Левски продължава да копае!?!?!?!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Kakво става в Левски?

Мнениеот UltraBlue » 28 дек 2009 22:28

deepblue1963 написа:И кои играчи,според теб,трябваше да "вземем",за да опердашим Лацио,Виляреал и Ред Бул?
Има отбори,които купуват "звезди" на килограм,а има отбори,които купуват "точните" играчи на "точните" постове(справка Валенсия-2 полуфинала за КЕШ 2000,2001 и Интер-последно появяване в КЕШ-финал 1971).Нали Г.Христов го взехме като голмайстор на А група?Е,и?Кой може да каже отсега,че М.Антонов,примерно,няма да пасне по-добре на отбора и да вкара повече голове от него(то,като му гледам актива,няма да е много трудно)?Нека не отсъждаме прибързано,както се казва в библията.Голмайсторът на Левски за всички времена Сираков,като почнаха да го пускат в Левски,да не би да "късаше мрежите" още от първия си мач?

Tакива отбори и без големи играчи ги пердашихме преди няколко години, ама тогава в Левски работеха точните хора :!: Аз не съм за селекция на килограм,ама с тея хвърления на прах в очите не съм съгласен... Че кой е чувал за тоя от Своге и какъв играч е, щом играе там... Че 10000 пъти по добре е да пускат Табаков или някой друг от школата, вместо да ми вземат разни такива, дето даже няма да запишат мач като титуляр... С тоя ли ще си решаваме проблемите в атака... о ужас. От кога в Левски не са купувани точните хора да те попитам теб,а :?: Кажи кой беше последния свестен играч, дето взехме... :evil:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Re: Докога ще ги търпим?!?!

Мнениеот ndrangheta » 28 дек 2009 22:38

SAMP написа:Аз съм от Левски,не съм от Гонзо!!!

Много точно.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 дек 2009 22:39

Нищо хубаво не ни чака и положението почва да става все по трагично и отчайващо... не се ли вдигнем всички срещу мустака и глупостите, които върши с тима, сме обречени... :evil:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 28 дек 2009 23:26

Дано да станем повече, тия дето истински ни боли, че този олигофрен ни управлява и да го бойкотираме МОЩНО!!!!
Мъка ми е... ама много!
Вече писах по друга тема, но:
1. Все още не знаем кой ще ни е треньор
2. Все още не знаем къде ще ни е подготовката.
3. Все още не днаем с кой ще играем контроли.
4. Все още не знаем кой ще остане в отбора и кой не.
5. Все още не занем кой ще дойде като ново попълнение

Мустак, некъдърен си!!! Не го ли разбираш???? Целият ти бизнес пропада, ти просто си прост, не можеш да управляваш нищо! Нито Левски, нито какъвто и да било бизнес! Ти си НЕКАДЪРНИК, махай се сам докато можеш!!!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 дек 2009 23:28

UltraBlue написа:
deepblue1963 написа:И кои играчи,според теб,трябваше да "вземем",за да опердашим Лацио,Виляреал и Ред Бул?
Има отбори,които купуват "звезди" на килограм,а има отбори,които купуват "точните" играчи на "точните" постове(справка Валенсия-2 полуфинала за КЕШ 2000,2001 и Интер-последно появяване в КЕШ-финал 1971).Нали Г.Христов го взехме като голмайстор на А група?Е,и?Кой може да каже отсега,че М.Антонов,примерно,няма да пасне по-добре на отбора и да вкара повече голове от него(то,като му гледам актива,няма да е много трудно)?Нека не отсъждаме прибързано,както се казва в библията.Голмайсторът на Левски за всички времена Сираков,като почнаха да го пускат в Левски,да не би да "късаше мрежите" още от първия си мач?

Tакива отбори и без големи играчи ги пердашихме преди няколко години, ама тогава в Левски работеха точните хора :!: Аз не съм за селекция на килограм,ама с тея хвърления на прах в очите не съм съгласен... Че кой е чувал за тоя от Своге и какъв играч е, щом играе там... Че 10000 пъти по добре е да пускат Табаков или някой друг от школата, вместо да ми вземат разни такива, дето даже няма да запишат мач като титуляр... С тоя ли ще си решаваме проблемите в атака... о ужас. От кога в Левски не са купувани точните хора да те попитам теб,а :?: Кажи кой беше последния свестен играч, дето взехме... :evil:

Извинявам се предварително за сравнението,ама и за Т.Анри никой не беше чувал,докато Венгер не го взе в Арсенал.Айде по-скромно:някой беше ли чувал за Сираков преди да почне да играе в Левски?Що се отнася до ЕКТ:ПСВ,Цървена звезда и Марсилия спечелиха преди време КЕШ и оттогава-нищо!И какво да правят-да реват ли?Или да се саморазтурят?Да побеждавали сме такива отбори,но може още мнооого дълго време да не го направим.И кво?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 дек 2009 23:34

deepblue1963 написа:Извинявам се предварително за сравнението,ама и за Т.Анри никой не беше чувал,докато Венгер не го взе в Арсенал.Айде по-скромно:някой беше ли чувал за Сираков преди да почне да играе в Левски?Що се отнася до ЕКТ:ПСВ,Цървена звезда и Марсилия спечелиха преди време КЕШ и оттогава-нищо!И какво да правят-да реват ли?Или да се саморазтурят?Да побеждавали сме такива отбори,но може още мнооого дълго време да не го направим.И кво?

И с тая нагласа до къде ще я докараме... като не ти дреме за положението, в което се намира Левски смени отбора бе брато... Явно толкова ти пука за него :roll:
Иначе ако тръгнем да спорим примери в обратната посока могат да се посочат 2-но повече и то съобразени с БГ действителноста но не ми се спори... както казах- на теб явно ти е през оная работа за това, което се случва с Левски...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 дек 2009 23:41

UltraBlue написа:
deepblue1963 написа:Извинявам се предварително за сравнението,ама и за Т.Анри никой не беше чувал,докато Венгер не го взе в Арсенал.Айде по-скромно:някой беше ли чувал за Сираков преди да почне да играе в Левски?Що се отнася до ЕКТ:ПСВ,Цървена звезда и Марсилия спечелиха преди време КЕШ и оттогава-нищо!И какво да правят-да реват ли?Или да се саморазтурят?Да побеждавали сме такива отбори,но може още мнооого дълго време да не го направим.И кво?

И с тая нагласа до къде ще я докараме... като не ти дреме за положението, в което се намира Левски смени отбора бе брато... Явно толкова ти пука за него :roll:
Иначе ако тръгнем да спорим примери в обратната посока могат да се посочат 2-но повече и то съобразени с БГ действителноста но не ми се спори... както казах- на теб явно ти е през оная работа за това, което се случва с Левски...

Аз съм левскар от времето,когато ти сигурно не си знаел що е то футбол.Аз бях левскар и когато бяхме Левски-Спартак,и когато бяхме Витоша,и когато бяхме държавни,и с Лафчис,и с Чорни,и с Батков...Така,че не ме учи на "клубна вярност" капиш?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 28 дек 2009 23:45

nikoko написа:Дано да станем повече, тия дето истински ни боли, че този олигофрен ни управлява и да го бойкотираме МОЩНО!!!!
Мъка ми е... ама много!
Вече писах по друга тема, но:
1. Все още не знаем кой ще ни е треньор
2. Все още не знаем къде ще ни е подготовката.
3. Все още не днаем с кой ще играем контроли.
4. Все още не знаем кой ще остане в отбора и кой не.
5. Все още не занем кой ще дойде като ново попълнение

Мустак, некъдърен си!!! Не го ли разбираш???? Целият ти бизнес пропада, ти просто си прост, не можеш да управляваш нищо! Нито Левски, нито какъвто и да било бизнес! Ти си НЕКАДЪРНИК, махай се сам докато можеш!!!!

абсолютно точно! не само на левскарите във форума им писна от Батков, от лъжите и глупостите на Гонзо, но и на много други левскари. И аз вече се чудя какво по-лошо може да стане, явно още нищо не сме видели, а за Гонзо.... вече не знам какво да кажа, оказва се голяма фурнаджийска лопата и по-зле ще става, ако той продължава да има някаква власт в Левски, но нека не забравяме кой му я дава - Батков, той е най-виновен, то е ясно това и на малките деца. Спирам да пиша във форума за проблемите на Левски, вече съм обезкуражен, не виждам светлина в тунела.
и все пак...
рано или късно слънцето пак ще изгрее на Герена, но без тези ръководители и собственик.

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 28 дек 2009 23:46

ГОНЗО НЕ НИ ЛЪЖЕ, РАЗБЕРЕТЕ ГО!!! БАТКОВ ГО ЛЪЖЕ. НА ГОНЗО МУ ПУКА ЗА ЛЕВСКИ!
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 дек 2009 23:47

Не е хубаво левскари да се караме.Кой кога е живял няма значение.Нас ни обединява Левски.дискутирайте по темата и не се карайте помежду си.Благодаря Ви.

Върни се в “Левски”