Наско и липса на пари?
Объркал си се нещо.
Той винаги е там, където има пари.
Наско Сираков: Левскари, лъжат ви!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Наско: В Левски стана голям срам
LUDAKIS написа:Някой който не смята да краде от Левски да продава и купува съдии и мачове сеш се
Ами дано се появи такъв... до тогава аз ще се надявам Наско да се върне. Каквото и да е направил нищо и никой не може да ме убеди, че под негово ръководство Левски постигна едни от най-значимите си успехи последните 10-15 години. И ако имахме за президент не Батков, а някой като този, който описваш, то сега отбора можеше да е доста напред с "материала"

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Само че забравяш - Наско беше част от екипа на Батков, а чак сега има намерение да си отвори устата. Защо?
peh написа:Наско и липса на пари?
Объркал си се нещо.
Той винаги е там, където има пари.
Е какви пари имаше 2005-2006 в Левски... бяха взети само Бардон и Томашич, ако се не лъжа, и то дали не бяха като свободни агенти... парите дойдоха после, и смятам че каквото и да е взел Сираков, не е било незаслужено.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
tprodanov написа:Само че забравяш - Наско беше част от екипа на Батков, а чак сега има намерение да си отвори устата. Защо?
Това само той си знае... а че Батков и Сираков не се понасят всеки го знае... това че е бил в отбора, когато Батков е бил президент, не значи че са мелили много брашно заедно. То за това и после така стана.
И като не са мелили брашното, следва Наско да каже негативите на Батков, но той не го прави. И не е "само той си знае", защото Левски е наш, на всички, и не приемам само някой си да си знае.
-
Не харесвам хора .... които вървят през трупове, за да постигнат целите си !
Наско е от този тип ..... от както не е в Левски, той пречеше всячески на Левски ! ?
Така не се помага на любимия тим .... ако искаше да помогне, можеше да го направи до сега !
От известно време ..... той просто злорадства !
Смее се .... над падналия ..... а понякога и риташе !
Против съм, Наско да се връща в Левски !
Имам някво уважение към него ..... но каквото дал - дал !
П.п.
Не малко е и взел .....
Наско е от този тип ..... от както не е в Левски, той пречеше всячески на Левски ! ?
Така не се помага на любимия тим .... ако искаше да помогне, можеше да го направи до сега !
П.п.
Не малко е и взел .....
Рядко не съм на едно мнение с Проданов, но в случая моето мнение се доближава по-скоро до това на UltraBlue. Да, Левски го е имало и преди Наско, ще го има и след, но в този момент именно Наско е страшно необходим на отбора. Доказал го е и като играч, и като ръководител. Дали е работил срещу Левски - догадки и преположения, но нищо черно на бяло.
THE G.A.M.E написа:Не харесвам хора .... които вървят през трупове, за да постигнат целите си !
П.п.
Не малко е и взел .....
+1!
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НАСКО Е ПРАВ НО ЩЕ ТРЯБВА ДА ТРЯБВА ДА ТЪРПИМ БАТКОВ ОЩЕ МАЛКО И ДАНО НИ КУПИ НЯКОЙ С ПАРИ ИНАЧЕ НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА ЗАСЪЖАЛЕНИЕ