Има ли сини фенове от форума, които да живеят в Пловдив?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Има ли сини фенове от форума, които да живеят в Пловдив?

Мнениеот demy27 » 13 мар 2010 22:28

На скоро точно в този форум един Левскар ми обясни как феновете на Левски в Пловдив били повече от феновете на Локомотив и на Ботев взети заедно, и много от феновете на Левски ходели на мачовете на Локомотив и Ботев и не се интересували от мача а слушали Гонг. Така че, изобщо не си мислете, че тук има други фенове освен на Левски. Не знам какви кафенета ще ги съберат толкова много - трябва да направят видеостена на площад Централен и там да гледат, но и той може да им е тесен.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
vasko1936
Контакти:

Мнениеот vasko1936 » 13 мар 2010 22:32

demy27 написа:На скоро точно в този форум един Левскар ми обясни как феновете на Левски в Пловдив били повече от феновете на Локомотив и на Ботев взети заедно, и много от феновете на Левски ходели на мачовете на Локомотив и Ботев и не се интересували от мача а слушали Гонг. Така че, изобщо не си мислете, че тук има други фенове освен на Левски. Не знам какви кафенета ще ги съберат толкова много - трябва да направят видеостена на площад Централен и там да гледат, но и той може да им е тесен.

ААААААААА, чак сега си обяснавам защо на дербито никой не гледа мача, а всички слушат Гонг! :mrgreen:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 13 мар 2010 22:33

demy27 написа:На скоро точно в този форум един Левскар ми обясни как феновете на Левски в Пловдив били повече от феновете на Локомотив и на Ботев взети заедно, и много от феновете на Левски ходели на мачовете на Локомотив и Ботев и не се интересували от мача а слушали Гонг. Така че, изобщо не си мислете, че тук има други фенове освен на Левски. Не знам какви кафенета ще ги съберат толкова много - трябва да направят видеостена на площад Централен и там да гледат, но и той може да им е тесен.

+1000 :lol: :lol: :lol:

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 13 мар 2010 22:35

Алооо майнитииии, не ни интересувате с вашите умотворения дали човека е от Пловдив, Хасково, Каспичан и т.н... задава въпрос към левскарите, ако има такива от Пловдив тук във форума...

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 13 мар 2010 22:41

someone написа:Алооо майнитииии, не ни интересувате с вашите умотворения дали човека е от Пловдив, Хасково, Каспичан и т.н... задава въпрос към левскарите, ако има такива от Пловдив тук във форума...

Аз пък си мислих, че нещо се бъзика. То въпроса "Има ли Левскари в Пловдив" си звучи като виц.
L'Europa non è lontana

Trickstyle
Контакти:

Мнениеот Trickstyle » 13 мар 2010 22:43

someone написа:Алооо майнитииии, не ни интересувате с вашите умотворения дали човека е от Пловдив, Хасково, Каспичан и т.н... задава въпрос към левскарите, ако има такива от Пловдив тук във форума...

КопеУе извиняваме се.Ама какво неможем да си коментираме ли?Момчето от Локото много правилно ти го каза,че наистина е много интересно как в Пловдив точно кореняк Пловдивчанин,ще е от Левски или ЦСКА.Не казвам,че е невъзможно,но аз също не съм срещал.Само 1 въпрос имам,към левскарчето което търси аверчета в Пловдив.Ти колко мача на Левски си посещавал?Ама наистина,в смисъл не пред телевизора ;)

Потребителски аватар
vasko1936
Контакти:

Мнениеот vasko1936 » 13 мар 2010 22:43

demy27 написа:

Аз пък си мислих, че нещо се бъзика. То въпроса "Има ли Левскари в Пловдив" си звучи като виц.

Има право да си го зададе човека, сега пък ти.... :mrgreen:

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 13 мар 2010 22:43

Е копеуе,като няма такива ,кво да правиме ? :lol:
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 13 мар 2010 22:47

demy27 написа:Аз пък си мислих, че нещо се бъзика. То въпроса "Има ли Левскари в Пловдив" си звучи като виц.

Абе не разбра ли, че не се интересува от твоето мнение и на съгражданите ти човека, пита левскарите, ако ще да не са кореняци пловдивчани, а такива които живеят (учат) там примерно и са левскари... Аре стига толкова спам, има няма левскари, от къде са... от центъра или не знам си къде... От 400 000 хиляди в Пловдив няма други левскари освен него, само ботевисти, локомитвци, спартаклии сте там... ебати балъците...

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 13 мар 2010 22:56

someone написа:
demy27 написа:Аз пък си мислих, че нещо се бъзика. То въпроса "Има ли Левскари в Пловдив" си звучи като виц.

Абе не разбра ли, че не се интересува от твоето мнение и на съгражданите ти човека, пита левскарите, ако ще да не са кореняци пловдивчани, а такива които живеят (учат) там примерно и са левскари... Аре стига толкова спам, има няма левскари, от къде са... от центъра или не знам си къде... От 400 000 хиляди в Пловдив няма други левскари освен него, само ботевисти, локомитвци, спартаклии сте там... ебати балъците...

Споко бе, пич, какво се изнерви? Аз като запознат с начина на мислене на Левскарите /не че е лесно да ги разбереш/, много добре виждам тънката мисъл, която ни пробутват. Имате проблем и решението на проблема е типично като за Левски :), тоест като щрауси заравяте главата в пръста и проблема изчезва :)
L'Europa non è lontana

Върни се в “Левски”