Докато по времето на Стоилов-Сираков, отбора вярно си беше научен да играе с множество разигравания и креативност по терена, като топката минаваше поне с 40-50 паса докато стигне до Валери или Емо Ангелов!
Гонзо окачи на пирона не само обувките, но и ореола си!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Keanu^Reeves
- Контакти:
Re: Гонзо окачи на пирона не само обувките, но и ореола си!
Аз пък помня едно време как ни се подиграваха редовно Чорбарите за Тактиката, която използва Левски в мачовете си: Иванков напред с шут изсипва топката към другото наказателно Поле, а там Гонзо квото направи с лакти.
И така топката се движи от Иванков та на Гонзо!
Докато по времето на Стоилов-Сираков, отбора вярно си беше научен да играе с множество разигравания и креативност по терена, като топката минаваше поне с 40-50 паса докато стигне до Валери или Емо Ангелов!
-
На линияTHE G.A.M.E
Гонзо на тоя етап ...не става за треньор !
Можеби ....след 5-6 години .....след солидно обучение и школуване ще го бъде !
Не става и за директор ! Тук се искат други качества ...които Гонзо просто не притежава !
Но е глупаво .....безкрайно глупаво - да се обвинява него за ситуацията и положението в клуба !
Можеби ....след 5-6 години .....след солидно обучение и школуване ще го бъде !
Не става и за директор ! Тук се искат други качества ...които Гонзо просто не притежава !
Но е глупаво .....безкрайно глупаво - да се обвинява него за ситуацията и положението в клуба !
- Gonzo0009
- Контакти:
Гонзо си е Гонзо каквото и да става..Поне за мен.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Авторе на темата,
Днес четох "7 дни спорт" в рейса и това което си написал за тема е едно към едно със статията от предпоследните страници... не си спомням автора. Я кажи сега - че се зачудих тука - кой от кого я сви
Днес четох "7 дни спорт" в рейса и това което си написал за тема е едно към едно със статията от предпоследните страници... не си спомням автора. Я кажи сега - че се зачудих тука - кой от кого я сви
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Re: За една легенда
гОНЗО не е мъж.Kotooshu77 написа:Awesome написа:Гонзо като вижда, че е некадърен и си няма идея от тактика и подреждане на отбор да напусне щом е такъв мъж. В момента е просто съучастник на Батков.
Много , ама много си далеч от истината .
Гонзо е мъж и си подаде оставката след позора в Ловеч но на теб явно ти е много къса паметта !
И запомни едно , първи мишките напускат кораба![]()
Съучастник на Борат е онзи с птичата фамилия и останалите подлоги който ги интересува само да намажат нещо от Левски и в частност от Борат !
Заради курвенския номер с Велев.
Заради курвенския номер с Достанич.
Заради курвенските лъжи за "селекция" зимата.
Затова, че се е хванал с нещо за което не му стига акъла и за едната паница боб прикрива далаверите и лъже.
Бил бил легенда. Алоооу, Велев е легенда, Сираков е легенда, Мишо Вълчев, Емил Спасов, Пламен Николов (десния защитник), Ники Илиев, Гиби , Иванков... това са легенди на Левски.
Ама за "децата", доста от изброените са лоши, щото си позволяват да казват истината за Гонзо и Батков.
Падна ли ореолът на Гонзо
След изказванията му, че Георги Христов е най-добрият нападател в България, а след това го заби като резерва и накрая го прати в Полша, след изявлението му, че Симонович е много нужен на сините и знаете къде е сега, след заявяването му след мача с Лацио, че ПФК Левски ще спечели титлата и отборът притежава най-добрия състав и играе най-добър футбол в България и след изказването му, че част от играчите, които играха срещу Мездра играят второстепенна роля. След като взе според него голмайсторът на А група шоколада Антонов и можете да допълвате нататък
Последна промяна от pomiqrat на 21 апр 2010 11:49, променено общо 1 път.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Re: Падна ли ореола на Гонзо
Копираш заглавието от една друга подобна тема .
Да спомена ли и двете ти грешки в заглавието ?

Siegfried написа:Копираш заглавието от една друга подобна тема .Да спомена ли и двете ти грешки в заглавието ?
[offtopic]Коя е тая друга тема сладък[/offtopic]
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Siegfried написа:Копираш заглавието от една друга подобна тема .Да спомена ли и двете ти грешки в заглавието ?
[offtopic]Коя е тая друга тема сладък[/offtopic]
levski/viewtopic.php?f=1&t=43963
[offtopic]И все пак ще си коригираш ли заглавието ?

- edmon_dantes
- Контакти:
ilsengard написа:На мен пък триото батков, Баждеков и Гонзо ми харесват за ръководство, доносника агент Николай също много ме кефи
Завърна ли се бе, пиле
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ