Юношата на Ботев Пд Цветелин Тонев официално играч на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Синият Болярин
- Контакти:
Re: Юношата на Ботев Пд Цветелин Тонев официално играч на Левски
Смъкни малко адреналина, че все едно чета някой от срещуположния сектор, който се е натряскал и е сбъркал аватара 

- edmon_dantes
- Контакти:
ilian12 написа:edmon_dantes написа:Един град-един отбор написа:Здравейте момчета! Поех ангажимент да пиша, когато знам за яснота по въпроса с моя приятел Цецо Тонев. Преди малко се чухме и ми го каза. Той е един истински талант, такива рядко се раждат в България! Пазете го, давайте му шансове и само се моля да не се развали ... разговора завърши с това, че в сърцето му винаги ще остане Ботев Пловдив. Той е един голям Канар! Пожелавам му успех с фланелката на Левски.
Благодаря за информацията и удържаната дума. Ако всички фенове бяха като теб, цена нямаше да имат. Пак се намериха такива "разбирачи" (най-вече от Пловдив), които да плюят и недоволстват от всичко. Българска работа!
Ей софийски "разбирач", ако очакваш, че ще се радваме, че е преминал при вас, значи си много неориентиран "разбирач".
Радвай се за момчето, че това е крачка напред в кариерата му. Белгийски задръстеняк!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

- deepblue1963
Нито е първият,нито ще е последният,идващ в Левски.На всички е даван шанс,но не всички се възползуваха.Не им е виновен клубът.Всъщност,едва на Герена те разбират,че,каквото и да си говорят феновете по форумите,едно е да играеш в провинциален отбор,пък бил той и Ботев и съвсем друго-в Левски!А феновете на Ботев,ако чак толкова много "жалеят" за Тонев,да си отворят една тема в техния форум,че взеха да омръзват с постоянното си хленчене за "провалени кариери".
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
А защо тогава никъде официално не е обявен този трансфер и в нито един спортен сайт няма информация за това?
edmon_dantes написа:ilian12 написа:edmon_dantes написа:Благодаря за информацията и удържаната дума. Ако всички фенове бяха като теб, цена нямаше да имат. Пак се намериха такива "разбирачи" (най-вече от Пловдив), които да плюят и недоволстват от всичко. Българска работа!
Ей софийски "разбирач", ако очакваш, че ще се радваме, че е преминал при вас, значи си много неориентиран "разбирач".
Радвай се за момчето, че това е крачка напред в кариерата му. Белгийски задръстеняк!
В Белгия задръствания няма. Но от къде да го знае едно Ямболско чукче?
105 години / 4 поколения ботевисти!
- messi7
- Контакти:
plamenst7 написа:А защо тогава никъде официално не е обявен този трансфер и в нито един спортен сайт няма информация за това?
Да,на мен също ми е интересно това.

Някой знае ли голмайсторите от мача Левски (София) - Любимец 2007 (Любимец) 6:0 и дали Цветелин е вкарал?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
nik_bg1 написа:delpi написа:
Не съм чул Чико и Тумби какво разказват, но ти не допускаш ли, че може да е ронил сълзи не защото отива в Левски а просто защото напуска Ботев? Има разлика... и аз ако съм футболист и в момента играя в Ботев и се чувствам добре, но по някаква причина отивам в Левски може да поплача, но не защото отивам в Левски а защото се разделям с Ботев... дано ме разбираш. Със сигурност Гунди не е напуснал Ботев с лошо чувства, но и... сигрурно е и, че не се е върнал в Левски с лоши такива!
Браво!
Хвана тънката разлика.Да не ти казвам,други с какви глупости ми отговарят на тази провокация...
Още веднъж,БРАВО!
Но ако си сложиш ръка на сърцето,трябва мисля да признаеш,че доста таланти отиват в небитието в Левски...
И на теб БРАВО, че разбра какво искам да ти кажа

Да слагам си ръката на сърцето и признавам... но това е нормално, само който не купува играчи(таланти) той е застрахован, че няма да сгреши в избора си!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- Middlesbrough
- Контакти:
messi7 написа:plamenst7 написа:А защо тогава никъде официално не е обявен този трансфер и в нито един спортен сайт няма информация за това?
Да,на мен също ми е интересно това.
на мен един приятел също ми каза фен на Ботев , че тва момче е в Левски , обаче предполагам ще тренира с юношите , а не с мъшкия отбори , и ще играе повече за дубъла сигурно !

Офтопик:
Пише го вече в сайта ви, в раздела ДЮШ набор 92 

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!