Еньо Кръстовчев отказа да поднови договора си

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

XARHTNA
Контакти:

Re: Кръстовчев

Мнениеот XARHTNA » 10 ное 2009 08:46

ra72 Кво младо момче е Лошо Христов бе...той е на 25!!!! Ако тепърва ще го чакаме да се развива...не става просто ! Може да има качества, но нивото дори в левски му идва в повече да не говорим за европейски футбол! Да си ходи възможно най-бързо! Имаше достатъчно шансове за година и половина в отбора, а вкара един единствен важен гол! Ок ама изпусна поне 10 решаващи мачове положения - Чао, егати смешника! Колкото до Еньо...Няма значение какви качества има, важното е да вкарва! Щом вкарва значи става! Рок звездата щом не вкарва значи не става! Всичко е точно толкова просто!

Потребителски аватар
НАЦИОНАЛ-НАПАДАТЕЛ
Контакти:

Мнениеот НАЦИОНАЛ-НАПАДАТЕЛ » 10 ное 2009 10:05

Кръстовчев ще бетонира Барбалона на резервната скамейка в националния отбор. Еньо ще ни изстреля на Евро 2012. Той е централният нападател от който БГ отбора има нужда вече 10 години - нападател, който вкарва голове, за разлика от Барби, която не вкарва ... :)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 20 дек 2009 13:02

Еньоооо ,Еньооооо ,Еньооооо :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 20 дек 2009 13:35

За всеки играч от Левски ли ще отваряме тема?Рабех,Кръстовчев,Петков,Йовов кой е наред?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
nautilus
Контакти:

Еньо Кръстовчев отказа да поднови договора си

Мнениеот nautilus » 22 дек 2009 10:56

Еньо Кръстовчев е отказал да продължи договора си с клуба при предложените му условия и по всяка вероятност ще продължи през пролетта да играе, до изтичане на договора му, в дублиращия тим на „сините”.

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=109281

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Еньо Кръстовчев отказа да поднови договора си

Мнениеот pomiqrat » 22 дек 2009 11:02

Не Еньо, а Батков отказва да му продължи договора. Без пари няма как да се направи отбор.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 22 дек 2009 11:06

Батков ще инвестира във видео и двд, защото и други ще откажат да преподпишат, а спомена с И. Стоянов е още пресен.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 22 дек 2009 11:24

ros написа:Батков ще инвестира във видео и двд, защото и други ще откажат да преподпишат, а спомена с И. Стоянов е още пресен.

Само да не излезе после наяве нещо,както в случая с Ил.Стоянов,който заявил,че със 100 000лв. на година щял "да умре от глад".След такова изказване-нямам спомен от Ил.Стоянов!Естествено,че всеки играч има право да се "цани" както сметне за добре,но и клуба има право на преценка дали този играч е лоялен към клуба.И още нещо по темата:когато Ювентус беше изхвърлен от Серия А,някои си заминаха,но други останаха при значително по- ниски възнаграждения.Затова Буфон и Дел Пиеро ще бъдат легенди за тифозите.А другите скоро няма и да ги помнят.Когато Борусия Д беше пред финансов крах,играчите САМИ предложиха по-ниски заплати.Може би И за това отборът е най-посещавания в Бундеслигата.И накрая:Дж.Бътън караше за Браун при доста по-ниска заплата от предишния си отбор,само и само Браун GP да го има.Това е моето мнение.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 дек 2009 11:34

:lol: :lol: няма пари за цигари това е :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,