Станчев или Петраш?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- maximalniq
- Контакти:
Re: Станчев или Петраш?
Мисля си,че това е едно изпитание за Гонзо.Чудя се дали ще има смелост да сложи Станчев в титулярния състав.

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Момчета, не забравяйте че на мача с ЦСКА и Станчев, и Цачев има голяма вероятност да прегорят! 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Прав си.За този важеАн мач с цска и хубаво да се заложи на Петраш,особено ако се представи стабилно утре,а и Станчев може да прегори или да е притеснен,което може да доведе до грешки и картони.А иначе повече от задължително е да играе Станчев титуляр в поне 6-7 мача до края на сезона за да е готов и бетониран догодина за десния бек.
- Neron
- Контакти:
Ако защитата ни е Минев Генев Милиев и Станчев ще има много добра комуникация с Гошко на вратата ще се разбират добре.Ама стане ли с мароканец словак и българи ще стане голяма езикова бариера и ще станат гафове.Затова и аз избирам Станчев.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
-
- Контакти:
Разбира се ,че Станчев е за предпочитане!Чудя се защо взехме Петраш!?Защо Иса е в Мездра,а Еньо -при нас!?Много грешки в селекцията станаха!!!Не взехме Иво Иванов,което беше необходимо,а взехме Петраш(който не превъзхожда по нищо Станчев или Миланов),взехме Тевия(не се е появявал изобщо в игра!),взехме Антонов(може би за първа резерва,въпреки,че той може да "отлепи",не се знае...),абе глупости много,дано да спрем вече и да се налагат момчета като Станчев,Иса(от лятото),Табаков,Цачев,Генев,Митрев....Това за мен е бъдещето на Левски!
- bigbonusprize
- Контакти:
OBI4AM LEVSKI написа:Разбира се ,че Станчев е за предпочитане!Чудя се защо взехме Петраш!?Защо Иса е в Мездра,а Еньо -при нас!?Много грешки в селекцията станаха!!!Не взехме Иво Иванов,което беше необходимо,а взехме Петраш(който не превъзхожда по нищо Станчев или Миланов),взехме Тевия(не се е появявал изобщо в игра!),взехме Антонов(може би за първа резерва,въпреки,че той може да "отлепи",не се знае...),абе глупости много,дано да спрем вече и да се налагат момчета като Станчев,Иса(от лятото),Табаков,Цачев,Генев,Митрев....Това за мен е бъдещето на Левски!
Ако видиш визитката на Петраш, ще разбереш, че е бил основен футболист във всеки един отбор, в който е играл. За мен е качествено попълнение без пари.... Иначе за останалата част съм съгласен. Нямаме нападатели, а си предостъпваме юношите...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!