Купа на България: Черно море (Варна) - Левски (София), Сряда от 15:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Купа на България: Черно море (Варна) - Левски (София), Сряда от 15:00 ч.

Мнениеот tmanolov » 26 фев 2025 13:28

LoveAndPeace написа:За глупостите на Манолката може да се сърдите на Мажо.
Ако не бяхме играли онзи срамен мач в Разград , ако те не ни бяха намигнали след това на Георги Аспарухов , ако не им бяхме честитили .......... Х :lol: :lol: в Европа
Нямаше да има никакви аргументи , разтегнати като ябланишки локум.

В Ябланица правят халва, а не локум - джъст сейинг. Ти имаш право да се обаждаш, защото показа топки и върза бас, който за капак позна, а аз сгреших -странно, че сега нямаш контрпрогноза на моята, а си с бодряшките лафчета. Дано пак ти си прав!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 26 фев 2025 13:32

Дори хипотетично да отстраним Черно море, тогава каква е логиката да излезем да не бием срещу тирето. И как ще се обясни това на футболистите и треньора?!? Абе понеже отиваме на полуфинал за купата сега трябва да паднем или в най-лошия случай да направим равен, но в никакъв случай не трябва да бием. От къде на къде? Няма абсолютно никаква логика в подобно твърдение. Какви са аргументите защо трябва да се случва подобно нещо?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 26 фев 2025 13:33

tmanolov написа:
Ако не бяхме играли онзи срамен мач в Разград , ако те не ни бяха намигнали след това на Георги Аспарухов , ако не им бяхме честитили .......... Х :lol: :lol: в Европа

В Ябланица правят халва, а не локум - джъст сейинг. Ти имаш право да се обаждаш, защото показа топки и върза бас, който за капак позна, а аз сгреших -странно, че сега нямаш контрпрогноза на моята, а си с бодряшките лафчета. Дано пак ти си прав!

Във Варна Х клонящ към 1ца , на мача със самонастанилите се ловешки селяндури в центъра на столицата - твърд Х

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 фев 2025 13:40

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:

Във Варна Х клонящ към 1ца , на мача със самонастанилите се ловешки селяндури в центъра на столицата - твърд Х

Тук мненията ни съвпадат. дано и ти грешиш :) И да бием и в двата мача!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 фев 2025 13:54

Много интересен състав на нашите с Търдин, Костадинов и Камдем заедно от първата минута - дано е за добро! Плюс Джемили, който не знам чий го дири на тази нива (както се предполага, че ще е нива)

Левски: 44. Матей Маркович, 71. Оливер Камдем, 4. Кристиан Макун, 5. Келиан ван дер Каап, 6. Цунами, 18. Гашпер Търдин, 70. Георги Костадинов, 11. Джавад Ел Джемили, 17. Евертон Бала, 88. Марин Петков, 12. Мустафа Сангаре
Непринуден написа:

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 26 фев 2025 14:05

Времето чудесно за сезона.
Терена не изглежда чак толкова зле.
Сега ще видим да не го полеят в следващия час :)

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 фев 2025 14:07

Не е необходима някаква теория на конспирациите, за да се споделя мнение, че може да не бием във Варна или да направим равенство срещу ЦСКА-София. Човек ще си каже, че до този момент сме ги мачкали наред с по шест/седем поредни победи и изведнъж някой е казал, че не трябва да ги бием.

През 2006-а значи сме победили ЦСКА на 2 април в директния спор за титлата, защото сме отпаднали от Черно море във Варна за Купата на 22 март?

През 2019-а пък сме отстранили Черно море за Купата, защото няколко седмици по-рано сме дали на Лудогорец да ни бият в първенството? :oops:

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 26 фев 2025 14:11

Доста странен състав с Костадинов и Търдин в средата, които нямат мач заедно от първата минута, както и дебют за Камдем. На мен ми се струва, че Костадинов въобще не е във форма, а за Търдин нямам никакви впечатления. Ясно, че битката ще е в центъра на терена, като който я спечели, ще спечели и мача. Дано Веласкес знае какво прави.

Air_Smuggler
Контакти:

Мнениеот Air_Smuggler » 26 фев 2025 14:18

Highlander написа:Доста странен състав с Костадинов и Търдин в средата, които нямат мач заедно от първата минута, както и дебют за Камдем. На мен ми се струва, че Костадинов въобще не е във форма, а за Търдин нямам никакви впечатления. Ясно, че битката ще е в центъра на терена, като който я спечели, ще спечели и мача. Дано Веласкес знае какво прави.

Тъкмо това си помислих и аз като прочетох стартовия състав.... Не знам какво ще правят тия тримата в тоя мач. Състава трябваше да е като с Хебър, а тия евентуално да влизат на смяна.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 26 фев 2025 14:23

Air_Smuggler написа:
Highlander написа:Доста странен състав с Костадинов и Търдин в средата, които нямат мач заедно от първата минута, както и дебют за Камдем. На мен ми се струва, че Костадинов въобще не е във форма, а за Търдин нямам никакви впечатления. Ясно, че битката ще е в центъра на терена, като който я спечели, ще спечели и мача. Дано Веласкес знае какво прави.

Тъкмо това си помислих и аз като прочетох стартовия състав.... Не знам какво ще правят тия тримата в тоя мач. Състава трябваше да е като с Хебър, а тия евентуално да влизат на смяна.

Много озадачаващо е и Ван Дер Кап вместо Кр. Димитров. Единия няма официален мач от началото на годината, дори като резерва не е влизал, а Димитров ни е основен играч в защита. Много странно :roll:

Върни се в “Левски”