Левски аут от Европа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Левски аут от Европа

Мнениеот bigbonusprize » 22 апр 2010 11:27

POPCORN написа:Нали това искахте.Сега вече празненствата може да започнат!Нали не искахте Левски в Европа или сте двуличници?Според мене второто.Казвате колкото се правите на луди, а искате да играете в Европа та две не виждате!Е сорка ние пък феновете на ЦСКА винаги искаме да играем в Европа!Това,че ще ни бият като мече у дирек не ме притеснява, защото всяка година е така!Важното е,че поне ще видиме някой друг отбор отколкото да гледам тука Монтана и Спортист!

Koй е двуличник? Хората, които от преди си тръбяха, че не искат Европа, продължават да го правят.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 апр 2010 11:31

bigbonusprize написа:
POPCORN написа:Нали това искахте.Сега вече празненствата може да започнат!Нали не искахте Левски в Европа или сте двуличници?Според мене второто.Казвате колкото се правите на луди, а искате да играете в Европа та две не виждате!Е сорка ние пък феновете на ЦСКА винаги искаме да играем в Европа!Това,че ще ни бият като мече у дирек не ме притеснява, защото всяка година е така!Важното е,че поне ще видиме някой друг отбор отколкото да гледам тука Монтана и Спортист!

Koй е двуличник? Хората, които от преди си тръбяха, че не искат Европа, продължават да го правят.

еми тогава защо вчера умирисахте форума... кой как легнал в 88 мин и някакви такива.пък еди кой си не пуснал тия играчи и така нататака...и какво значи едните искат другите не?Вие някога ще излезнете ли с единна позиция?Искат ли феновете или не искат?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 22 апр 2010 11:32

Шансове все още има, но вече са значително под 50%. Ако бяхме били Мездра почти сигурното щяхме да сме 3ти, че можеше и 2ри, но тези 2 точки ще ни костват страшно много. Вариантите не са много, да не кажа, че е само един- 12 точки до края, но ми се струва много трудно изпълнимо. След тази победа на чорбарите нещата се изплъзнаха от контрол и ще трябва да гоним Локо Сф. Лошото е, че са с 5 точки пред нас, а още по-лошото е, че ни биха 2 пъти и трябва ги задминем с 1. Ето аз как ги виждам нещата(това с уговорката, че не трябва да губим точка до края на шампионата, колкото и невъзможно да изглежда).

27 кръг
Славия-ЦСКА - вероятно ще 2ка
Локо Сф. - Черно Море - много вероятно да е 1ца.
При наша победа нещата остават непроменени и шансовете ни намаляват заедно с кръговете.

28 кръг
ЦСКА - Локо Сф - най-вероятно е да си спретнат един равен без много драма, с което Локомотив ще ни води 3 точки, а чорбарите с 2.
Хубавото тук е, че математически е сигурна загубата на точки за поне 1 от двата отбора:) Победа на ЦСКА е по-лошият вариант, защото ще трябват издънки на Локото и в двата оставащи мача, което едва ли ще стане.

29 кръг
ЦСКА - Черно Море - моряците вече нямат мотивация и не вярвам да вземат точка от мача
Локо Сф. - Черноморец - почти същата работа, но все пак шансовете на Черноморец са малко по-големи. Паднаха тъпо в Бургас и се надявам, че Балъков ще ги надъха здраво.
Ако в 28мия кръг са направили Х, което е най-вероятно, ЦСКА ще продължат да ни водят с 2 точки, а Локомотив с 3, но само ако и двата отбора са били в 29тия. Победата на ЦСКА е много вероятно, а Локото е фаворит с вероятност за Х2 от 30%-40%. Това ще рече, че на 3 мача трябва да има един, който да не е победа на Локомотив и ако е точно този разликата ще стане 1 точка при равен или 0 при победа на Черноморец Това обаче няма значение, защото и при равни точки те ще са трети.

30ти кръг
Черноморец - ЦСКА - мисля, че този мач е най-невъзможната победа на ЦСКА до края на първенството, но лошото е, че на тях победата не им трябва. Черноморец ще направи и невъзможното да не загуби последния мач пред собствена публика, като ще се опита да спечели, но няма да рискува сляпо и равен би ги устройвал. Чорбарите ще излязат със същата нагласа- ще дебнат ако им се отвори шанс, но без да поемат каквито и да е рискове. Най-вероятен резултат 0:0.
Локо Пд - Локо Сф- всичко зависи дали Локо Пд са се спасили и ако не какъв резултат ще им трябва. Можем само да се молим да водят с не повече от 1 точка на Сливен, който ни гостува последния кръг и да им го кажем право в очите- аз за тебе, ти за мене :lol: Те измъкват точката от Локо Сф, а ние си бием Сливен, с което изпреварваме Локо Сф и сме е ЕКТ, а Локо Пд се спася, като Сливен изпада. Да имат предвид, че тяхна загуба обезсмисля нашия мач, което пък тотално ни демотивира да бием Сливен и туку виж станала изненада на Герена и Локо Пд се озове в Б група, което за тях този сезон е като за нас да сме извън ЕКТ, така че ще са повече от мотивирани.

Пак повтарям- всичко това е с уговорката, че ние бием Пирин, Черно Море, Монтана и Сливен, което изглежда малко вероятно на фона на показаното в Мездра, но все пак надеждата умира последна.

Шансове за участие в ЕКТ все още има, както виждате. Да не се изхвърлям, но при победа в Мездра бяхме почти сигурно в 3ката, а чорбарите едва ли щяха да бият Литекс, защото щяха да са много по-сковани.
Последна промяна от Синият Болярин на 22 апр 2010 11:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Мнениеот mon_cool » 22 апр 2010 11:33

Много жалко но наистина май няма да играем но с тоя жалкия отбор по добре да не ходим да се излагаме

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 22 апр 2010 11:38

Левски е аут от Европа,всъщност беше решено да е аут от Европа,много отдавна...може би откакто Мъри си отиде от Герена.Този сезон кое ни е наред,че да играем?!Да се има в предвид,че всички и всичко бяха срещу нас:БФС,съдийската комисия,имаше завера на 4-5 отбора по топлата връзка Цска-Литекс(ще дам 2 примера:есенният мач на Герена м/у Левски и Литекс и мача за Купата на България м/у Черно море и Левски във Варна).

П.С.:Аз съм на мнение,че е по-добре Левски да не играе в Европа-така Батков ще продаде отбора и ще дойде някой,който може да дава пари и да тръгнем най-сетне нагоре!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 апр 2010 11:43

Значи оревахте света, че не искате в Европа и да се излагаме, сега, когато е ясно, че няма да играем там, пак ревете, щото е нямало да играем. Дръжте си малко на думата и стига се излагахте, че ставаме за смях. Аз съм доволен, че с този отбор, собственик и играчи няма да играем в ЕКТ.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 апр 2010 11:44

Аз съм раздвоен ....ако съм сигурен, че "адвоката" ще се махне, ако не играем в Европа ......то няма проблем - цената си струва !
От друга страна .....една нулева година за Левски ( нито титла, нито купа ....нито евротурнири ) ....не би било никак приемливо и достойно, за най големият футболен Клуб в България.
Ситуацията е патова .....и то не за нещо друго, а заради вероятноста ....каквото и да ни е класирането, каквото и да се случи - Батков да остане собственик !
От там, това би означавало, че в любимият клуб .....няма да се промени нищо в положителна посока ! ?
Реално обаче ....според мен, още нищо не е решено относно това, кой ще играе в Европа ! ?
За сега ....."Червените" имат предимство пред нас и Славия .....но до кога ?
Разликата е 4 точки ....но според мен, много трудно ЦСКА ще вземе мача със Славия ( Вили по скоро би се самоубил :lol: ) ....така, че ето, след този мач ....разликата ( вероятно ) помежду ни, ще е отново 2 точки ( при положение, че на'ще си вземат мача с Пирин )
Програмата на "Сините" е най лесна .....вземем ли си мачовете срещу "Орлетата" и "Моряците" ( тук според мен, и реми няма да е фатално ) ....то много вероятно е, накрая ние да играем в евротурнирите ( какво ще играем ...това вече е друг въпрос ... :lol: )
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 апр 2010 11:45

XARHTNA , виж, след като тези играчи не искат или не могат, значи нямат място в отбора. Това важи и за треньорите, доколкото има такива. Отговорен за това е единствено мустака. Какво им е на футболистите, очакваш Шоколада да играе като Ибрахимович, Хичо като Меси? Е КАК??? Очакваш Гонзо да е като Жозе?
Проблема е много по-надълбоко, и се решава единствено през отлитането на мустака.

Колкото до мачовете в Европа - все тая. Имаме толкова други проблеми, че спортно-техническата част ни е най-малкия, изобщо не виждам смисъл да се коментират мачове и детайли.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 апр 2010 11:47

Всеки отговаря сам за себе си. Аз лично не искам в Европа, защото си мисля, че по този начин Батков ще е принуден да продаде клуба. Ще ми е тежко 1 година без да гледам любимците ми в Европейските турнири, но смятам, че ще е за добро... Не сме 30 фена, че да излезем с обща позиция. Някой мислят, че неучастието ни в Европа няма да помогне и затова искат Европа. Просто е...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Sasho1914
Контакти:

Мнениеот Sasho1914 » 22 апр 2010 11:51

Не правете илюзии за ЛЕВСКИ в Европа.
Както розовите си бяха уредили мача с Кърпачев, така ще си спретнат едно хиксче с буферите и готово. В България всички са против ЛЕВСКИ, това трябва да сте го разбрали вече. Най-големият враг на отбора, обаче, не са смешното четирибуквие и строителя на къщички, а ръководството на ЛЕВСКИ начело с агент ТАРА. Докато той е собственик нищо добро не ни чака. Най-добре ЛЕВСКИ да не се класира в Европа и Борат да си събере цялата крадлива пасмина и лакеите си - Гугутката, Баждеков, Гонзо и да освободят Отбора на народа от присъствието си.
Desperate times need desperate measures! :twisted:

Върни се в “Левски”