Нужен ли е нов вратар в Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Нужен ли е нов вратар в Левски?

Мнениеот delpi » 19 май 2010 10:25

TristaNNN написа:...
Относно Митрев - още не се е доказал, за да бъде толкова хвален. ...

Кога да се докаже при положение, че играе само когато Гошо е контузен? То така не става. Точно затова мисля, че трябва да продадем някъде Гошо. Хем в касата ще влезе някой лев, хем ще освободи място за развитие на вратарите след него и трето, но не на последно място ще се отърве от хулите на феновете. Гаранция давам, че при една нова негова грешка в Европа ще стане лошо...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

go6eto
Контакти:

Мнениеот go6eto » 19 май 2010 12:42

santiliana написа:Пускам тази тема, защото през изминалия сезон всички забелязахме, че Гошо Петков започва да губи от уменията и качествата си, които дълго време го правеха №1. Не знам поради каква причина- дали поради липса на мотивация, дали от възрастта започва да забавя реакциите си(което е и нормално), но вече си мисля, че трябва да се привлече нов вратар. Божката Митрев си мисля, че започна да сваля нивото много силно и на него не може да се разчита кой знае колко. За Цецо Димитров да не говорим. Просто на Левски му е нужен вратар, който да внася спокойствие както в съотборниците си, така и на нас- привържениците на синия тим. Добри варианти за привличане са Данчо Господинов, Тодор Тодоров, вратаря на Пирин (сега не му се сещам за името) и Пиргов от Черно море. Но като, че ли най- ми допадна това момче от Черноморец (Поморие). Хем е много млад, хем вече има и опит. На финала за купата ми напълни душата и се надявам дано Гонзо да е забелязал таланта му. Това е моето мнение, вие какво мислите по тази тема?

Само ЛЕВСКИ!

Вратарят на Пирин се казва Благой Макенджиев.

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 19 май 2010 13:46

Гошо направи най-слабия си сезон от много време насам, но същото може да се каже и за почти всичко от отбора, включително и ръководството. Батков и Гонзо допуснаха груби спортно-технически грешки, както и футболистите допуснаха много технически и тактически. Против съм да се правят генерални изводи от 1 първенство. Петков заслужава да му се гласува доверие и в следващото първенство дори и само заради огромния си принос към Левски. Никой не е вечен и ако не излезе от кризата ще налагаме Митрев. Той мисля е добър вратар и може да наследи Гошо. Има много по-проблемни постове от вратарския. А добър вратар без пари е ясно, че няма как да вземем :)

Потребителски аватар
tony_sf
Контакти:

Мнениеот tony_sf » 19 май 2010 17:36

определено по един още понеже Божо само е контузен Цецо е малко кашкавалче ,но той е все още млад.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 19 май 2010 18:26

santiliana написа:Да се поясня- вратар, който при евентуална контузия (недай Боже) или наказание на Гошо да бъде достоен негов заместник.И при първа възможност да застане на вратата.Иначе на всички ни е ясно, че Петков все още е №1...Но все пак трябва да се мисли и за в бъдеще

Гошо ни провали срещу Дебрецен!Много бързо забравяте!Иванков е 10 класи над него и е един от нас!Петков има толкова грехове да изкупува пред синята публика,че ако дай Боже ги изкупи,трябва пак да сме след година в ШЛ!Само това фантастично стечение на обстоятелствата ми е надежда,ама едва ли ще се случи,а Гошо залязва!Така че отговорът е-ДА!!!Трябва ни вратар,но кой?Вратарчето на Пирин е добро(Макенджиев май се казваше),Акалски донякъде,но дали са за Левски?Не се знае,да не забравяме,че винаги сме били с най-добрите вратари в България,така че ако ще купуваме,трябва да е класа!

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 19 май 2010 18:41

Петков има още какво да даде на отбора, но му е нужна истинска конкуренция за да изстискат максимума от качествата му. Закупуването на добър вратар е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, защото резервите ни са пълни имитации. Хубаво е да се помисли и за смяна на треньора на вратарите, защото според мен не се справя. Кога е било това да се налага в Левски задължително закупуване на вратар !?!?!?

Bobeca
Контакти:

Мнениеот Bobeca » 19 май 2010 21:29

Гошо Петков издиша трябва му сериозен заместник. Прекалено много грешки и контузии и психически вече е много лабилен психически във важните мачове показа се с Дебрецен голове от 40м и с Австрииците при типичните му простотии в последните минути. Но, първо да сменим агент Тара .

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 май 2010 01:45

delpi написа:
TristaNNN написа:...
Относно Митрев - още не се е доказал, за да бъде толкова хвален. ...

Кога да се докаже при положение, че играе само когато Гошо е контузен? То така не става. Точно затова мисля, че трябва да продадем някъде Гошо. Хем в касата ще влезе някой лев, хем ще освободи място за развитие на вратарите след него и трето, но не на последно място ще се отърве от хулите на феновете. Гаранция давам, че при една нова негова грешка в Европа ще стане лошо...

Вече му мина времето на Петков за трансфери. Феновете, които го хулеха са тъпаците и чорбарите, защото бързо забравиха колко мачове и положения ни спаси...но това е друга тема.
Относно Митрев- пак казвам, и през малакото си мачове не блесна.....поне мен не ме впечатли. Един вратар в Левски трябва да блесне точно в тези няколко срещи, в които е получил шанс, за да говорим за титулярното място.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 23 май 2010 18:49

Bobeca написа:Гошо Петков издиша трябва му сериозен заместник. Прекалено много грешки и контузии и психически вече е много лабилен психически във важните мачове показа се с Дебрецен голове от 40м и с Австрииците при типичните му простотии в последните минути. Но, първо да сменим агент Тара .

Напълно съгласен
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 23 май 2010 19:46

Според мен Божидар Митрев и Цветанов имат качества за Левски, вече трябва да търсите още един млад и перспективен вратар :roll:

Върни се в “Левски”