете?
П.п.-Аз лично не разбирам,ако решите да играете на Васил Левски пролетта и ни дадете само сектор Г кво ще ни бъде преимуществото...
Колкото билети им дадем сега,толкова те трябва да ни дадат пролетта(независимо къде се играе дербито)!Според мен така е справедливо!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- POPCORN
- Контакти:
за 30 лв ще си направя у нас ебати софрата и ще си го гледам с приятели, пък даже ще се разкрвам и до подуене... много ми пука, направете го 300

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Знай,че ако е на Герена няма да ти хареса гледката!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Синьо сърце написа:emarkon написа:Че титаните са тъпи пернишки к.рви са ли го разбирате?А аз искам да питам щот не съм добре запознат-ако сега ви дадем например 5000 броя за сектор Б на националния,напролет вие не сте ли задължени да ни дадете същата бройка,независимо от това къде решите да го играете?
Ще ви дадем сектор Г ,ама на Герена!Свиквайте отсега,че напролет ще ни идвате на гости там!
Винаги е било по-яко да е на клубните стадиони, на националния винаги стават най-тъпите мачове...

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- ace_ventura
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:Винаги е било по-яко да е на клубните стадиони, на националния винаги стават най-тъпите мачове...Те на нашия стадион няма кво да счупят, най-много да си натряскат главите у железата...
Бъди сигурен, погроми ще има. Имаме да ви връщаме за това дето счупихте кенефа преди 2 години на Армията.
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.
- UltraBlue.
- Контакти:
delqnski47 написа:emarkon написа:Че титаните са тъпи пернишки к.рви са ли го разбирате?А аз искам да питам щот не съм добре запознат-ако сега ви дадем например 5000 броя за сектор Б на националния,напролет вие не сте ли задължени да ни дадете същата бройка,независимо от това къде решите да го играете?
Колкото билети им дадем сега,толкова те трябва да ни дадат пролетта(независимо къде се играе дербито)!Според мен така е справедливо!
Както казаха малко по нагоре.. домакина е длъжен да предостави 10% от билетите на гостите.. за това от цска ни отпускат 4300.. ние можем да ви отпуснем 2800 това показва логиката.. ама иначе и тея са ви много.. че с 30 лв билет едва ли ше сте повече от 1000 .. ама ще видиме да не гадаеме сега

- UltraBlue.
- Контакти:
POPCORN написа:за 30 лв ще си направя у нас ебати софрата и ще си го гледам с приятели, пък даже ще се разкрвам и до подуене... много ми пука, направете го 300![]()
А така.. това да се чува гледайте си мачовете вкъщи и по кафетата и да се знае..