Пролетното дерби-на Герена!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Пролетното дерби-на Герена!

Мнениеот tprodanov » 21 юли 2010 22:15

kalimeno написа:Билетите са по 15 лева по простата причина че ЦСКА плаща и наем да играе на стадиона /както беше и за Българска Армия/ .Така че стига сте мучали .А колко ще бъдете то се видя последните 4 дербита на "Васил Левски '' .на всичките бяхте по-малко

Ма как да не бяхме по-малко :mrgreen: То принципно Г е по-голям от Б, от 2/3 от А и от половината от В взети заедно :mrgreen:

Абе всъщност, кой го интересува каква е причината? Като нямате стадион, ще си плащате наем. Като слагате високи цени, ще плащате още по-високи при гостувания. Ако дойдете де :mrgreen:

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 21 юли 2010 22:17

kalimeno написа:Билетите са по 15 лева по простата причина че ЦСКА плаща и наем да играе на стадиона /както беше и за Българска Армия/ .Така че стига сте мучали .А колко ще бъдете то се видя последните 4 дербита на "Васил Левски '' .на всичките бяхте по-малко

Айди бре по твойта логика Левски като беше на националния на мача с Черноморец-Бургас-София 3те фена на гостуващия отбор трябваше да платят по 5-6 хиляди че да може Левски да плати с тия пари наема.Не са длъжни феновете на Левски да плащат че стадиончето ви е мизерно.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 21 юли 2010 22:17

Не сме ние тези,които трошат на вечния враг стадиона да знаеш :roll:
По темата:не съм съгласен с автора,защото ЦСКА НЯМА по никакъв начин да се чувства домакин на този стадион!!!Едно е на ''Армията'',друго е на ''Васил Левски''!По точно Левски имат предимство в тези мачове,защото ЦСКА като домакин няма да играе на собствения си стадион,а всички знаете колко е силен ЦСКА на ''Българска Армия''(с много малки изключения)![/quote]
Преди няколко години стадион "Г. Аспарухов" беше в ремонт и Левски игра мачовете си преди дербито на "Васил Левски". Тогава "червените" решиха , че имат предимство и вторият мач се игра на "Армията". Изтеглихте си мача за 27-ми юли , получихте си бонуса , айде не прекалявайте и не мислете схеми още от сега и във вторият мач да сте с предимство , знаем че ви е мъка да ни биете , но от много напъване ще се наакате накрая ОТНОВО .

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 21 юли 2010 22:18

Абе за мене няма шанс да се играе на Герена,ама да видим-ако все пак се случи-ще е много яко! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 21 юли 2010 22:20

santiliana написа:Стига с тези празни приказки за синьо БФС... Ако това БФС е помогнало на някого в последните години, то това е единствено и само отбора с петолъчката и четирите букви. Защото по абсолютно всички изисквания на ФИФА, УЕФА, както и на самия БВС този червен отбор отдавна трябваше да бъде изпратен в аматьорските групи...Дължи милиони левове както на държавни институции, така и на частни такива, включително мениджъри, играчи и т.н. А отбори като Ботев Пд, чиито задължения изглеждаха смешни в сравнение с тези на "Четирибуквието" от Панчарево- бяха изхвърлени от профи футбола, без дори да им се даде шанс или някаква отсрочка...
Що се касае до дербито- съгласен съм да искат каквото си щат за мача на 1-ви август, но напролет тогава няма да плачат като ощипани моми...
Каквото повикало- такова се обадило...
Ние сме на линия винаги, когато и където пожелаят...

НЕБЛАГОДАРНИК ;) :o

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 юли 2010 22:21

cska_90 написа:Абе за мене няма шанс да се играе на Герена,ама да видим-ако все пак се случи-ще е много яко! :mrgreen:

Няма шанс ли?Въпросът е ЛЕВСКИ какво ще реши,мисля че вече го казах!Ако кажат- Герена,ще е Герена!Откога някой ни нарежда дали да домакинстваме на собствения си стадион,или другаде?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 21 юли 2010 22:22

tprodanov написа:Вироглав, хубаво мнение. Ама що ли някак си подсъзнателно е насочено към Левски :mrgreen: И я ми кажи плюнките по Бербатов откъде идват, че за мен не е толкова ясно?

Насочено е срещу някои от феновете на ПФК Левски ... Дали са малцинството или мнозинството от тях не знам. Снощи ми направиха много лошо впечатление коментарите им след мача на Литекс ... Имаше разбира се и нормални сини мнения , но радоста и гордоста от успеха на ловчанлии в този форум беше омаскарена. Плюнките по Бербатов идват точно от там , откъдето идваха и снощните лайна хвърляни по Литекс ...

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 21 юли 2010 22:24

Абе ненормални ли сте.... 15 лв е откачена работа за билет, толкова беше в ШЛ с Барса егати... Нереално високи цени, 8 евро сравнение с продукцията, която гледаш, сравнение с условията на стадиона... ами ако ме вали порой, покрит ли е стадиона, мога ли да отида с кола на мача и там да паркирам... кво да си говорим... трябва всички до един да бойкотираме мача и да няма никой, един фен на стадиона да играят пред празни трибуни, да не спечелят лев от билетите и да си .....
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 21 юли 2010 22:26

sostenere написа:Абе ненормални ли сте.... 15 лв е откачена работа за билет, толкова беше в ШЛ с Барса егати... Нереално високи цени, 8 евро сравнение с продукцията, която гледаш, сравнение с условията на стадиона... ами ако ме вали порой, покрит ли е стадиона, мога ли да отида с кола на мача и там да паркирам... кво да си говорим... трябва всички до един да бойкотираме мача и да няма никой, един фен на стадиона да играят пред празни трибуни, да не спечелят лев от билетите и да си .....

.........купят свещи с тези пари!! :evil:
Изображение

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 21 юли 2010 22:27

Вироглав - точно ти си един от най- големите провокатори в темите за Левски - така , че не се обяснявай !
Ръководствата на клубовете могат да определят каквито цени сметнат за добре - както титаните са в правото си да поискат от нас по 15лв , така и Баждеков може да постави цени от 25лв. На който не му харесват цените няма да ходи !
Напълно в правото сме да искаме пролетния мач да е на "Герена" тъй като Левски като клуб няма никаква вина , че ЦСКА не играе на собствения си стадион ... пък и сектор "Г" на "Герена" няма седалки и няма какво да се чупи - най-много да си трошат главите в железата !

Върни се в “Левски”