Хайде да си ги мерим!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Re: Хайде да си ги мерим!

Мнениеот batbozho » 20 мар 2010 00:13

На цяла България е ясно,че феновете на Левски са повече от тези на ЦСКА.Не виждам за какво има ДА СЕ СПОРИ.Тези работи се виждат най-ясно по стадионите а не зад компитата.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 20 мар 2010 00:16

Не знам к'во мерите, ама бройте и моят, дъртият, според аватарът ми!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 20 мар 2010 01:11

мисля,че най-добрия отговор ще е на 27 :twisted:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 20 мар 2010 02:00

първо, на мойта накета кво не й харесахте?

http://apps.facebook.com/social-meter/poll.php?poll=179

второ, дайте линк към въпросните преброявания на дивите фенове, за които говорите.
трето, като човек сменил много училища, живял и на село, и в малък град, и голям ,че и в София мога да ви кажа, разпределението на всякъде е еднакво - феновете на Левски са повече (и мисля, че са в двете крайности, или о-умни и успели хора, или селските идиоти... това вече не го твърдя със сигурност). но за броя фенове няма какво да говорим - Левски има повече фенове.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 20 мар 2010 02:15

Red_Pride написа:мисля,че най-добрия отговор ще е на 27 :twisted:

Не-няма да се види, защото посещението на това дерби винаги зависи от моментното състояние на отбора. Може да се види когато двата отбора са равностойни и са в пряка битка за титлата.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 20 мар 2010 02:30

niki87 написа:
hlucho написа:Целият ни футбол е пред закриване, а феновете на отборите си го мерим, кой е по-жив сред мъртавци!

Споко,рано или кЪсно отново ще вдигнем самолета :lol:
И с какво....С Трибестан ли 8-) Абсолютна тъпа тема,едните броят Левски-ЦСКА,други Локо-Ботев,трети Митьо и Батков....Ние отбори вече закриваме,какво да им броя 8-)

svis2ov
Контакти:

Мнениеот svis2ov » 20 мар 2010 02:35

Моля ви, недейте забравя, че ЦСКА се ползува от едно голямо наследство на БКП/БСП, а именно пропагандната машина на комунистите, която и до днес влияе много силно върху общественото мнение в България!

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 20 мар 2010 02:46

На тези,които казват че ЦСКА не може да напълни един стадион препоръчвам горещо това клипче :) http://vbox7.com/play:96e58e1d

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 20 мар 2010 04:33

infallible написа:Добре си си почесал езика.. :) т.е. клавиатурата о_O
Не е толко важно кой има повече фенове.. от години се знае без анкети, че левски има предимство в феновете, но се знае и друго, а именно аз не познавам циганин(не че и по принцип познавам :Д), но и не съм чул за такъв, който да е от цска.. може да не се интересува от футбол, но във всички обратни случаи е левскар( ок 90% е не всички :| ) .., а знаеме, че ромите не са толкова малка част от БГ.. друг факт по темата с циганите е, че самата агитка на цска не позволява да има роми фенове на цска.. или поне не допуска такъв да стъпи на Армията.. (добре и тука има 1% изключение 1 път в годината :/ ) и за циганите обичащи футбола остава да сложат синята фланелка..
1) Не се заяждам с никой..
2) Не вярвам, че обърнаХ толко внимание на черните братя о_O
3) От ЦСКА съм.

[offtopic]Aко живееш в София, те съветвам да идеш преди мач на ЦСКА до търговския център в Овча купел, тоя дето е на "Монтевидео" и после пак можеш да дойдеш да си кажеш мнението за циганите, цска и Левски 8-)[/offtopic]
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 20 мар 2010 05:19

Какво да кажем ние феновете дето не живеем в България. Ни СМС да пуснем, ни в анкета да участваме. А не сме малко на брой и си обичаме отборите.

Като не мога да съм на стадиона, слушам мача по Гонг, въпреки голямата часова разлика и напоследък повече страдам, отколкото да се радвам. Лошо е, че днес е опасно да отидеш на мач с малкото си дете. Как децата да заобичат отбора като го гледат по телевизията само?

Меренето не обогатява с нищо любимият ми отбор. Не го прави по-добър, а ражда само ненужна конфронтация.

Върни се в “Левски”