До всички потребители от форум"Левски"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: До всички потребители от форум"Левски"

Мнениеот tprodanov » 13 юли 2010 11:03

Снайпер написа:
tprodanov написа:Иначе се радвам, че се ограмотих за Павлов и за Черепа - и двамата са ангели, просто бях чул грешно..

Радвам се за теб, светци в бизнеса няма, но сравнение с оня който е изгонен за антибългарска дейност, тези са "ангели" :)

Това вече го приех, нали ти казах. Сега чакам да запълниш останалия процент празнина в мен, като ми покажеш някак собственоста на Чорни. А и чакам изказванията на левскари за комунизма в Левски още преди 44та.

Така вече ще ти вярвам напълно безпрекусловно.

Потребителски аватар
Снайпер
Контакти:

Мнениеот Снайпер » 13 юли 2010 11:06

tprodanov написа: А и чакам изказванията на левскари за комунизма в Левски още преди 44та.

Tи да не си само писател, като чукчата който казва "чукча писател,чукча не читател", вземи и прочети темата , и виж спомените на левскаря.
Само един стадион е кръстен на агент комунист, това е стадиона в с.Подуене.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 юли 2010 11:08

Казах ти вече, очевидно имаме съвсем различни източници на информация, а може да живеем дори в паралелни вселени. Затова е и молбата ми - да ми помогнеш да попълня тази празнота в мен...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юли 2010 11:09

СВОБОДЕН написа:Ясно е, че по времето на комунизма всички отбори са били управлявани от комунистите.

Това не е съвсем вярно !
Важно е мисленето !
Мога да ти кажа, че Левски, в комунистическия период на България .... не е бил управляван от хора ..... с комунистическо мислене !
Да, членували са в ком. партията .... но в убежденията си, не са били съвсем комунисти ! ?
Или поне, не всички !
Не напразно .... най голямата разлика между нас и "Червените", е в идеологията .... в мисленето !
Последна промяна от THE G.A.M.E на 13 юли 2010 11:10, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 юли 2010 11:10

Снайпер,
лъжите си и 100 пъти да го кажеш няма да станат истина...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Снайпер
Контакти:

Мнениеот Снайпер » 13 юли 2010 11:13

tprodanov написа:Казах ти вече, очевидно имаме съвсем различни източници на информация, а може да живеем дори в паралелни вселени. Затова е и молбата ми - да ми помогнеш да попълня тази празнота в мен...

Ok, отивам до "Тодорини кукли", Дантелата веднага ще ми пусне донесение :) какви са реалните авоари на адвоката.
Пък може и да каже защо се отчита на бащицата.

лъжите си и 100 пъти да го кажеш няма да станат истина...

bigbonusprize явно си познаваш клуба,щом казваш това
Само един стадион е кръстен на агент комунист, това е стадиона в с.Подуене.

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 13 юли 2010 11:13

Темата е МЕКО казано провокативна и безсмислена, целяща единствено да вкара потребителите в ненужни спорове и разпри. Автора предполагам е наясно, че едва ли феновете на ЦСКА ще останат безразлични към писанията му (същото важи и за феновете на Левски, при подобна тема в нашия раздел).
И все пак, за репресиран отбор от властта през годините 1944-1989, имате прекалено много титли и успехи :shock: :shock: :shock: НЕМИСЛИТЕ ЛИ :idea: :idea: :idea:
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юли 2010 11:21

Ето, че и ти се включи в спора .... и понеже задаваш въпрос, отговарям директно.

ace_ventura написа:И все пак, за репресиран отбор от властта през годините 1944-1989, имате прекалено много титли и успехи НЕМИСЛИТЕ ЛИ

Имаме ги да .... но това е, въпреки репресиите и спънките ... :lol:
Просто, не е било лесно да се смачка институция като като Футболен Клуб Левски !
Да се пречи .... да се помага по някакъв начин на други - да, но да се спре Левски, не е било по силите, дори и на болните ком. мозъци.
Разбира се, все пак намират някво решение ..... като неможеш да унищожиш нещо - ПРИОБЩИ ГО !
От там и "връзката" с МВР.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 13 юли 2010 11:24

Мнениеот СВОБОДЕН на 13 Юли 2010 09:00
Не знам защо са тези спорове. Ясно е, че по времето на комунизма всички отбори са били управлявани от комунистите. Така постъпва всеки тоталитарен режим не само с футбола. Но тези отбори са съществували и преди комунизма и не са били комунистически по същество. Може в управите на някой отбор да е имало хора с комунистически убеждения, но това не ги прави комунистически. Изключението се казва ЦСКА. Тях ги е нямало преди комунизма. Те са създадени от комунстическата партия. А в най голяма степен онзи комунистически режим се е крепил на силата на оръжието и това е армията. Милицията е след това. За това и комунистичексият обор ЦСКА е на армията. Но не просто на българската армия, а на червената комунистическа армия. За това и на герба им има червена патолъчка която е коумнистически символ. Но ЦСКА никога няма да бъде отбор да речем на онези доблестни офицери които комунистие после унищожиха в лагери и затвори. Съкращенито ЦСКА също е изцяло комунистическо. Каквото и да прави, ЦСКА никога няма да може да избяга от червената си същност.

+1

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 13 юли 2010 11:27

THE G.A.M.E написа:Ето, че и ти се включи в спора .... и понеже задаваш въпрос, отговарям директно.

ace_ventura написа:И все пак, за репресиран отбор от властта през годините 1944-1989, имате прекалено много титли и успехи НЕМИСЛИТЕ ЛИ

Имаме ги да .... но това е, въпреки репресиите и спънките ... :lol:
Просто, не е било лесно да се смачка институция като като Футболен Клуб Левски !
Да се пречи .... да се помага по някакъв начин на други - да, но да се спре Левски, не е било по силите, дори и на болните ком. мозъци.
Разбира се, все пак намират някво решение ..... като неможеш да унищожиш нещо - ПРИОБЩИ ГО !
От там и "връзката" с МВР.

Сериозно ли си мислиш, че са искали да ликвидират Левски, но "видиш ли" не са успяли, че ДАЖЕ и 15 пъти шампиони са ставали. :roll: :roll: :roll:
човече ако властта са искали да затрията Ф.К. Левски, 50-те е нямало да ги дочакате ...
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Върни се в “Левски”