Левски пред тотален разпад

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Spasov_bg
Контакти:

Re: Левски пред тотален разпад

Мнениеот Spasov_bg » 19 мар 2010 08:36

viroglav написа:Ще ви дам един безплатен съвет , защото виждам , че си дъвчете все едно и също вече месеци и години наред. За да принудите агент Батков да се махне от Левски то най - напред трябва да изгоните неговият ангел - пазител Гугутката. Него Батков и Сираков си го избраха на събранието на фенклубовете ви в НДК под патронажа на Христо Друмев и онази невестулка агент Николай. Да , Наско Сираков още си работи за Батков , но не го афишират. Дори от време на време си спретват и по някой фалшив скандал. Кой си мислите , че доведе Ратко Достанич есента ? Това ви го казва човек , който е наясно с процесите , които се случват във вашия клуб. Е как да стане ... Гугутката беше назначен точно , за да прави сечено на истинските фенове и да не позволява да се чува техният глас в медийното и "немедийното" пространство. Той на всичкото отгоре е и на заплата в ПФК Левски. От къде мислите си изкарва прехраната , след като по цял ден виси на Герена. Там всъщност има и още няколко човека от така нареченото "постоянно присъствие". Ама , за да махнете Гугутката ще ви е нужна и доста смелост , такава каквато вие , феновете на ПФК Левски нямате ... Опровергайте ме , ако не съм прав. Но наблюденията ми са , че сте едни обикновени мишки , които стоят зад гърба на някой по - силен от тях и подвикват култовите реплики - а така , удари го , размажи го и т.н. , вие сте просто едни пъзльовци и Батков ще си ви клати толкова , колкото на него му е кеф. Отбор на народа били ... Вие сте едни страхливи и неспособни на революции фенове. За вас водещото не е ПФК Левски и някакъв морал , доколкото въобще го има при вас. За вас водещото е на Гонзо да не му падне косъм от главата. И така и не разбрахте , че дори оставката , която той подаде преди няколко дни беше съгласувано да я подаде и съответно да бъде отхвърлена лично от Батков. Е така се говори - право куме в очи ... А не като вас , пускате теми за щяло и нещяло и превръщате форума на някаква жалейка. Делото на давещите се е в ръцете на самите давещи се ... , демек във вашите собствени. Тропнете по масата / на стадиона / и кажете там на обществото какво мислите , а не във форумите и на седянка пред блока ... Иначе ще потвърдите констатациите ми , че сте една сбирщина , която мрази ЦСКА и всъщност въобще не и дреме за ПФК Левски и случващото се там. Защото през последните години се изписаха милиони постове от вас , за да омаскарите ЦСКА и едва няколко десетки за ситуацията във вашия любим клуб. А проблемите там датират още от времето на Лафчис. Страхливи пъзльовци сте вие ..., а по - лошото е , че сте и с промити и дебилно мислещи мозъци. Можете да ме плюете , колкото си искате през оная работа ми е , но това е истината може би горчива за вас. 8-)

Ти си бил много запознат с положението на Левски ,да не си на работа в клуба?Смешник.Ако вашия дебелак е на заплата в клуба,това не значи ,че всички са като вас.А ние ще се оправим и без вашите съвети.Гледай си РОМънците и си стой в ко....та.

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 19 мар 2010 08:53

Мнениеот viroglav на 19 Мар 2010 00:12
Ще ви дам един безплатен съвет , защото виждам , че си дъвчете все едно и също вече месеци и години наред. За да принудите агент Батков да се махне от Левски то най - напред трябва да изгоните неговият ангел - пазител Гугутката. Него Батков и Сираков си го избраха на събранието на фенклубовете ви в НДК под патронажа на Христо Друмев и онази невестулка агент Николай. Да , Наско Сираков още си работи за Батков , но не го афишират. Дори от време на време си спретват и по някой фалшив скандал. Кой си мислите , че доведе Ратко Достанич есента ? Това ви го казва човек , който е наясно с процесите , които се случват във вашия клуб. Е как да стане ... Гугутката беше назначен точно , за да прави сечено на истинските фенове и да не позволява да се чува техният глас в медийното и "немедийното" пространство. Той на всичкото отгоре е и на заплата в ПФК Левски. От къде мислите си изкарва прехраната , след като по цял ден виси на Герена. Там всъщност има и още няколко човека от така нареченото "постоянно присъствие". Ама , за да махнете Гугутката ще ви е нужна и доста смелост , такава каквато вие , феновете на ПФК Левски нямате ... Опровергайте ме , ако не съм прав. Но наблюденията ми са , че сте едни обикновени мишки , които стоят зад гърба на някой по - силен от тях и подвикват култовите реплики - а така , удари го , размажи го и т.н. , вие сте просто едни пъзльовци и Батков ще си ви клати толкова , колкото на него му е кеф. Отбор на народа били ... Вие сте едни страхливи и неспособни на революции фенове. За вас водещото не е ПФК Левски и някакъв морал , доколкото въобще го има при вас. За вас водещото е на Гонзо да не му падне косъм от главата. И така и не разбрахте , че дори оставката , която той подаде преди няколко дни беше съгласувано да я подаде и съответно да бъде отхвърлена лично от Батков. Е така се говори - право куме в очи ... А не като вас , пускате теми за щяло и нещяло и превръщате форума на някаква жалейка. Делото на давещите се е в ръцете на самите давещи се ... , демек във вашите собствени. Тропнете по масата / на стадиона / и кажете там на обществото какво мислите , а не във форумите и на седянка пред блока ... Иначе ще потвърдите констатациите ми , че сте една сбирщина , която мрази ЦСКА и всъщност въобще не и дреме за ПФК Левски и случващото се там. Защото през последните години се изписаха милиони постове от вас , за да омаскарите ЦСКА и едва няколко десетки за ситуацията във вашия любим клуб. А проблемите там датират още от времето на Лафчис. Страхливи пъзльовци сте вие ..., а по - лошото е , че сте и с промити и дебилно мислещи мозъци. Можете да ме плюете , колкото си искате през оная работа ми е , но това е истината може би горчива за вас. 8-)

Тц-тц -тц я виж по-добре какъв е фенът пуснал темата! А да не забравяме,че доскоро повечето привърженици на другите отбори се опасяваха,че Левски отново щял да вземе титлата.Сега ритате паднал човек но дали ако по невероятно стечение на обстоятелствата вземат,че се извъртят нещата няма да се стигне до истерия... а.........

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 19 мар 2010 09:24

Spasov_bg , през оная работа ми е какви мухи са бръмнали върху мургавата ти физиономия. С осмокласното ти образование тип Гонзо можеш само да метеш съблекалните на футболистите и да се правиш на много разярен работник на Титан. Аз ви казвам какво е положението в ПФК Левски , а от там нататък делото си е във ваши ръце. На другия оптимист ще му кажа , че вече 20 години Левски си урежда мачове и титли и за мен няма да е голяма изненада , ако и тази година го направят. Това е отбора на властите в България. Преди 1989 г. беше символа на МВР и комунистите , след това на БСП , СДС , ДПС , НДСВ и отново на МВР. Тези партии подариха Герена на ПФК Левски. Преди години отнеха на Гриша Ганчев бизнеса му със соковете Куинс , защото не се нави Литекс да стане проформа сателит на ПФК Левски / това е всеизвестен факт /. Така че изненада за мен ще е ако Левски играе феърплей , па макар и да губи. Няма нищо срамно в заслужените загуби ... Срамното е , когато печелиш незаслужено и със съдийска подкрепа. 8-)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 мар 2010 11:45

viroglav написа:Spasov_bg , през оная работа ми е какви мухи са бръмнали върху мургавата ти физиономия. С осмокласното ти образование тип Гонзо можеш само да метеш съблекалните на футболистите и да се правиш на много разярен работник на Титан. Аз ви казвам какво е положението в ПФК Левски , а от там нататък делото си е във ваши ръце. На другия оптимист ще му кажа , че вече 20 години Левски си урежда мачове и титли и за мен няма да е голяма изненада , ако и тази година го направят. Това е отбора на властите в България. Преди 1989 г. беше символа на МВР и комунистите , след това на БСП , СДС , ДПС , НДСВ и отново на МВР. Тези партии подариха Герена на ПФК Левски. Преди години отнеха на Гриша Ганчев бизнеса му със соковете Куинс , защото не се нави Литекс да стане проформа сателит на ПФК Левски / това е всеизвестен факт /. Така че изненада за мен ще е ако Левски играе феърплей , па макар и да губи. Няма нищо срамно в заслужените загуби ... Срамното е , когато печелиш незаслужено и със съдийска подкрепа. 8-)

Как пък не миряса да пишеш глупости относно футболен Клуб Левски ?
Искаш ли да смятаме трофеите преди 1989 г. и след това ? ? ?
Преди 89-та вашите са повечко ....малко повечко !
След 89-та ....трофеите на Левски, са почти два пъти повече от вашите ! ?
Какво ти говори това бе "интелегентния" ?
Коя власт ...на кой е помагал ?
Как смееш да наричаш "купени" и "уредени" титлите на Левски ....след такива круширащи победи с: 7:1 ; 7:2 ; 8:0 ; 6:2 ; 5:3 ; 4:1 ; 3:0 ...и то често по два пъти ......над така нарчените ни - "конкуренти" ? ? ?
Съдиите ....или пък БФС са помогнали за тях бе "умник" ?
Що се отнася до дълговете ....не ни мисли !
Няма фен на Левски дето да не знае, че Клубът има задължения ....но не към държавата, клубове, футболисти и агенти ( за разлика от някои ) ....а към частни лица и кредитори !
Както големите европейски клубове - длъжници всъщност.

П.П.
В по предно мнение беше написал, че левскарите мразели ЦСКА ?
Уверявам те, че тия които мразят ЦСКА са малцинство !
Просто ние няма как да мразим "Червеният отбор" .....мразят се силните и успелите !
В по голямата си част, НИЕ превържениците на "Сините" ....ви презираме и съжеляваме !
Също както се презират и съжеляват ....тия които се "пъчат" и си мислят, че са нещо .....а реално са никой ! ! !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 19 мар 2010 13:10

браво бе човек направо ги разби
"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/

"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/

dan4073
Контакти:

Мнениеот dan4073 » 19 мар 2010 14:07

Какъв разпад е ако си тръгнат по-горе написаните? Че то си им е време да си ходят

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 мар 2010 14:15

THE G.A.M.E написа:
Просто ние няма как да мразим "Червеният отбор" .....мразят се силните и успелите !
В по голямата си част, НИЕ превържениците на "Сините" ....ви презираме и съжеляваме !
Също както се презират и съжеляват ....тия които се "пъчат" и си мислят, че са нещо .....а реално са никой ! ! !

Интересно по какви критерии реши, че ЦСКА е слаб и неуспял клуб? Още по-интересно ми е ако приложиш същите критерии към Левски какво ще установиш?
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 мар 2010 15:44

vaskonti написа:
THE G.A.M.E написа:

Интересно по какви критерии реши, че ЦСКА е слаб и неуспял клуб? Още по-интересно ми е ако приложиш същите критерии към Левски какво ще установиш?

Интересно, къде си го прочел това ...дето УЖ съм писал, че сте слаб и неуспял клуб ?
Ето какво имам предвид:

THE G.A.M.E написа:В по голямата си част, НИЕ превържениците на "Сините" ....ви презираме и съжеляваме !

Това ....и единствено това имам в предвид ....нищо друго !
Аз не виждам някъде .....да споменавам, че ЦСКА са "неуспял" клуб ? ! ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 мар 2010 15:47

След като не мразите червеният отбор...по тази логика какво следва?
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 19 мар 2010 15:52

vaskonti написа:

След като не мразите червеният отбор...по тази логика какво следва?

пак се обади неподготвен
"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/

"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/

Върни се в “Левски”