Няколко думи за Рабех!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Дано Рабех да остане
Ами аз бях този,който мисли,че Генев и Минев ще се справят.Мога да ти кажа,че Минев е играч с характер,който имаше нещастието да попадне в отбора по-време на най-силния период на Вагнер.Видя се,че могат да играят едновременно.Явно не си гледал последните мачове на отбора.Минев е един от най-добре представящите се играчи,с най-висока оценка.
Минев е добър играч,но не става за централен бранител.Той си е за ляв бек и би бил идеален заместник на Вагнер след година-две,тъй като бразилица е на 32,а Минев е все пак на 28-29.Доколкото Рабех,много бих се радвал да остане поне до лятото.Уникален играч,който вдухва спокойствие на защитата.За другото място могат да спорят Димов,Генев,Милиев и Бензукан.Бистрон да го разкарат час по скоро.
ами това си е твое мнение за Минев... въпреки всичко аз нямам нищо против него и ще се радвам ако се наложи и стане основен играч!
Re: Рабех
така или иначе след края на сезона ще бъде продаден,и като доидат евромачовете какво правим.така че по добре с нашите момчета,видясе че го могат.аз лично съм за юношите.може рабех да е добър но незаменими играчи нчма.
и две сини сърца бият в мадрид
каде да остане,тои все още го няма.и никои незнае дали ще се върне
[color=#0000FF]

Рабех ще остане в Левски поне до лятото, но според мен не трябва да се продава точно този играч, защото той е най-класния защитник в България и точно покрай такива играчи трябва да се прави отбор като Петков, Гонзо, Рабех, Миланов...
Това,колко време ти отне да го измислиш?
Re: Рабех
Абе май Рабех ще прави номерца, познати ни от други чужденци тук.
Ако не дойде в събота, направо да му опаковат багажа.
Левски може без всеки.
Ако не дойде в събота, направо да му опаковат багажа.
Левски може без всеки.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
-
- Контакти:
Рабех:Не искам трансфер,искам титла с Левски
Такава информация се появи в Гонг,така че да се надяваме да остане. 

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Бижутера
- Контакти:
Re: Рабех:Не искам трансфер,искам титла с Левски
СУПЕР !
Знаех си че няма да избяга-той има професионален договор,истниски играч е Рабех!
Той заслужава още 10 дена почивка ако поиска,щото ако не беше той сега щяхме да си правим компания със Славия в класирането!
Знаех си че няма да избяга-той има професионален договор,истниски играч е Рабех!
Той заслужава още 10 дена почивка ако поиска,щото ако не беше той сега щяхме да си правим компания със Славия в класирането!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!