КАКВИ СА ШАНСОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ЗА ТИТЛАТА

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
USF
Контакти:

Re: КАКВИ СА ШАНСОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ЗА ТИТЛАТА

Мнениеот USF » 16 фев 2010 14:59

Оптимистите, кажете според вас колко точки ще вземете и колко ще загубите от тези мачове ...
18 кръг - Литекс - Левски
19 кръг - Левски - Славия
20 кръг - Локо Сф - Левски
21 кръг - Левски - ЦСКА
22 кръг - Черноморец - Левски
23 кръг - Левски - Локо Пд
24 кръг - Берое - Левски ???
28 кръг - Черно море - Левски

5 гостувания и 3 домакинства на по - силните отбори в България! Айде искам да ми отг
ворите реално!
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!

naskocska
Контакти:

Мнениеот naskocska » 16 фев 2010 14:59

GoingDownS написа:
naskocska написа:
Гледам за мен се притесняваш нещо(30-50 % шанс за Европа) :) :)
Та първо залагам и за твоя изненада хващам и то добре.
Второ вие(отборчето) паднете пак 5 пъти пролетта и тогава май и 30 % ще са мечта за вас.
А доколкото вижда и ти си голям оптимист с тези 13 % май са по-близко до 0 %,отколкото дори и до 50% за титла(няма общо с 30-50 % за Европа).

Поне не сме най-слабите в Лига Европа прасчо :lol:

Някой да е казал че сте най-слаби ??? Аз да ти викам говедо ???? Какво да направя че от истината те боли и то много ??? лек тази година няма ;) ;) ;)

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 16 фев 2010 15:00

Ако победим във всички срещи,шансовете ни са към 80%.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 16 фев 2010 15:00

Има един много важен компонент , когато се преценяват шансове на отборите в първенството на България. А именно субективния фактор. За пролетния полусезон той ще е от решаващо значение за Левски , имайки впредвид , че те изгониха Димо Момиров и си назначиха "удобни" за тях си съдии. Ако го няма фактора "съдийство" , то Левски ще финишира около десето място. Това го признава и самият Наско Сираков. Но ако се намесят странични фактори , както през миналата година в домакинския мач на Левски със Сливен , с който реално спечелиха и първенството , е ясно че наесен ще има пак излагация в ЕКТ. Литекс , ЦСКА , Черно море , Локо СФ., Черноморец са по класни отбори от Левски , и ако за тяхна сметка се класира синия отбор , то жалко за българския футбол , ние феновете вече сме свикнали това да става през последните двайсет години. И отговор на въпроса за шансовете за титлата - просто нулеви. Сравнявайки футболистите на другите отбори с тези на Левски , сравнявайки треньорите , програмата също е от голямо значение , другите отбори надграждаха със селекция , Левски си продаде най - добрите трима футболисти. Няма на какво отгоре да цари оптимизъм при тях . Израза , че видиш ли при тях играели най - добрите футболисти в България е просто един опит да избягат от реалността . В поне седем , осем отбора играят по - добри футболисти от техните... Гонзо - треньор , е еквивалент на изразите "никой не иска да идва без пари при нас" и "парите ще ги пазим за съдиите и по - бедните отборчета". Без инвестиции и шампиони да ги "назначат" се губи смисъла на самата игра , пък била тя и с комерсиални цели. 8-)

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 16 фев 2010 15:05

viroglav написа:Има един много важен компонент , когато се преценяват шансове на отборите в първенството на България. А именно субективния фактор. За пролетния полусезон той ще е от решаващо значение за Левски , имайки впредвид , че те изгониха Димо Момиров и си назначиха "удобни" за тях си съдии. Ако го няма фактора "съдийство" , то Левски ще финишира около десето място. Това го признава и самият Наско Сираков. Но ако се намесят странични фактори , както през миналата година в домакинския мач на Левски със Сливен , с който реално спечелиха и първенството , е ясно че наесен ще има пак излагация в ЕКТ. Литекс , ЦСКА , Черно море , Локо СФ., Черноморец са по класни отбори от Левски , и ако за тяхна сметка се класира синия отбор , то жалко за българския футбол , ние феновете вече сме свикнали това да става през последните двайсет години. И отговор на въпроса за шансовете за титлата - просто нулеви. Сравнявайки футболистите на другите отбори с тези на Левски , сравнявайки треньорите , програмата също е от голямо значение , другите отбори надграждаха със селекция , Левски си продаде най - добрите трима футболисти. Няма на какво отгоре да цари оптимизъм при тях . Израза , че видиш ли при тях играели най - добрите футболисти в България е просто един опит да избягат от реалността . В поне седем , осем отбора играят по - добри футболисти от техните... Гонзо - треньор , е еквивалент на изразите "никой не иска да идва без пари при нас" и "парите ще ги пазим за съдиите и по - бедните отборчета". Без инвестиции и шампиони да ги "назначат" се губи смисъла на самата игра , пък била тя и с комерсиални цели. 8-)

Левски има по добри играчи от другите отбори на всички постове без защитата! Цска всяка пауза прави селекция а не прави отбор...това го доказва и Манчестър Сити в Англия
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

vaskokora
Контакти:

Мнениеот vaskokora » 16 фев 2010 15:07

радвайте се ако влезете в зона европа

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 16 фев 2010 15:08

USF написа:Оптимистите, кажете според вас колко точки ще вземете и колко ще загубите от тези мачове ...
21 кръг - Левски - ЦСКА

5 гостувания и 3 домакинства на по - силните отбори в България! Айде искам да ми отг
ворите реално!

Сега първо да ти кажа ,че подписа ти е краден от ЛЕВСКИ и звучи смешно за твоя отбор ,по въпроса ти:
Много е важен първия дерби мач с Литекс ,ако ги бием ще отнесем и Славия ,после си признавам ,че ни чака много тежък мач в Надежда ,но да предположим един Х ,вас ще ви бием 100% съм сигурен .Гостуването в Бургас ще е тежко ,но миналия сезон направихме един от най-силните си мачове именно там ,макар и да не спечелихме ,хайде да кажем Х .Локо Пловдив ще ги бием колкото и добра селекция да направиха(то и вие ще ги биете ,ако става на въпрос) ,Берое го карат на мускули ,но чисто футболни достойнства нямат много .И във Варна няма да е лесен мача ,но като си спомним миналия сезон ги надиграхме напълно и само късмета и помогна да избегнат загубата ,мисля ,че ще им го върнем тъпкано за подарения мач за Купата :evil: .И така по моите сметки излизат 20 точки от възможни 24 ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

naskocska
Контакти:

Мнениеот naskocska » 16 фев 2010 15:14

turbogena написа:
USF написа:Оптимистите, кажете според вас колко точки ще вземете и колко ще загубите от тези мачове ...
21 кръг - Левски - ЦСКА

ворите реално!

Сега първо да ти кажа ,че подписа ти е краден от ЛЕВСКИ и звучи смешно за твоя отбор ,по въпроса ти:
Много е важен първия дерби мач с Литекс ,ако ги бием ще отнесем и Славия ,после си признавам ,че ни чака много тежък мач в Надежда ,но да предположим един Х ,вас ще ви бием 100% съм сигурен .Гостуването в Бургас ще е тежко ,но миналия сезон направихме един от най-силните си мачове именно там ,макар и да не спечелихме ,хайде да кажем Х .Локо Пловдив ще ги бием колкото и добра селекция да направиха(то и вие ще ги биете ,ако става на въпрос) ,Берое го карат на мускули ,но чисто футболни достойнства нямат много .И във Варна няма да е лесен мача ,но като си спомним миналия сезон ги надиграхме напълно и само късмета и помогна да избегнат загубата ,мисля ,че ще им го върнем тъпкано за подарения мач за Купата :evil: .И така по моите сметки излизат 20 точки от възможни 24 ;)

Ама ти сериозно ли ??? Защото аз ги изкарвам нашите по тая сметка между 42 и 45 т ;) ;)
Защото есента имате общо 26 т. , а сега от дерби мачовете ги изкарваш 20 т. .Имаш ли идея ??
айде и аз да ти ги сметна :Много е важен първия мач с Литекс - ако паднете ,Славия поне Х ви взима ако не и повече.След това от Камбуров 2-3 гола ,замина и този мач.Ние няма да ви бавим - 0 т. Черноморец - ако още са в борбата за Европа най-много Х,Левски-Локо - 1 тв.,с Берое - айде от мен да мине 2-ка.Черно море - мача за купата - 0 т.
Та като теглим чертата 8 т. максимум .
Последна промяна от naskocska на 16 фев 2010 15:20, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 фев 2010 15:17

ЕМИЛ написа:За сега са малки.Но победим ли 18-ят кръг в Ловеч шансовете ни стават неимоверно големи.

Съглесен !
Ако бием Литекс в Ловеч......шансовете ни, не само стават големи.....а и се превръщаме в основният фаворит за титлата !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 16 фев 2010 15:17

naskocska написа:
turbogena написа:
21 кръг - Левски - ЦСКА

ворите реално!

Ама ти сериозно ли ??? Защото аз ги изкарвам нашите по тая сметка между 42 и 45 т ;) ;)
Защото есента имате общо 26 т. , а сега от дерби мачовете ги изкарваш 20 т. .Имаш ли идея ??

Ами момчето ми е дало тези мачове и пита колко точки ще изкараме .За мене мачове като с Берое ,Локо Пд и Черноморец не са дербита ,но той ги е сложил там и да ти кажа ,че ЛЕВСКИ няма да е такъв какъвто беше през есента ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Левски”