ММ: Гонзо се картотекира в А група, излиза срещу ЦСКА?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ММ: Гонзо се картотекира в А група, излиза срещу ЦСКА?
Пичове мача е 0-0 не виждам за какво се дърляте 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- delqnski47
- Контакти:
SAMP написа:Да прав си
Но ако си мъж и казваш "ще ви смажем",сложи 10-20 лева,не болиМъжа(тук сигурно става въпрос за момче на 15 ама тва е др въпрос
) на място си държи на думата и не се отмята,дори да се надценил малко
Казана дума,хвърлен камък
Ееми...който е уверен в победата да залага!Аз лично не съм 100% уверен,но ако има такива хора да залагат!Както каза,криза е и парите ще дойдат добре...за някои

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Ако си толкоз закъсал за мангизи-ходи бачкай! Стига си писал глупости за 10-20-50 лева.И как я виждаш тази работа? Да се срещаме с теб и да се хващаме на бас за 50 кинта?SAMP написа:Да прав си
Но ако си мъж и казваш "ще ви смажем",сложи 10-20 лева,не болиМъжа(тук сигурно става въпрос за момче на 15 ама тва е др въпрос
soilwork написа:Ако си толкоз закъсал за мангизи-ходи бачкай! Стига си писал глупости за 10-20-50 лева.И как я виждаш тази работа? Да се срещаме с теб и да се хващаме на бас за 50 кинта?SAMP написа:Да прав си
Ако искаш и да ти купя нещо по път,примерно няколко бири за мача довечера?!?!Хваща ме се на бас тук и после,който спечели носи парите на другия

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
Пак предупреждавам, няма да търпя закани и обиди! Не ме карайте да заключвам темата, достатъчно мнения промених на последните двама, писали тук!
Модераторите не са ви враг!
- unist_gp
- Контакти:
Гонзо има да се реваншира за пропусната дузпа срещу Бате Борисов, така че може като нищо да влезе да играе срещу ЦСКА.
Ми това си е моя прогноза братле-не те ангажирам! Ти твърдиш обратното-е и? Кво правим:Ще се срещам с всички инакомислещи и ще сключвам басове из цяла София.Аре стига си писал глупости...нито някой те познава,нито знаеш на кого ще попаднешSAMP написа:soilwork написа:Ако си толкоз закъсал за мангизи-ходи бачкай! Стига си писал глупости за 10-20-50 лева.И как я виждаш тази работа? Да се срещаме с теб и да се хващаме на бас за 50 кинта? Аре ела тука до Красна Поляна като си такъв отворко-живея до стадион Септември. Ако искаш подробности-пиши на личниSAMP написа:Да прав си
Ако искаш и да ти купя нещо по път,примерно няколко бири за мача довечера?!?!Хваща ме се на бас тук и после,който спечели носи парите на другияТи се правиш на отворен,щото твърдиш,че ни смазвате с лекота?!?!

- Roger_Federer
- Контакти:
Още ли си говорите по тази тема бе хора,Гонзо няма да играе,а и да играе,тук само се разправяме.Всъщност,то преди дебри това си е нормално.Ама има време.Е ги сега гледам левскарите-днес имат мач срещу Дъндолк,вярно,ясен мач,но те говорят за ЦСКА,а преди ЦСКА ще играят с Шкода,пардон,Дачия.Нашите също-чакайте малко довечера има представяне на отбора срещу Панатинайкос,елате,подкрепете тима,който може ще е интересен мач.Още не сме гледали "ЦСКА на Дочев" и вече сипем закани.Момчета,поне аз искам първо да гледам един мач на живо и тогава ще говоря дали можем да бием Левски.А и сините да вземат да изиграят един мач срещу някой отбор,а не група аматьори,за да се каже черно на бяло,кой е фаворитът,тоест,кой Няма да бие.
Сега темата е във форума на Левски не знам честно казано какво правят другарите ЦСКА-ри тук хубаво коментират и се интересуват само не знам защо е заяждат
По темата : Пълна измислица той Гонзо откакто спря да играе да е направил максимум още .. 5 тренировки отдавна е извън форма пък и не ни трябва да дербита имаме Младенов Дембеле Иса ..

По темата : Пълна измислица той Гонзо откакто спря да играе да е направил максимум още .. 5 тренировки отдавна е извън форма пък и не ни трябва да дербита имаме Младенов Дембеле Иса ..
Ако искаш и да ти купя нещо по път,примерно няколко бири за мача довечера?!?!Хваща ме се на бас тук и после,който спечели носи парите на другия
Ти се правиш на отворен,щото твърдиш,че ни смазвате с лекота?!?![/quote] Ми това си е моя прогноза братле-не те ангажирам! Ти твърдиш обратното-е и? Кво правим:Ще се срещам с всички инакомислещи и ще сключвам басове из цяла София.Аре стига си писал глупости...нито някой те познава,нито знаеш на кого ще попаднеш
[/quote]
Е на кой да попадна бе приятелю,да не си Бадр Хари или Семи Шилдс?!?!Приключваме спора с баса,разбрахме се

Е на кой да попадна бе приятелю,да не си Бадр Хари или Семи Шилдс?!?!Приключваме спора с баса,разбрахме се

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"