Лавинка,
Георги Христов ни донесе последната титла, заменяйки Гонзо, който пък си жертва кариерата за тая титла с 10 минутния престоя на терена. Ония бяха се наакали от вида му с маската.
efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 21:15 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 21:15 ч.
burchill написа:Дали ще се играе футбол или ще има вечното лежане на белите?!
Тези са способни да контузят някои от нашите. За лежането даже не искам да отварям дума. Чичо Венци е приготвил номерата. По-кофти съперник преди супер важния мач със Сабах, едва ли можеше да имаме....може би само Черно море във Варна.
След мача на Разград съм оптимист за утрешната ни среща. Громим с 1-0.
Дано не е "на пирон", след което да връщаме нещо някому в по-важната и вълнуваща част на сезона. Първите кръгове не са важни.
Дано не е "на пирон", след което да връщаме нещо някому в по-важната и вълнуваща част на сезона. Първите кръгове не са важни.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:След мача на Разград съм оптимист за утрешната ни среща. Громим с 1-0.
"Я не сакам на мен да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле!"
Хм, без защита ли почваме мача?!
Майкон и Цунами напоследък не ги ползваме за защитници? А, Камдем беше защитник.
Майкон и Цунами напоследък не ги ползваме за защитници? А, Камдем беше защитник.
Първо осиране на Лима
САМО ЛЕВСКИ!
Лима + Охене титуляри = мазохизъм
България !!!!
Вижда се , че в Митков има много хляб, колкото и да е хранен по БГ линия....
България !!!!
И жълт ли няма за това ?
САМО ЛЕВСКИ!