Има доста футболисти които не мислят като са на терена.
Марин да не ни прави “шшшш” да мълчим, а да започне да играе. Голям гол вкара, мина топката между краката на вратаря, а защитниците не знаеха къде се намират.
Лима е абсолютен фигурант и сякаш има менталния капацитет на 12 годишна юноша. Не знам защо се пуска този човек.
К.Димитров за пореден път е нищо повече от тромав тролей.
Алдаир ако така ще ми играе по-добре Галчев.
Охене не може да върже два паса.
efbet Лига: Левски (София) - Септември (София), Събота от 17:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: efbet Лига: Левски (София) - Септември (София), Събота от 17:30 ч.
Чисто футболните ситуации ги правят Септември. Мисля че пореден мач сме абсолютно несъстоятелни
110 години любов!
3 паса подред неможем да направим, ние шампиони ще ставаме...
Генчев е голям треньор. Отбора му играе по "шампионски".
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
1-цата е най-ниска от трите знака - 2,37
Няма страшно.
Няма страшно.
Ще ги обърнем защото Ники Митов е болен левскар и ще ги спре да ни бият още повече.
Генчо, кОГа Ще БиЕм
Генчо, кОГа Ще БиЕм
110 години любов!
Колко пъти съм казвал, че с Марин и Джемили Левски е с двама по-малко на терена? Сега, ако влезе и Галчев, нещата увисват съвсем.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Странджата
- Контакти:
Ще обърнем, ама пак ще сме отдолу ... По-безумен мач на Левски не съм гледал - все едно играем в махалата на нападение и отбрана. Никаква компактност, никакви преходи - а бе, стисни ме, Доне, да пръдна ....
vvessel написа:Все още не знам дали нашите хора, които играят за Септември имат клауза да не играят срещу нас. Дано са се сетили да го включат, че бая левскари са се доказвали точно срещу Левски,
Я да се самоцитирам от вчера, че усещах, че ще стане нещо такова.
Но не са само левскарите в Септември. До тук Митов надиграва Генчев, въпреки малко случайния гол с който поведохме. Вместо да се възползваме не направихме нищо. Тия в атака все едно сега се виждат за пръв път. И това което направи номер 19 от Септември, не видях да прави някой от нашите. А то е като получи топка на фланга да влезе навътре и да стреля. Вместо това нашите се завъртат и се чудят дали да центрират или да върнат назад. Преди малко Колев направи точно това. Опропасти идеално подаване и вместо да влезе към наказателното, подаде на Алдаир и отиде към вратата да чака центриране.
Или подценяване или пълна неадекватност от страна на Генчев.
Дори и статистиката е в полза на Септември..
110 години любов!