efbet Лига: Левски (София) - Арда 1924 (Кърджали), Неделя от 18:45 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Арда 1924 (Кърджали), Неделя от 18:45 ч.
Много слаб мач, сякаш не разбират неговата важност с оглед на грешката на ЧМ и предстоящата тегава програма другия месец.
Играхме срещу вятъра първото полувреме, дано това е повлияло на представянето.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Сами си правим мача труден. Много брак.
Откъде са го намерили па тоя фъфляк с разваления български диемаджийте, който просто не се издържа.
Откъде са го намерили па тоя фъфляк с разваления български диемаджийте, който просто не се издържа.
-
icemanbg33
- Контакти:
Според мен не помага, че Цунами е в средата. В защита увисваме супер много.
П.С Джемили също не играе изобщо в защита. Много често прави грешка и просто продължава да бяга напред.
П.С Джемили също не играе изобщо в защита. Много често прави грешка и просто продължава да бяга напред.
Последна промяна от icemanbg33 на 29 сеп 2024 19:47, променено общо 1 път.
Силни начални минути и после заспахме. Липса на средна линия. Нападението разочарова до тук. И Бала и Сангаре и Колев много под желаното. За възможности не коментирам, че започвам да си мисля, че това са им възможностите от мачовете напоследък. Джемили избухна в началото и после изчезна.
До тук Майкон ми харесва най-много, Алдаир на моменти добре, на моменти груби грешки като при гола.
Защитата твърде напред е изнесена, вероятно да компенсира липсата на средна линия , но при бързите нападнали на Арда това е много, много рисковано.
Трябва да се промени нещо, но не знам какво, дано Генчев знае.
До тук Майкон ми харесва най-много, Алдаир на моменти добре, на моменти груби грешки като при гола.
Защитата твърде напред е изнесена, вероятно да компенсира липсата на средна линия , но при бързите нападнали на Арда това е много, много рисковано.
Трябва да се промени нещо, но не знам какво, дано Генчев знае.
-
THE G.A.M.E
Просто към момента след отсъствието на Охене, нямаме изпълнители за тая схема.
Задължително трябва да минем в 4-3-3 или няква подобна разновидност, като до Цунами, да застане друг халф, ама - ХАЛФ.
Инак към момента сме разделени на защита и нападение.
Има една тънкост при играта с 5-ма "защитници" и тя е, че както при дефанса, така и при изграждането на атаките, някои измежду 3-мата централни, трябва да е близо до опорният халф.
А на'ще седят като на ФИФА-та, в линии и така увисват грозно, щото Цунами остава сам срещу налитащите при контра съперници ...
Съжалявам, ама Генчев има още доста фурни хляб да хапне, преди да стане що-годе нормален тактик ...
Задължително трябва да минем в 4-3-3 или няква подобна разновидност, като до Цунами, да застане друг халф, ама - ХАЛФ.
Инак към момента сме разделени на защита и нападение.
Има една тънкост при играта с 5-ма "защитници" и тя е, че както при дефанса, така и при изграждането на атаките, някои измежду 3-мата централни, трябва да е близо до опорният халф.
А на'ще седят като на ФИФА-та, в линии и така увисват грозно, щото Цунами остава сам срещу налитащите при контра съперници ...
Съжалявам, ама Генчев има още доста фурни хляб да хапне, преди да стане що-годе нормален тактик ...

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
icemanbg33
- Контакти:
W84me написа:
Интересно тълкувание на ВАР как това не е червен картон.
W84me написа:Играхме срещу вятъра първото полувреме, дано това е повлияло на представянето.
Не е виновен вятъра, а ниската класа на футболистите. С треторазрядници толкова. Очаквах, че повечето от тях ще надградят, но те не показват никакво развитие. Уж щеше да идва дефанзивен с размерите на Краев, класен вратар, плеймейкър... Вятър работа. Заащитниците бавни, неориентирани, средната линия само на книга са пет, иначе никакви ги няма. До нападателите не е пристигнала една читава топка, само спорни. Ако продължават така и тази година ще наблюдаваме прословутото октомврийско сгромолясване. Въпросът е имат ли сили и качества да не го допунат отново.
W84me написа:Играхме срещу вятъра първото полувреме, дано това е повлияло на представянето.
Да, така е. Вятърът додуха топката до вратата ни.