А нии сме горди сини фенове!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зелена_ракия
Контакти:

Re: А нии сме горди сини фенове!!!

Мнениеот зелена_ракия » 07 мар 2010 21:09

Съжалявам, но есента НИТО ЕДИН рефер не ви е режел!
Колко дузпи свириха против вас?
Колко червени картони ви дадоха?

Срещу Берое какво ви отнеха? Ти вчера мача в Стара Загора гледа ли го? А днес на ст. Славия? Нещо поне близко до това кажи в кой мач ви го направиха?
Просто при Момиров се свиреше това което го има, но уви, дотолкова сте свикнали на аванта, че чувство за мяра и правда сте изгубили.
Затова и в Европа падате от жалки селяци-защото там аджеба се вижда какво ви е напомпаното ниво.
Футболната мафия с надпис "БФС" е като дупенце-дясната буза е синя, лявата червена...
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 07 мар 2010 21:10

Боримечката написа:
manoll написа:дузпата е спорна само заради това, че бе в 90-та мин и реши мача. Ако беше в 35-мин изобщо нямаше да се коментира толкова. Антонов е настъпан и блъснат в момент, когато получава топката, а оня орк разправя и показва къде му били ръцете, сякаш има значение...

отделно е грешката на съдията, който се забави със сигнала, но това е друг въпрос

По темата - Левски игра разпиляно - не съм доволен, и ще бъда "горд син фен" другата седмица - като бием Литекс :)

Братле този мач,ако го вземете си изтривам акаунта тук и край!
Ще ви размажат,чуй ми думите.Просто нямате потенциал-по-лошо става пич,голяма анархия сте в момента и само на мотивация го карате.Ма не е достатъчно и ти го знаеш ;)

Боримечка, изобщо не знам кой ще бие - я виж Литекс какво направиха... Това го написах само за надъхване ;)

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 мар 2010 21:11

kartago написа:
Blue_Lion написа:Дузпата е спорна,факт ! Съприкосновение имаше,но това не значи,че има дузпа ! Въпреки това,не смятам,че ЛЕВСКИ има някаква вина за това ! Примери за спорни дузпи в последните минути има много,и от България и от Западна Европа,но колкото и да спорим и да се псуваме,просто обсъждаме фактите ! Аз искам да попитам,с какво Миньор заслужи да вземе нещо от този мач ? С просташкото поведение на футболистите си ли ? Или с псувните който след мача отправи треньора им ? С лежане по терена и с ритане на топка на посоки или може би с Опълчението на Шипка ? Да,ЛЕВСКИ днес беше слаб по ред причини(и заради слабата ни игра,не съм доволен от победата),но имаше желание във футболистите на Сините от София ! Като толкова ни обвинявате,никой от чуждите фенове не беше на наша страна,като ни порязаха във Варна !!! Нали всички претендират за Феърплей,е защо като Левски беше порязан зверски и загуби,всички си мълчаха или ни се подиграваха,а Левски като спечели със спорна дузпа,по нас се изсипа страхотна помия :?: Факт е,че като Левски бие,всички ги е яд освен Левскарите,а като падаме всички без изключения се изреждат да ни плюят ! Ето по тази причина аз се радвам,че победихме днес и затова ще кажа : ЧЕСТИТА ПОБЕДА,ЛЕВСКАРИ ! Оставете ги другите,на тях им е гадно,че спечелихме - САМО ЛЕВСКИ :!:

Ще си позволя да ти отговоря, защото сме приятели, казах, че няма дузпа, но никъде не се обосновах защо! Ако си гледал Канал 3, абсолютно съм съгласен с изказването на Вили Вуцов. Играча на Левски "играе" за дузпа! ( Същото го каза и Въндев, когато дадоха втората дузпа срещу "Черно Море", ......."ами аз играх за дузпа"), ако за настъпване на обувката, която става в игрова ситуация, ( щото съм сигурен, че не можеш да си го представиш как защитника на Миньор се е прецели да му събуе обувката?! ) се даваше дузпа, то не знам, ако настъпиш някого в трамвая, трябва да те прибират за 15 денонощия в полицията!!! Сравнението е горе долу същото! Бил го бутнал, е като гледам повторението ръцете му са горе, че го бутал с тяло, ами дай да играем на по 50 см един от друг! Но! Това е грешка на съдията! Срамното е, че отбор с претенциите на Левски, чака съдийски подарък в 90 минута! Вие заслужавахте победата, защото имахте повече желание да я постигнете, а и никой не им е виновен на "Миньор" за безумните нарушения на Витанов! Не че нещо играхте, но като желание си я заслужавахте, а и като разбърквания и мелета, бяха повече пред вратата на Миньор! А както казваш, когато Левски бил порязван?! всички мълчали, а предните години, когато всички отбори бяха порязвани от съдиите в полза на Левски и на ЦСКА, защо да ви подкрепяме тогава?!.....Или искаш да ми кажеш, че за първи път ви дават такава дузпа или ви подпират?! Но в този конкретен мач, ми се струва, че просто съдията се подмаза, отколкото да е "купен" или инструктиран! Както и да е, мача е свършил! Успех за в бъдеще!.........А, забравих да добавя! На мен не ми е гадно, че сте спечелили, а че по този начин!

Не говоря за теб конкретно,а за повечето които пишат от реални неща до глупости ! Съгласен съм,че Левски и ЦСКА са подпирани отбори и сме си заслужили лошото отношение което има към нас ! Все пак,не смятам,че ако Миро Антонов е играл за дузпа,това е основание да не му се даде ! Аз лично нещата си ги обяснявам така : Антонов е пред играча на Миньор ; поемайки топката и двамата тръгват към нея при което се получава телесен контакт и едновременно с това,защитника на перничани неволно настъпва нашият играч поради което той пада ; Доводите за това са ми признанието на играча на Миньор,че е бутнал Антонов и свалената му обувка ! Така,че аз смятам,че повече има дузпа,отколкото да няма ! Да,може и да не е така,може и Антонов да е преиграл,не знам и няма как да знам,още повече нямах възможност да отида на мача и гледах само от повторенията по Ринг ТВ от който не става ясно на 100 % има ли дузпа или не ! Смятам,че почти всички левскари обаче виждаме,че отбора днес имаше желание,но нямаше идея как да вкара гол и да реализира териториалното си превъзходство ! В центъра и в защита допускахме също грешки,който можеха да ни костват мача,така че ЛЕВСКИ не игра добре,и за напред ако така продължаваме (което смятам,че ще стане),ще берем бая ядове !За Миньор само ще кажа,че като поведение на играчи и треньори,нямат място в Елита ни,бил той и на това отчайващо ниво ! Като игра за тях мога да кажа,че ако идваш с идеята да се пазиш 90 минути,да лежиш по тревата и да риташ топката на посоки,също нищо добро не те чака,но това са си проблеми на перничани и те не ме интересуват ! Тяхната агитка заслужава наказание за поведението си !Що се касае до съдията,лично аз смятам,че българските съдий нямат нужните качества като умение да преценяват адекватно ситуацията и морал,за да отсъждат правилно по време на мачове ! Разбира се,има изключения,но е факт,че в Европа нямаме съдия ! Но,това е друга тема ;) Kartago,наздраве приятелю :)
Изображение

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 07 мар 2010 21:12

POPCORN написа:
blue magic написа:Доколкото разбирам от трите гола оспорвате само втория. Тогава за какви некоректни начини за победа говорите?

еми ако го нямаше втория гол на Левски надали щяха да вкарат трети.пък и като вкараха 2рия мача нямаше смисъл вече.да не говорим че перничани бяха с 9 човека!както и да е !живота продължава!

Ако ще говорим в условни наклонения, ако това не станало онова щяло да не стане аз пък мога за кажа, че ако орките не се бяха разправяли 10 минути, ако те не си бяха изпросили втори червен, то ЛЕВСКИ щеше да има поне 1-2 голови положения от които нищо не се знае, но това ако ... нали знаеш какво прави...
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
зелена_ракия
Контакти:

Мнениеот зелена_ракия » 07 мар 2010 21:16

Нека се направи А група с 4 отбора- Левски, ЦСКА, Литекс и Локо Сф. Те ще играят в европа, те да играят за купата. Гнус ме е все повече да гледам български футбол..
Всичко ни е такова-футбола, държавата, народа... корумпирано, мръсно, изкривено, без капка истина.
Футболната мафия с надпис "БФС" е като дупенце-дясната буза е синя, лявата червена...

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 07 мар 2010 21:17

12.03 /петък/ Миньор Перник - Монтана (RingBG)
13.03 /събота/ Славия - Пирин Благоевград (PROBG)
Ботев Пловдив - Сливен
Локомотив София - Локомотив Мездра
ЦСКА - Спортист Своге 19.30 ч. (RingBG)
14.03 /неделя/ Черно море - Локомотив Пловдив (RingBG)
Литекс - Левски 19.30 ч. (PROBG)
15.03 /понед./ Черноморец Бургас - Берое (RingBG)
Не се вълнувайте всичко си идва на мястото ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 мар 2010 21:21

зелена_ракия написа:Съжалявам, но есента НИТО ЕДИН рефер не ви е режел!

Срещу Берое какво ви отнеха? Ти вчера мача в Стара Загора гледа ли го? А днес на ст. Славия? Нещо поне близко до това кажи в кой мач ви го направиха?
Просто при Момиров се свиреше това което го има, но уви, дотолкова сте свикнали на аванта, че чувство за мяра и правда сте изгубили.
Затова и в Европа падате от жалки селяци-защото там аджеба се вижда какво ви е напомпаното ниво.

Колега,за доста неща си прав,но нека не издигаме Момиров в култ.При него имаше крещящи грешки в не един мач и си беше за смяна отвсякъде.Лошото е,че който и да сложат положението ще е същото.Няма значение кой е шеф на съдиите,след като конюнктурата не се променя.Отдавна смятам,че трябва да минем към съдийска комисия на чужда държава или директно на УЕФА.Грешки и,то уникални,стават и в Шампионската лига,но там ревът не е такъв като в България.Тук за всяко отсъждане скачаме като ужилени и не можем да приемем,че стават грешки.Субективният фактор в съдийството е неизбежен,за съжаление.Колкото до дузпата днес,аз не съм я гледал детайлно,но смятам,че е спорна,т.е. подлежи на обсъждане и на сблъсък на мнения.Това я прави нито кристално чиста,нито измислена.Ето в тези моменти се проявява субективизмът.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 мар 2010 21:24

Ами като ви свирят такива дузпи в 90та мин. КАК да играят такива отбори в европа :?: Ти лично сещаш ли се на някой провинциален отбор да са му свирили дузпа в 90та мин. срещу Левски или ЦСКА :?: :?: :?: Ето за това недоволстват хората защото се случва все на едни и същи :!: :!: Евала правя и на част от вашите фенове че осъзнават какво става и имат куража да си признаят че ги е срам от това :!: Когато сте биле силни и сте играли истински и красив футбол дори и аз съм се радвал за вас, но не е това начина на де се показва кой е гранда и да се тъпчат другите отбори пък било то слаби или както някои казаха без класа :!:[/quote]

Пич, според мен имаше дузпа. Според мен Левски не играе добре този сезон - това си е направо сезона - катастрофа. Има още мнооооооого да се желае като игра.
Аз не се гордея с тази победа днес, колкото и да е важна, но мога да споря за дузпата - според мен има, според теб - няма. ОК. Виж, аз си защитавам тезата - че има дузпа. А за дузпите срещу провинциалните отбори - ИСКАМ ДА СЕ СВИРЯТ КАТО ИМА :!: Ама добре де - като ни биха Берое, Черноморец ....каза ли някой нещо за съдията? Не нали? Освен това... нали не искаш да кажеш, че отбори които имат ниви вместо стадиони и селяци вместо публика, ще ни представят по - добре в Европа :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 07 мар 2010 21:26

Dobri написа:
blue magic написа:Много ме учудва мнението на някои левскари, че "нямало дузпа". Ако не ни сигурен то поне кажи "спорна дузпа" или нещо такова, но при положение, че самия играч на Миньор каза в интервю - "Аз го бутнах, а той падна" - защо трябва да наливаме вода в мелницата на другите отбори. Да сте чули някой чорбар да си е признал, че е нямало дузпа при прословутото "нагъзване" на Бадема? Или при театралното падане на Електричката при съприкосновението с Живко Миланов?
Това, което днес всички видяхме, бе че Миро Антонов получи топката и бе атакуван с тяло(или бутнат ако предпочитате) от играч на Миньор, при което дори обувката отхвръкна на терена. И защо решихте твърдо, че "няма дузпа" много ме учудва!

Да бъдем точни. Играча казва нещо друго - че е имало контакт, но тяло в тяло (то се вижда и на повторението). Днес ни подпряха и то много, че и по много арогантен начин.

Нищо не са ни подпрели.Модераторите защо ми трият мнението,в което посочвам колко пъти през есента ни порязаха,а ти Добри не те знам какъв син фен си,след като само плюеш отбора и се унижаваш да искаш извинения от феновете ва Миньор.

Потребителски аватар
зелена_ракия
Контакти:

Мнениеот зелена_ракия » 07 мар 2010 21:26

acmilan написа:
зелена_ракия написа:Съжалявам, но есента НИТО ЕДИН рефер не ви е режел!

Колега,за доста неща си прав,но нека не издигаме Момиров в култ.При него имаше крещящи грешки в не един мач и си беше за смяна отвсякъде.Лошото е,че който и да сложат положението ще е същото.Няма значение кой е шеф на съдиите,след като конюнктурата не се променя.Отдавна смятам,че трябва да минем към съдийска комисия на чужда държава или директно на УЕФА.Грешки и,то уникални,стават и в Шампионската лига,но там ревът не е такъв като в България.Тук за всяко отсъждане скачаме като ужилени и не можем да приемем,че стават грешки.Субективният фактор в съдийството е неизбежен,за съжаление.Колкото до дузпата днес,аз не съм я гледал детайлно,но смятам,че е спорна,т.е. подлежи на обсъждане и на сблъсък на мнения.Това я прави нито кристално чиста,нито измислена.Ето в тези моменти се проявява субективизмът.

Ама ти и сам си го казваш- един мач. Един-единствен мач, в който дори субективизма на грешките е спорен.
Знаеш ли как отидоха играчите на Берое за мача с Левски в София? Знаеш ли? Аз знам. Отидоха, знайки, че са по-добри, но и през ум не им минаваше, че могат да бият, защото бяха сигурни, че съдиите ще наскачат. Това аз от тях го знам.
При Момиров Берое за първи път от 20 години би Левски в софия, както и Миньор размаза ЦСКА. Ето това преля чашата.
И за жалост подобна грешка няма да бъде допусната отново. Светъл лъч тук по нашите ширини не може да има.

Върни се в “Левски”