Вярвайте на Джанини и Гонзо!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Вярвайте на Джанини и Гонзо!!!

Мнениеот metodito » 22 юли 2010 11:24

golqmlevskar написа:добре де мама му стара лъжа ли е че Гонзо вкара 2 гола общо за 3 години гурбет в чужбина? Лъжа ли е че във Франция, Хърватска и Турция го "разкриха" ? и се връщаше в Левски, проклинайки треньори, контузии и кво ли не

От Хърватия, доколкото си спомням не искаха да го пускат. :roll: Там за кратко време се превърна във важен за отбора играч.
Но... по темата. Все още имам предразсъдъци към Ясен, но мисля, че и да се окаже разочарование и да бъде уволнен, Гонзо трябва да остане. А ако Ясен се окаже точният човек на точното място, то всички, които псуваха Гонзо трябва да му се извинят публично защото Джанини бе докаран от Гонзо.
Последна промяна от metodito на 22 юли 2010 11:29, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 22 юли 2010 11:27

metodito написа:
golqmlevskar написа:добре де мама му стара лъжа ли е че Гонзо вкара 2 гола общо за 3 години гурбет в чужбина? Лъжа ли е че във Франция, Хърватска и Турция го "разкриха" ? и се връщаше в Левски, проклинайки треньори, контузии и кво ли не

От Хърватия, доколкото си спомням не искаха да го пускат. :roll: Там за кратко време се превърна във важен за отбора играч.

Имаше нещо такова....но той искаше в Левски и не преподписа нов договор
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 22 юли 2010 11:31

Сините женове са лъгани прекалено много и дълго , за да вярват на когото и да било .

По принцип и аз съм ЗА на тренера да се дават минимум 3 години , за да може да поработи на спокойствие . Но в България понятията професионални договори и отношения не съществуват . След всеки слаб мач на даден специалист собственикът на въпросния тим гони въпросния специалист . Така току-що подписаният договор за 3-4 години се изпарява за секунди . Това е реалността .

Друг е въпросът , дали Гонзо има достатъчно акъл , за да заема възложения му пост ... Още по-друг е въпросът , дали Ясен Петров е добър тренер или не ...

Тук имам желанието да запазя мнението за себе си ...
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 22 юли 2010 11:33

metodito написа:

Но... по темата. Все още имам предразсъдъци към Ясен, но мисля, че и да се окаже разочарование и да бъде уволнен, Гонзо трябва да остане. А ако се окаже точният човек на точното място, то всички, които псуваха Гонзо трябва да му се извинят публично.

.....Повярвай му на Ясен,знаеш ли кое ме изкефи,че на мача с Дъндолк беше много спокоен,когато вкарвахме,представи си сега ако беше Вили Вуцов треньор в този мач как щеше да скача да се радва и след мача ще разправя,че играли супер футбол....докато Ясен избягва да говори с клишета,отговаря точно на въпросите и не подскача като шимпанзе до тъч-линията.Ще видим на мача с цска,колко я разбира играта и на какво е научил момчетата.
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 юли 2010 11:35

Гонзо има едно страшно полезно качество - чувството му за отговорност. Той много добре знае докъде се простират възможностите му, никой не е казал, че е най-добрия футболист или треньор. Но, заради правилната му самооценка знае с какво зсе захваща и не би се захванал, ако не не вижда пътя, по който ще го извърши. На мен това ми стига.

Колкото до 3те години, мисля, че това е крайно дълъг срок, ама тва е друга тема.

Потребителски аватар
vladipo
Контакти:

Мнениеот vladipo » 22 юли 2010 11:43

Гонзо е Голям и като футболист, и като човек. След като се отказа от кариерата си на футболист си намери най-добрия пост в Левски, а той го заслужава. В професионално отношение от зимата до сега разликата е голяма, явно се учи много бързо и го показва. Направи добра селекция, като много хора не включват в тази селекция Ясен Петров, но може да се окаже един много добър трансфер. През това лято Гонзо знаеше какво иска, а това в Левски не е било от много време. Липсва дефанзивен халф, нека дадем време на Ицо и Балтанов, може и да е получи. Левски има най-добрия си спортен директор от времето на Томас Лафчис. Всички говорат за Наско, но той повече въртеше бизнес в Левски и си правеше пари, а Гонзо не е човека, който ще вземе парите на Левски.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 юли 2010 11:55

tprodanov написа:

Пич, тоя, дето я е писал тая статия, драсни му в блога, че когато и да се самоубие все е късно. По-жалко нещо само ГА може да напише, но не е сигурно. Надявам се, да не ти е приятел автора :mrgreen:

Доста по-близки отношения имаме с автора. Това направо съм си аз :mrgreen:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 юли 2010 12:02

Е, явно не си ми схванал иронията и смисъла на мистър грийн.
Стори ми се адски умно, нападката да не е директно към теб, а със заобикалка, нали? :mrgreen:

Иначе, статията наистина е тъпа. Съжалявам - каквито и истини да си написал, те олекват заради тона. Ако искаш да имаш по-силен ефект, то манипулирането се прави много, много по-тънко, със съвсем леко тълкуване на фактите и почти никаква емоция. Оставяш читателя да направи сам изводите, а в случая ти му ги натякваш в мислите, което няма как да е успешно.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 юли 2010 12:21

tprodanov написа:Е, явно не си ми схванал иронията и смисъла на мистър грийн.
Стори ми се адски умно, нападката да не е директно към теб, а със заобикалка, нали? :mrgreen:

Иначе, статията наистина е тъпа. Съжалявам - каквито и истини да си написал, те олекват заради тона. Ако искаш да имаш по-силен ефект, то манипулирането се прави много, много по-тънко, със съвсем леко тълкуване на фактите и почти никаква емоция. Оставяш читателя да направи сам изводите, а в случая ти му ги натякваш в мислите, което няма как да е успешно.

Ако оставяш хората сами да се сещат трябва да отминат 800 дни, за да разберат каква е истината
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 юли 2010 12:24

Както и в случая с 800те дни, така и по принцип има достатъчно хора, които се сещат сами и навреме. Виж, ако тези хора са далеч от теб, трябва да се замислиш :mrgreen:

Върни се в “Левски”