Фаворитите според медиите:П.Хубчев,Я.Петров и Н.Костов!Кой?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
grafa
Контакти:

Re: Фаворитите според медиите:П.Хубчев,Я.Петров и Н.Костов!Кой?

Мнениеот grafa » 08 май 2010 22:20

За по-младитеІІІ Николай Костов/45г./ е бивш халф на " Добруджа" и "Левски". Когато отиде в синия отбор -Ламята и Кокъла му подляха вода.За малко се върна в родния си край и после доста години в Кипър.После като треньор на арменския "Бананц" ги направи носители на купата им!!!! За Украйна го знаете. Ако му се даде възможност--мисля,че няма да се посрами!!! :) А, ако "Левски" не го покани---добре дошъл в "Добруджа" ;)
Съвестта на Епохата

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 08 май 2010 22:34

Никола Спасов

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 09 май 2010 01:03

Някой преди мен каза ,че в Левски нямало качествен материал. :) :) :) :) :) .Ами Мъри как със юноши направи чудеса !? Материал си има и то какъв.Ако се почне с подмладяване ще видите материал ,за спечелване на всеки един турнир ,с изключение на ШЛ,защото отбора няма изградени традиции за да иска успехи.Какво е това нещо да се преотстъпват юноши на Скрита сила Мъдрево и тем подобни отборчета като този в Мездра.Някой ще кажат ,че така добиват игрова практика и самочуствие ,но всъщност вместо да станат много силни те с това преотстъпване им пречупват желанието за доказване и волята за победа.Все едно аз като съм левскар и то голям да ме пратат в някой селски отбор да се обигравам ,много ясно че хъса ми ще иде на кино,а успехите чрез подмладяване идват именно чрез появата на много нахъсани играчи ,които ще изорат тревата и ще бият наред ако им се даде шанс.Вижте най-пресния пример Иван Цачев:Кокала го пусна да играе към края на мача и вкара хетрик,публиката скандира името му до края на мача и ако не го бяха преотстъпили сега щеше да бъде новия Гонзо ,а те кво дадоха го на Пирин ,убиха му желанието и сега като се върна в Левски викат ,че нямал класа.МАСОВО НАЛАГАНЕ НА ЮНОШИ това е спасението за клуба.Друг Пример е Боян Табаков-Гледах го в 1 мач го пуснаха и какво да ви кажа за него По-добър от Мечо и Зе взети заедно.Ами Андреас Васев,Ами Исмайл Иса,ами Балджииски.Тези млади бойци с малко надъхване ще правят чудеса от храброст.
Колкото до темата за треньор на Левски ясно е ,че ако заради липсата на пари и този път се заложи на ефтиното,загубите ще бъдат колосални и може би вместо да сме 4 ще бъдем 6или по-надолу.Затова смятам ,че Батков си е взел поука и ще вземе кадърен и доказан треньор,пък после ще продаде клуба за 5 000 000 евро и всичко става ОК.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 09 май 2010 01:27

Според мен Георги Ивановне не трябва да участва в определянето на новия треньор и състав на отбора. Разбирам, че желанието ми граничи с утопията, но все пак... Тъй като едва ли ще има нов собственик, още по-малко качествен, с много пари, надеждите ми са Тодор Батков да назначи ново, компетентно спортно-техническо (може би не само) ръководство и с една разумна селекция да започне възстановяване нивото на "Левски". Ниво, позволяващо влизане в групите на ШЛ или ЛЕ и много по-добро представяне от последното участие.
С този директор, с този треньорски щаб и с много от настоящите футболисти сме обречени да продължим полета в пропастта.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 май 2010 09:15

unist_gp написа: Никола Спасов

+1! Не знам за мъдиите, но за мен Спасов е много по-добър вариант от Гочето, Гонзо и Ясен взети заедно. Разбира се, най-много ми се иска Майстора, ма той няма да дойде за едната чест...

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 09 май 2010 09:39

миле гърбавия написа:Вземете ги и тримата,количеството може да роди качество!

много си остроумен, обаче.
:lol:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 09 май 2010 09:49

garfild8 написа:Върнете си Мъри,моля Ви.Ако не стане,вземете Велизар Попов.Много черноморци,ще се зарадваме. ;)

За Мъри те подкрепям.
8-)
Обаче за Велизар Попов не.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 09 май 2010 09:50

От тези, които са изброени, съм за Хубчев.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 май 2010 10:04

Чесно казано, не предпочитам никой от тях !
Но като питате .......искам да видя Ясен Петров какво ще направи.
Иначе, Стефан Грозданов е човека за Левски .....няма да се уморя да го повтарям.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 09 май 2010 10:40

THE G.A.M.E написа: ...Иначе, Стефан Грозданов е човека за Левски .....няма да се уморя да го повтарям.

Не съм привърженик на Левски, но понякога е хубаво да не си пристрастен, за да е по-обективно мнението.

И аз си мисля, че Стефан Грозданов е в пъти по-добър вариант от всички други изброени взети заедно. Но:

1. У нас всеки треньор прехвърлил 50-те години е обявяван за свършил с футбола, с остарели разбирания, за безперспективен. Да се чудиш на глупаците в Англия как още държат Фергюсън и Реднап, че и май за най-добри мениджъри ги обявяват.
2. Никой няма да даде време и спокойствие на Грозданов да работи. Ще го подхванат от първия ден и след 2-3 неуспешни мача ще са го изхвърлили, без значение на кое място е отбора и как играе.
3. В Левски и ЦСКА има по-голямо значение колко си предан на идеята, отколкото какви са ти треньорските качества. Затова и 2-3 фенски интервюта по вестниците компенсират липсата на 20 годишна кариера.
4. Президентите в България търсят само млади, неопитни и прохождащи в професията треньори, вместо хора, които са се доказали някъде. В нашия футбол такива като Ван Гаал или Раниери щяха отдавна да са безработни без никакъв шанс да поемат отбор с повече претенции от "Б" група.

Колкото до Ясен Петров, Илиев и Хубчев: Ясен работи на няколко места, но никъде не е направил нещо впечатляващо. Без сериозен гръб в Левски няма да издържи и един полусезон. Такъв гръб, какъвто имаше Илиян Илиев в Берое. В Стара Загора близо година го освиркваха на всеки мач, за да се стигне до днес. В Левски, обаче, не знам кой ще го чака толкова време. Колкото до Хубчев - суперлативите за него не са много заслужени. На практика в Поморие беше пратен целия отбор на Нефтохимик от миналата година. Отбор, който стигна до бараж, а сега е на 8-мо място в източната "Б" група. Тези млади момчета там са ставали шампиони на България за младежи и юноши с Нефтохимик, така че не е голямо геройство с немалко късмет при жребия да стигнеш и до финал за купата. Тук ролята на Хубчев със сигурност е важна, но не от такова значение, каквото му се отдава.

И накрая - какво точно му трябва на Левски, според мен: Най-важното е да се отърве от наследството на Херо и Мъри. Отбора все още играе по техните схеми. И играчи се селектират за подобен начин на игра. А футбола не е измислен от тях. Няма да се свърши света, ако Левски спре безуспешно да копира Барселона и намери своя стил на игра. Кой знае, може да започне и да печели!

Върни се в “Левски”