viroglav написа:Ще ви дам един безплатен съвет , защото виждам , че си дъвчете все едно и също вече месеци и години наред. За да принудите агент Батков да се махне от Левски то най - напред трябва да изгоните неговият ангел - пазител Гугутката. Него Батков и Сираков си го избраха на събранието на фенклубовете ви в НДК под патронажа на Христо Друмев и онази невестулка агент Николай. Да , Наско Сираков още си работи за Батков , но не го афишират. Дори от време на време си спретват и по някой фалшив скандал. Кой си мислите , че доведе Ратко Достанич есента ? Това ви го казва човек , който е наясно с процесите , които се случват във вашия клуб. Е как да стане ... Гугутката беше назначен точно , за да прави сечено на истинските фенове и да не позволява да се чува техният глас в медийното и "немедийното" пространство. Той на всичкото отгоре е и на заплата в ПФК Левски. От къде мислите си изкарва прехраната , след като по цял ден виси на Герена. Там всъщност има и още няколко човека от така нареченото "постоянно присъствие". Ама , за да махнете Гугутката ще ви е нужна и доста смелост , такава каквато вие , феновете на ПФК Левски нямате ... Опровергайте ме , ако не съм прав. Но наблюденията ми са , че сте едни обикновени мишки , които стоят зад гърба на някой по - силен от тях и подвикват култовите реплики - а така , удари го , размажи го и т.н. , вие сте просто едни пъзльовци и Батков ще си ви клати толкова , колкото на него му е кеф. Отбор на народа били ... Вие сте едни страхливи и неспособни на революции фенове. За вас водещото не е ПФК Левски и някакъв морал , доколкото въобще го има при вас. За вас водещото е на Гонзо да не му падне косъм от главата. И така и не разбрахте , че дори оставката , която той подаде преди няколко дни беше съгласувано да я подаде и съответно да бъде отхвърлена лично от Батков. Е така се говори - право куме в очи ... А не като вас , пускате теми за щяло и нещяло и превръщате форума на някаква жалейка. Делото на давещите се е в ръцете на самите давещи се ... , демек във вашите собствени. Тропнете по масата / на стадиона / и кажете там на обществото какво мислите , а не във форумите и на седянка пред блока ... Иначе ще потвърдите констатациите ми , че сте една сбирщина , която мрази ЦСКА и всъщност въобще не и дреме за ПФК Левски и случващото се там. Защото през последните години се изписаха милиони постове от вас , за да омаскарите ЦСКА и едва няколко десетки за ситуацията във вашия любим клуб. А проблемите там датират още от времето на Лафчис. Страхливи пъзльовци сте вие ..., а по - лошото е , че сте и с промити и дебилно мислещи мозъци. Можете да ме плюете , колкото си искате през оная работа ми е , но това е истината може би горчива за вас.
Ти си бил много запознат с положението на Левски ,да не си на работа в клуба?Смешник.Ако вашия дебелак е на заплата в клуба,това не значи ,че всички са като вас.А ние ще се оправим и без вашите съвети.Гледай си РОМънците и си стой в ко....та.