Черно море-ЛЕВСКИ

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: Черно море-ЛЕВСКИ

Мнениеот pehopeho » 25 апр 2010 09:46

stoqnov написа:Ако моряците играят, трябва без проблем да го вземат мача, но само при условие, ако играят........не като Пирин вчера, или като Берое миналия кръг и както всички курвенски отбори......повръща ми се от такива лайняни мачове.........

Може ли да ми кажеш един мач на Левски тази година, който да сме победили и противника да не е легнал? Според такива като тебе Левски трябва да завърши с 30 загуби и пак няма да е сигурно, че мачовете са се играли? Е...и и болния мозък!!!
П.С. Левски тази година има 15 ЗАГУБИ във всички турнири и 6 равенства (повечето с цената на загуба)! Горе долу колкото и Локо Пд. Сигурно ако не си уреждахме другите мачове щеше да изпаднем! :) :) :)
АМАН ОТ МАЛОУМНИЦИ!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 25 апр 2010 10:27

Искам да ви кажа,че гостуването на Левски във Варна няма да е разходка,а война.Каквото и да се случи като резултат,няма да имате играчи за следващия мач.Забравяте какъв ад ви чака на Тича.Един стадион,където ви обичат само група плебеи със ясно изразени сини венци.Сигурен съм че няма друг терен в БГ където да сте мразени толкова много.И както сега има 500 човека на Тича,ще видите едно зелено бяло море което ще потопи евроамбициите ви.Срещу всеки отбор нашите играят колкото могат.Няма значение как се казва отбора срещу нас.Но Левски-тумора на първенството мотивира публика и играчи.Не с друго,а с мизериите които ни е причинявал през годините.Ако Левски някога се превърне в нормален клуб,като останалите,ще бъде посрещан като всички останали.Но сега ще усетят любовта на народа в пълна степен.И да ви отговоря предварително.Не съм Анти Левски,както ще се опитате да ми опонирате,не ви мразим защото сте ,,силните",а защото сте най-безочливо наглия отбор от създаването на футбола в Родината,до сега!Отбора опорочил Бог знае колко шампионата до сега.Чакам ви на Тича,за да ви кажа-Добре дошли в АДА!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 25 апр 2010 10:44

Щом Емо каза, че Левски ще бие (1:0) с клизма, съм спокоен. Мача е 3:1 за Морето :)
Казвам го с най-добри чувства (не го разбирайте като заяждане, а като закачка)
В подкрепа на много от мненията преди моето - и двата отбора са скръб и мястото не им е в Европа, не че на другите кандидати е там ... ама нали си говорим за конкретния мач ..
Успех !

Потребителски аватар
IBUU_FOREVER
Контакти:

Мнениеот IBUU_FOREVER » 25 апр 2010 11:01

Joni_ написа:100 % ще биете ,до края няма да сбъркате никъде и Локо ще го издуха !

Боже,колко простотия има по тая земя!
Относно духането,не забравяйте,че този път класирането на Левски не зависи само от тях. На Локомотив му трябват 7 точки от 4 мача за да е пред Левски,даже и сините да си вземат всичко до края.Така,че по-полека с издухването! ;)
А ако не загубим на армията може и ЦСКА да го "издуха" за сметка на Левски. :)
Надявам се тук да говорим културно за футбол,но АКО ТРЕБВА МОЕМ И ДА РАНИМ...

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 25 апр 2010 11:06

Победа за Левски с 3-1 ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 25 апр 2010 11:35

1:3 Само Левски
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
mimo

Мнениеот mimo » 25 апр 2010 11:46

0:2 и пак приказки за покупко продажба :!: Аман от ПАРАНОИЦИ ;)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 апр 2010 11:53

Вие май още не разбирате,че резултата е без значение :roll: .Ние искаме нещо друго,готвим се за нещо друго,за всичко друго,но не и за футболен мач.Изобщо на никой в Черно Море не му пука дали ще биете 0:1,1:2 клизмарски,леко или убедително,важно е да се задейства месомелачката и там да влезнат колкото се може повече ваши играчи.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 25 апр 2010 12:30

rhaegar написа:И на какво отгоре ще го постигнем? Фантастичната игра, страшните футболисти, умният тренер, богатият собственик или суперселекцията дето ще направим лятото?

Браво бе,имало и умни левскари!

Върни се в “Левски”