ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа
Имайте предвид, че сега сме в отпускарски сезон и много хора са на почивка и не им се занимава да я прекъсват и да пътуват 800-900км. Това също донякъде оказва влияние.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
futbolqga написа:Щом на плейоф не можем да го напълним, при все атрактивния съперник и това, че сме лидери в първенството, няма какво да дискутираме.
Само наивници са мислили, че ще го напълним през август срещу АЗ. Не знам за какъв атрактивен съперник говориш? Франкфурт бяха много по-голям отбор и дори с тях имаше останали малко свободни места в деня на мача. Тоя сезон вече сме играли с по-добър съперник в предишна фаза.
Освен това Сиракис е надул яко цените, Манолов ще е доволен, очаквам да го похвали, все пак трябва да се събират пари за алжирските звезди и глобата за нежеланите българи.
"Чисти голове" бяха положенията на Рилдо срещу Славия и Спартак. В Брага не сме имали 100% положения, а най-чистото беше на Сангаре, не на Марин или Лима.Highlander написа:Обаче нескопосаното поемане на топката от Марин Петков в единия случай и некадърността на Лима при втория вече в продълженията ни лишиха от чисти голове.
koisa написа:Имайте предвид, че сега сме в отпускарски сезон и много хора са на почивка и не им се занимава да я прекъсват и да пътуват 800-900км. Това също донякъде оказва влияние.
По принцип много са факторите, които оказват влияние за посещаемоста на даден мач. Основната грешка тук обаче си е на ръководството.
Билетите можеше да бъдат пуснати в продажба в петък и събота за картодържатели и зл. карти. Останалото количество да се пусне в неделя само на касите, а от понеделник всичко, което е останало достъпно го пускаш и в ебеМтим.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
Ние така като започнем да говорим, че било заради еди кой си месец, значи за всеки може да се намерят оправдания.
Да предположим - отиваме в основната схема на турнира, а след това се падаме домакини през декември на Фиорентина. Няма да е пълно, защото може да се измисли нещо друго, за да не се отиде на мача.
А останалото за алжирците и глобата за българите се изтърка. Отдавна разбрахме решението на клуба.
Да предположим - отиваме в основната схема на турнира, а след това се падаме домакини през декември на Фиорентина. Няма да е пълно, защото може да се измисли нещо друго, за да не се отиде на мача.
А останалото за алжирците и глобата за българите се изтърка. Отдавна разбрахме решението на клуба.
futbolqga написа:Пуснаха билети за А и В в Евентим. Голям рев беше, че предните кръгове играхме на Герена, но - за съжаление - националният стадион видимо ни е твърде голям. Щом на плейоф не можем да го напълним, при все атрактивния съперник и това, че сме лидери в първенството, няма какво да дискутираме.
За какво по конкретно мрънкате - и с айнтрахт не беше пълен стадионът, а айнтрахт е има. Още по-показателно - и тяхната агитка беше смешна! Средата на август е, масата хора дори не сме в Бг, как да стане? Отделно, за да ви разбъркам раевизмите го казвам, този Левски не вдъхновява - гнявене, мотане, игра тип черно море и Славия, а и противникът не е някакво име, за да увлече някой неутрален - 35000 ни е максът! Виж юли щеше да е друго, дори стешу по-слаби съперници, но дори и 35000, това са двойно повече приходи от Герена и националният е повече от логичен избор
Дай боже да влезем в групи, ще видите как се пълни националния дори срещу ред импс Гибралтар! Та не разбрах мрънкането?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
ananas написа:futbolqga написа:Щом на плейоф не можем да го напълним, при все атрактивния съперник и това, че сме лидери в първенството, няма какво да дискутираме.
Само наивници са мислили, че ще го напълним през август срещу АЗ. Не знам за какъв атрактивен съперник говориш? Франкфурт бяха много по-голям отбор и дори с тях имаше останали малко свободни места в деня на мача. Тоя сезон вече сме играли с по-добър съперник в предишна фаза.
Брей, ма ние сме били голЕм отбор, бре! Явно аз нещо съм проспал мачовете с Реал Мадрид и Барса миналия месец. Я ми сподели, за последните 10 години, да речем едни 5 съперника над нивото на АЗ, с които сме играли, та те сега да не са ни интересни.
помниш ли мача със Спортинг в студа? Пряко сили 10000 - а отборът играеше супер атрактивен футбол тогава. Времето също е от основно значение, така е. Основният плюс при клуба ни е голямото количество карти, каквото няма нито един клуб у нас1914.1902 написа:Ние така като започнем да говорим, че било заради еди кой си месец, значи за всеки може да се намерят оправдания.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:futbolqga написа:Пуснаха билети за А и В в Евентим. Голям рев беше, че предните кръгове играхме на Герена, но - за съжаление - националният стадион видимо ни е твърде голям. Щом на плейоф не можем да го напълним, при все атрактивния съперник и това, че сме лидери в първенството, няма какво да дискутираме.
За какво по конкретно мрънкате - и с айнтрахт не беше пълен стадионът, а айнтрахт е има. Още по-показателно - и тяхната агитка беше смешна! Средата на август е, масата хора дори не сме в Бг, как да стане? Отделно, за да ви разбъркам раевизмите го казвам, този Левски не вдъхновява - гнявене, мотане, игра тип черно море и Славия, а и противникът не е някакво име, за да увлече някой неутрален - 35000 ни е максът! Виж юли щеше да е друго, дори стешу по-слаби съперници, но дори и 35000, това са двойно повече приходи от Герена и националният е повече от логичен избор
Дай боже да влезем в групи, ще видите как се пълни националния дори срещу ред импс Гибралтар! Та не разбрах мрънкането?
Мрънкането е основно от теб - колко хора останали извън стадиона в предните кръгове, видиш ли. Левски трябвало да играе извън дома си, за да може на стадиона да имало още купища хора. И накрая какво стана? За най-важния мач излиза, че не можем да напълним националния.
А алабализмите може да си ги оставиш за друг път. През юли сме щели да бъдем три милиона на стадиона, ама сега е август и 30 хил. са ни много - да, ама не.
Няма мрънкане от мен. С по-силен тим от АЗ Алкмаар не сме се срещали през този сезон, а плейофи не играем често, за да сме доволни от 30 000 на ''Васил Левски''. По-добре да беше на ''Герена'' заради атмосферата, която щеше да се получи. Ако не е пълен, вече не бих искал да виждам по социалните мрежи и форумите мрънкане, че трябва да играем на ВЛ, как за еди кой си не стигнали билетите, как еди кой си бил роднина на някой си или са му дали повече билети като вътрешен човек, как трети ще остане извън стадиона и т.н.
futbolqga написа:tmanolov написа:futbolqga написа:Пуснаха билети за А и В в Евентим. Голям рев беше, че предните кръгове играхме на Герена, но - за съжаление - националният стадион видимо ни е твърде голям. Щом на плейоф не можем да го напълним, при все атрактивния съперник и това, че сме лидери в първенството, няма какво да дискутираме.
Мрънкането е основно от теб - колко хора останали извън стадиона в предните кръгове, видиш ли. Левски трябвало да играе извън дома си, за да може на стадиона да имало още купища хора. И накрая какво стана? За най-важния мач излиза, че не можем да напълним националния.
А алабализмите може да си ги оставиш за друг път. През юли сме щели да бъдем три милиона на стадиона, ама сега е август и 30 хил. са ни много - да, ама не.
Класика - кажи сега как първо се плаща главницата, а после лихвата по стандартен заем, отпуснат от банка ;) разбира се, че няма да се напълни националния при мач в средата на август, когато половин София я няма - идея нямам в кой свят живееш! И пак ще отидат поне 20000 отгоре на това, което щеше да отиде при мач на Герена, а това са половин милион приходи отгоре. Каквито пропуснахме от брага, евреите и азерите - за скъсан клуб с още по-скъсан собственик, това е най-важното
P.S. сега погледнах и цените - дооообре са, коригирам парите, които ще влязат отгоре в клуба на над 1 милион лева от мач на националния вместо Герена. И уау - с айнтрахт бяха по-ниски - за какво по-точно се меънка? 35000 на тези цени в това време, среши този съперник и с нашата игра тип клатене, са повече от отличен резултат! Не виждам защо се обижда публиката
Непринуден написа: